Şimdi Ara

ADSL BAĞLANTIM SÜREKLİ GİDİP GELİYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MODEMİ KURDUKTAN SONRA RESET SORUNU YAŞADIM. MAKİNA KENDİ KENDİNE RESET ATIYORDU. POWER SUPPLY DAN DEDİ FORUMDA Kİ ARKADAŞLAR. BAĞLANTININ GİDİP GELMESİ BU YÜZDEN OLABİLİRMİŞ. 380W POWER SUPPLY ALDIM RESET PROBLEMİ SONA ERDİ FAKAT ADSL HALA GİDİP GİDİP GELİYOR. MÜŞTERİ HİZMETLERİ HATTIN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ. TELEFON HATTIMDA SORUN YOK. MODEMİ DOĞRU KURDUM. YÜKLEMEDEDE SORUN YOK. AMA GİDİP GELİYOR HAT SÜREKLİ. BU ARADA MODEM TEK ÇIKIŞLI USB DEN BAĞLAYABİLİYORUM BU YÜZDEN DE. BU SORUNU NE ÇÖZEBİLİR?

• SPLINTER KULLANIYORMUSUN KULLANMIYORSAN ONDAN OLABİLİR
  • splitter kullanmıyorsan ondan olabilir. Birde spywera falan olabilir bağlantını koparan ad aware la bi tara bilg. ı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

SPLINTER KULLANIYORMUSUN KULLANMIYORSAN ONDAN OLABİLİR

SPLINTER nedir arkadaşım? Sanırım Telefon Hattını, Hem internette hemde telefonda kullanmak için ayırıcı cihazdan bahsediyorsun. Ama onun adı splinter değil splitter

Arkadaşım, Bağlantının Gidip Gelmesi Telekomdan Kaynaklı Bir Sorun. Telekom yetkilileri bunu her ne kadar üzerlerine alınmak istemeselerde, alt yapı hazırlamadan bağlantı hız oranlarını arttırmalarından kaynaklanıyor. Bu artık herkesce bilinen bir olay. Konu ile ilgili Topic zaten açılmıştı. Forumlara Konu açmadan önce bir arama yapmanız daha iyi olacak. Aynı Konu üzerinde defalarca topic açılıyor. Bu Sorunu yaşayan ne ilksin ne de son olacaksın üzülerek belirtiyorum. Bazen oluyor 5 dk. kopmalar yaşanıyor bazen yarım saati bulabiliyor. Bazen gün boyu yok. Ülkemizde ki SINIRSIZ INTERNET anlayışı ancak bu kadar oluyor (Neyimiz Normal ki Sınırsız internetimiz normal olsun)

• Şundan veya bundan denilebilecek bi sorun değil, ancak şunu da söyleyebilirim. Modemin kartından da olabilir. Biz de aynı sorunu yaşadık. Belirli aralıklarla hat kesiliyodu ve geri geliyodu. Telekom modemde, modemi aldığımız yer de hatlarda diyordu. Sorun modemde çıktı. Kartını değiştiler ve sorun halloldu.
    Sana tavsiyem yakınlarda varsa başka bi modemi denemen olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulalı -- 25 Aralık 2005 10:22:36 >
  • o dediğin splitter olmasın sakın?
    quote:

• dostum büyük ihtimalle splitter kullanmadıgındandır git bi elektrikciden splitter al(2-3 milyon) telefona giden ana hattı onla 2 ye bol 1i modeme 1i telefona umarım sorunun boyle cozulur
    quote:

Orjinalden alıntı: samplus

MODEMİ KURDUKTAN SONRA RESET SORUNU YAŞADIM. MAKİNA KENDİ KENDİNE RESET ATIYORDU. POWER SUPPLY DAN DEDİ FORUMDA Kİ ARKADAŞLAR. BAĞLANTININ GİDİP GELMESİ BU YÜZDEN OLABİLİRMİŞ. 380W POWER SUPPLY ALDIM RESET PROBLEMİ SONA ERDİ FAKAT ADSL HALA GİDİP GİDİP GELİYOR. MÜŞTERİ HİZMETLERİ HATTIN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ. TELEFON HATTIMDA SORUN YOK. MODEMİ DOĞRU KURDUM. YÜKLEMEDEDE SORUN YOK. AMA GİDİP GELİYOR HAT SÜREKLİ. BU ARADA MODEM TEK ÇIKIŞLI USB DEN BAĞLAYABİLİYORUM BU YÜZDEN DE. BU SORUNU NE ÇÖZEBİLİR?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK80

quote:

SPLINTER nedir arkadaşım? Sanırım Telefon Hattını, Hem internette hemde telefonda kullanmak için ayırıcı cihazdan bahsediyorsun. Ama onun adı splinter değil splitter

Arkadaşım, Bağlantının Gidip Gelmesi Telekomdan Kaynaklı Bir Sorun. Telekom yetkilileri bunu her ne kadar üzerlerine alınmak istemeselerde, alt yapı hazırlamadan bağlantı hız oranlarını arttırmalarından kaynaklanıyor. Bu artık herkesce bilinen bir olay. Konu ile ilgili Topic zaten açılmıştı. Forumlara Konu açmadan önce bir arama yapmanız daha iyi olacak. Aynı Konu üzerinde defalarca topic açılıyor. Bu Sorunu yaşayan ne ilksin ne de son olacaksın üzülerek belirtiyorum. Bazen oluyor 5 dk. kopmalar yaşanıyor bazen yarım saati bulabiliyor. Bazen gün boyu yok. Ülkemizde ki SINIRSIZ INTERNET anlayışı ancak bu kadar oluyor (Neyimiz Normal ki Sınırsız internetimiz normal olsun)

ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL SÖYLÜYORSUNDA GÖSTERSENE BANA TOPICKLERİN BAŞINDA ARAMA MOTORUNU. ARAMA YAPMAM GEREKTİĞİNİ BENDE ÇOK İYİ BİLİYORUM. ANASAYFADAKİ ARAMA MOTORUNDAN BAHSEDİYORSAN EĞER HABERLERİN İÇİNDE ARAYIP DURUYOR. 2 AYDIR BU FORUMU KULLANIYORUM DAHA FORUMLARIN İÇİNDE NASIL ARANACAĞINI BULAMADIM. O ZAMAN RİCA EDLİMDE DAHA KULLANIŞLI BİR ARAMA MOTORU YAPSIN SERVERİN SAHİBİ

• ŞÖYLE BİŞİDE KEŞFETTİM. BİLGİSAYARI KULLANDIĞIM ODANIN YANINDA Kİ ODA BAYAĞI BİR SOĞUK. KESİLİP GELMELER BAŞLAYINCA O ODANIN KAPISINI AÇIYORUM. VE BAĞLANTI NORMALE DÖNÜYOR. SANIRIM MODEM ISINDIĞINDAN APTALLAŞIYOR. ODANIN KAPISINI KAPATTIKTAN BİR KAÇ DAKİKA SONRA TEKRAR AYNI PROBLEM NÜKSEDİYOR. BU DA SORUNUN BİR SEBEBİ OLABİLİR Mİ? EĞER BU İSE BEN YAZIN HİÇ BAĞLANAMAYACAĞIM ANLAŞILAN.SPLİTTER LE HATTI İKİYE AYIRACAĞIMDA SONUÇTA TELEFONA GİDEN HATTIN AYNISI GİTMEYECEKMİ MODEME. BİR NEVİ SÜZGEÇ GÖREVİ Mİ GÖRÜYOR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.