Şimdi Ara

ADSL Combo Modem:Gücü Prizden Baglantı USBden Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben suan USB modem kullanıyorum ve her yukleme sonrası baglantıyı kesip cookileri temizleyip yeniden baglantı kuruyorum ve böylece surekli farklı farklı ip ler alıyorum.Bu da r.apidshare de 1 saat beklemek zorunda bırakmıyo beni.

Şimdi güç kaynağımın yetersiz kalmasından dolayı ethernet usb combo modem almak istiyorum ancak bunun baglantı yapıı nasıldır bilmiyorum.Biraz araştırdım ama su cevapları bulamadım.

1.USb Ethernet combo modem de baglantıyı kesip yeniden baglantı kurarak her defasında yeni ip alabilir miyim?Yani r.apidshare den eskisi gibi süre kısıtlaması olmadan dosya indirebilir miyim?

2.USb Ethernet combo modemi usb den baglayınca, modem gücü nereden alır?Pc den mi yoksa elektrik prizinden mi?

yani combo modeme gücü elektrik prizinden verip baglantıyı usb den saglayarak farklı ip ler alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah2008 -- 23 Ağustos 2007; 1:09:17 >

• bilen birileri yok mu hiç?
    Kısa süre içinde karar verip, modemi değiştirmek istiyorum -tabii şartlarımı sağlarsa ADSL USb Combo Modem-
  • senin modem adaptöre ihtiyaç duymadan mı çalışıyor? combo modem alırsan modemi kapatıp açarak IP yenilenir ve süre beklemeden downloada dewam edebilirsin. kimi modemin power düğmesi bulunmayabiliyor ve adaptörünü fişten çıkarıp takabilirsin yada modemin web arayüzünden restart edebilirsin. ben hiç kombo kullanmadım urs 4 portlu kullandım arkasında on/off tuşunu kapatıp açınca indirmeye devam ediyordum. temizlik yapmana gerek yok.

senin işini her türlü combo görür
  • Yeni alacağınız modemde sadece modemi açıp kapatmanız yeterli olacaktır..
  • evet, e-con adsl usb modem kullanıyorum, bu modem gücü pc den alıyor.pc de bayağı eski[1999 da almıştım desem] bu pc ye kesinlikle masraf yapmak istemiyorum.zaten okul acılınca evde olmıcam ve adsl kapatılacak.
    1 ay boyunca işkence de çekmek istemiyorum ama.

Kasanın yanında vantilatör çalışıyo, yoksa pc kitleniyo sürekli netteyken.modemi baglamadan[adsl baglatmadan önce] önce böyle kitlenme sorunu flm yoktu.

sadece modemin dugmesini kapatıp acıcam öyle mi?Yani 3 saniyede ip im değişecek mi?
  • kesinlikle IP hemen değişecek ve rapidi free kullanabileceksin.
  • cevaplar için teşekkürler.emin olmak için son şunları da sorayım

-şimdi combo modem gücünü prizden alacak?
    -ben modemi ethernetten baglıcam pc ye, modemi kapatıp açınca ip'im hemen değişecek, usb kısmı ise boş kalıcak?
    -bu pc de ethernet kartı da yok yaw.ethernet kartı alırım ama o güç harcar mı pcde?Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayayım sonra?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • combo modem alacağın için bilgisayarına usbden bağlarsan internete girebilirsin ethernet kartı almana gerek kalmaz. masraftan kurtulursun. ayrıca elektriğini prizden lacağı için bilgisayarın usbden akım çekip seni zora sokmaz.

diğer söylediklerin için "AYNEN ÖYLE"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.