Şimdi Ara

ADSL Band Genişliği Limitini Kaldırın..!!!!:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adls geniş bant limitini kaldırmanın yolunu buldum..bu yolu denerseniz ve internette hızlanma olduğunu göreceksiniz.
    AĞ üzerinden veri aktarımı 4 5 mb daha hızlanıyor.

ADSL band genişliği limitini Kaldırın

Başlat >>> Çalıştır >>> gpedit.msc yazıp Enter basın

Buradan Bilgisayar Yapılandırması >>> Yönetim Şablonları >>> Ağ >>> QoS Paket Zamanlayıcısı >>> Ayrılabilir Bant Genişliğini Sınırla'yı bulun

Tıkladıktan sonra Etkin Bant genişliği sınırına 0 yazın. Uygula ve tamam deyin

Böylece hız sınırlamasını kaldırmış olursunuz
    (bu sayede yüzde 10-20 arası band genişliği serbest kalır)

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR.....

işe yararsa lütfen mesaj atın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 31 Ocak 2006 21:24:42 >

• keşke bi arama yapsaydın bu konu üzerine bir sürü açılmış topic vardı.

Ve deneyenler söylüyor hiçde öle i hızlanma yaşanmıyor Bende denedim şahsen downoad hzımda ve internet surf hızımda hiçbir değşiklik olmadı
  • sevgili tarnat.. o dediğin şey forumda küllenmiş bir konudur.. aslı astarı da şudur ki.. windows mevcut band genişliğinin bir kısmını güncellemeler için saklar.. sen bu söylediğin yolla o rezerve band genişliğini kullanıma açıyorsun o kadar.. selametle..
  • ya öyle malesef :( ben de denemiştim onu hiç bir faydası olmadı denildiği gibi o güncellemeler esnasında windowsun kullanabileceği bant genişliği sınırıdır bu yüzdendir ki bu limiti kısmak yarardan çok zarar sağlayacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.