Şimdi Ara

Adsl'de Dev İndirim Fiyaskosu (1 Megabit fiyatına 8 Megabit ADSL.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
0
Favori
54.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ömrü hayatımda böyle rezil bir gerekçe duymadım...

sınırsız kota seçeneğinin ise isminden anlaşılacağı gibi sınırsız olmadığını, kullanıcılar tarafından suistimalini engellemek için aylık 15 GB'lık bir kota ile sınırlandırıldığını da açıkladı.....

sanane arkadaş benim ne indirdiğidiğimden sana,suistmalmiş..O zaman internetin ne önemi kalıyo ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 13 Mayıs 2009; 16:49:27 >
    PSN:thunder-ekmek XBOX LİVE:thunder ekmek Twitch.tv:Thunder_Ekmek Facebook:ThunderEkmekTV Youtube:Thunder Ekmek TV
  • Ben de birşey anlamadım.Bu tarifeden.Sınırsız kullanıyorum.45 lira ödüyorum.Şimdi 8 mb 49 mu oluyor.Ama 15 gb geçersek de şimdiki hızımızın da yarısı yavaşlıkta oluyor.Eee o zaman ne anlamı kalıyor ki.Geçeceğimiz aşikar yani.Öğrenmek istediğim bu isteğe bağlı birşey mi?Öyleyse kalsın derim ben.

Orjinalden alıntı: magicool

hem 8 mbit kadar sınırsız hemde suistimalleri engellemek iöçin 15 gb kota neremle gülsem bilemedim....hem sınırsız hemde 15 gb sınır nasıl oluyor biri açıklıyabilir mi?

sınırsız 8 mbit 99 lira peki senin bu yeni esnek paket'den beklentin nedir o zaman

Orjinalden alıntı: sero77

anlaşıldı gene saçma sapan yorumlarla 30-40 sayfaya gidecek bu topic

Neyi saçma arkadaşım yorumların. Sen söğüşlenemkten memnun isen ara ttnet i teşekkür falan et fiyatlar çok iyi dünyanın en pahalı internetini kullanan 2. ülke olduğumuz halde çok iyi diye güzel sözlerini ilet olurmu ???

korsan içeriği engellemek için falan deseler hadi neyse diyecem.

bu esnek paket tamamiyle mantıksız bi seçenek, aklı başında hiçbir kullanıcı bu paketi seçmez.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • Arkadaşlar ben 8 mbit sınırsız internet kullanıyorum 15gb ı doldurduğumda beni 512 sınırsıza mı geçirecekler ben bişey anlamadım bu işten

Orjinalden alıntı: caglar_sss

kotalılar icin de soyle bir durum var

eğer 25 tl verirlerse 4 gb kota 1 mbit baglantı
    eğer 29 tl verirlerse 4 gb kota 8 mbit baglantı kota asım ucreti aynı.

allahtan 8mbit tarifeye otomatik geçiş yaptırmıyorlar sanırım.. isteyen yine 1mbit 4gb kotalı tarifeyi seçebilecek.. (tabi biraz bilinçli olanlar)

fakat sanıyorum ki birçok kullanıca 8mbit tarifeyi seçecek.. budurumda kota aşımlarında ödenecek ücret 62tl değil 124tl olcak.. tabi şöyle bir durumda var... 8 kat hızlı internetle maksimum ücret ödeyen abone sayısı kat kat artacak.. bu hızla maksimum ücret ödeyenlerin sayısının en az üçe katlanacağını düşünüyorum.

benim düşüncem ttnet sadece bu durumu düşünerek 4gb kotalı tarifenin hızını 8 kat arttırmıştır.. 4gb kotalı tarifenin hızını 8 kat arttırmanın başka bir amacı olabilirmi sizce ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

Arkadaşlar ben 8 mbit sınırsız internet kullanıyorum 15gb ı doldurduğumda beni 512 sınırsıza mı geçirecekler ben bişey anlamadım bu işten

sana bişey olmuyo merak etme. bu yeni çıkarılmış bi tarife. senin sınırsız 8bmit in aynen devam.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • quote:

Arkadaşlar ben 8 mbit sınırsız internet kullanıyorum 15gb ı doldurduğumda beni 512 sınırsıza mı geçirecekler ben bişey anlamadım bu işten

Hayır arkadaşım. 99tl ödemeye devam edecek ve sınırsız kullanacaksın, herhangi bir hız düşürümü olmayacak..

O hız düşüşü, esnek paket için geçerli.

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

sana bişey olmuyo merak etme. bu yeni çıkarılmış bi tarife. senin sınırsız 8bmit in aynen devam.

Teşekkürler bilgi için gene de telekoma

• ne diyim ttnet kendi başını ye emi.birgün batmaya yüztut işallah. o santralleri başlarına yıkılsın masum işini yapan memura bişey olmasın. ama insanı çıldırtan sinir eden müşteri hizmetleri ve en tepesindekine kadar ne kadar kötü kişi varsa şeytanından bulsunlar şeytana ölüm günü dinini satanlardan olsunlar işallah. bundan öte güzel beddua yoktur.

evet şeytana öldükleri gün su karşılığında eğer kaldıysa sembolik olan dinlerini inançlarını satsınlar öteki tarafa dinsiz olarak gitsinler.

Eğer böyleyse Allah bin belanı versin TTNET! Yeter lan yeter kanımızı emdiniz, ülkeden soğudum şerefsizim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 13 Mayıs 2009; 16:46:09 >
    turk telekom seninn ( /%@#${/ işaretinin ne anlama geldigini biliyorsunuzdur:D )

Orjinalden alıntı: erenulasdurlu

şimdiki 1mbit sınırsızları, 8mbit 15gb kota işine otomatik mi geçirecekler yoksa isteğe bağlı mı olacak?

hocam iki ayrı tarife var

ister 45 tl ye sınırsız 1mbit

ister 49 tl ye 15 gb a kadar 8 mbit, daha sonra 512 kbps sınırsız.

Orjinalden alıntı: falco_love

quote:

Orjinalden alıntı: sero77

anlaşıldı gene saçma sapan yorumlarla 30-40 sayfaya gidecek bu topic

Neyi saçma arkadaşım yorumların. Sen söğüşlenemkten memnun isen ara ttnet i teşekkür falan et fiyatlar çok iyi dünyanın en pahalı internetini kullanan 2. ülke olduğumuz halde çok iyi diye güzel sözlerini ilet olurmu ???

Merak ettiğim için soruyorum 1. ülke kim ? KKTC'mi ?

• Bugüne kadar yaptığı hiç bir kampanya/tarife beğenilmiyor.
    Niye adama gibi birşey yapmıyorlar anlamış değilim.
    Ayrıca bu tarife halihazırda kullananlara bir etki yapmasa da yine de bu kadar saçma, iğrenç ötesi, rezil bir tarife olamaz.
    Sırf şu tarife yüzünden bu telekom bu adamların elinden alınmalı...

^_^
  • karşılığında bana iyi bir hayat vercekler burdaki şukadar insanın intikamını öyle bir alırdım ki .
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.