Şimdi Ara

ADSL 512'ye geçiş İle İlgili Tüm Yorumlar (AÇILMIŞTIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
0
Favori
51.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: souldarkorn

peki 256 için verilen paranın aynısı mı olcak yoksa şöle bi 3-5 milyon fark olcakmı....

Fiyatlarda bir değişiklik yok ya kotalı sınırsız ayrımıda yok nerden uyduruyolar.En düşük bağlantı hızı artık 256 değilde 512 olcak

Telefon Çaldı,Kötü Niyetlerimi Meşkule Verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeton

haberi dikatli okuyunca dikkatimi cekti benmi yanlıs anlıyorum sadece sınırlıdan bahsediliyor nedemek simdi bu??????????????????? benimki sınırsız ben nolucam anlamadım yaa!!!???

Evet Arkadaslar ! Eger boyle ise sacma olur!
    ne yani sınırsız olanlar ne yapcak???
  • Bu KOnunun Üst Konu Olması bile yeterli demekki kesinleştiki üst konu yapılıyor tşk.ler ado1973.
    bu haber sanki şu anda bile 512 olmuş kadar sevindirdi bizi

512 bağlantı sayesinde milletin kotası daha çabuk tükenecek.Böylece kota dışından aldıkları parayı artıracaklar.

Orjinalden alıntı: onurtanyeri

quote:

Orjinalden alıntı: jeton

haberi dikatli okuyunca dikkatimi cekti benmi yanlıs anlıyorum sadece sınırlıdan bahsediliyor nedemek simdi bu??????????????????? benimki sınırsız ben nolucam anlamadım yaa!!!???

Evet Arkadaslar ! Eger boyle ise sacma olur!
    ne yani sınırsız olanlar ne yapcak???

hayır arkadaşlar öyle saçmalık olacağını sanmıyorum sadece bakanın bu konuda teknik bilgieye sahip olmadan gelişigüzel konuşmasından kaynaklanıyor 256 limitli ne ödüyor ise 512 oluncada onu ödeyecek.
    256 limitsiz ne ödüyorsa 512 oluncada onu ödeyecek
    bizler 128 K zamanında ADSL almıştık ve ondan sonra 256 K ya yükseldiğinde de aynı parayı ödedik. dediğim gibi bakanın konuşmasını bilinçsiz ce ve teknik bilgiye sahip olmadan yapmasından kaynaklanıyor bu yanlış anlaşılma

• quote:

Orjinalden alıntı: Güz_Gülleri

Bu KOnunun Üst Konu Olması bile yeterli demekki kesinleştiki üst konu yapılıyor tşk.ler ado1973.

Rica ederim ...
    Açıkcası Sayın Bakanımızın açıklamalarına istinaden böyle bir girişimde bulundum
    yoksa herzaman ortaya atılan asılsız iddialar gibi olsa elbette böyle bir girişimde bulunmazdım
    ama en azından kaynak gösterebilecek noktalar var

• 1mbit 8 mb kota ayda 49 mil kulağa hoş gelio tabi böylebişey olursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

quote:

Orjinalden alıntı: Güz_Gülleri

Bu KOnunun Üst Konu Olması bile yeterli demekki kesinleştiki üst konu yapılıyor tşk.ler ado1973.

Rica ederim ...
    Açıkcası Sayın Bakanımızın açıklamalarına istinaden böyle bir girişimde bulundum
    yoksa herzaman ortaya atılan asılsız iddialar gibi olsa elbette böyle bir girişimde bulunmazdım
    ama en azından kaynak gösterebilecek noktalar var

adsl 128 Kpbs. den beridir kullanıyorum ve hatta şu 1 martta olacak davası çıktığında da bu forumda epey tartışmıştık bu konuyu hatta şakalar bile yapmıştık buradan artık kesin kaynak var ve kesin olacak hey gidi günler heyyy 64 Kpbs vardı babam yazılmaya gitmişti ve bizim adsl açıldı tabi o zamanlar acemiyiz hız nasıl ölçülür bilmiyoruz telekoma telefon ettik bunun hızı nedir diye beyefendi 64 Kpbs idi ancak 1 hafta evvel 128 Kpbs oldu dediler ve epeyce öyle kullanık derken 256 K muhabbeti çıktı ortaya vederken 512 K muhabbeti bile kesinleşti. vaybeeee ne günlerdi tabi şimdi yeni alanların çoğu ve hatta internetle yeni tanışanların çoğu bilmezler neydi o analog modem ve 56 Kpbs.ile kaplumbağa hızındaki bağlantılar nerdennnnn nereye gelmişiz

Edit: bu mesajı yazmaklada 3 yıldıza yükseldim oleyyyy teğmen olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 14 Ekim 2005, 14:07:53 >

• ısallah bakan acıklamasında hata yapmıstır..

cunku 29 ytl olan 256 lar 512 olcak demıs..
    bu durudma sadece kotalılar artcak demektır..

ama baska bı cumlede de en dusuk hız 512 olcak demıs..
    oleyse hepsı artcak demektır..

1 kasım gelsın gorucez

Orjinalden alıntı: Violonsel

Dİger Konular Kilitlenecegine Silinse olmazmi yada bu baslik altinda toplansa bütün mesajlar Yapmayalim bu tür işler. Kominizm TAvrını bırak ado1973

Saygı duydum, büyüksün!
  • abicim hiç bi zaman öle bişi denmedi.biri sallıyo sizde inanıyonuz heee.bu olay zaten vardı abone sayısı 1 milyon olduktan sonra min hızlar 512 olcak diye.kampanya bitiyo ve 1 kasımda oluyo bukadar basit.politikacılar başa gelmeden önce yapamayacağı şeyleri de söler ama başa geldikten sonra yapamayacağı şeyleri sölemezler merak etme zaten bunun sölentisi telekomun içinde olanlar biliyodur vardı.ama kimse şu zaman diyemiyodu.ben mantıken kampanyadan sonra olur diyodum bazısı 2006 da olur diyodu hepsi tahmindi sonuçta.şimdi herif çıkmış açıklamış.daha laf atmanın mantığı yok.ama dün çok komikti ya millet hiç beklemiyo tabi topic açanlara önce laf sölüyolar sonra bakıyolar harbi gerçek gazeteler vermiş sonra yorum yapıyolar.neyse ya enazından şu muhabbette 1 kasımda bitcek işte.ama yeni bomba da herhalde adsl2+ olayı olur bunu abartmayalım bu sefer bide arkadaşlar hala şu olayın ayrıntıları belirsiz ya olurda bi sitede bişiler bulursanız bu yeni haberle alakalı paylaşalım burda.mesela tarifeler ve ücretleri hakkında vs şeklinde.

• ortada netleşmiş bir şey yok anlaşılan,ben 512 sınırlı kullanıyorum ,bizde durum ne olacak belli değil herhalde

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM
  • cenks bu muhabbet bitmez kardeşim
    bak görürsün
    1 kasım sabahı ''ne zaman 1024 oluyor?" diye topic açmazlarsa bende bir şey bilmiyorum

Haber Linki için tıklatın..
  • bana da öle geliyo biri dün dedi mesela 1 yıldır aynı muhabbet dedi koptum ya.zaten 1 sene önce 128 ler 256 oldu demek ki hemen başlamış 512 muhabbeti.hep istiyoz bişileri ben 2 aydır takip ediyom adsl fln ilk gözüme bakanın hedefi çarptı mesela 1 milyon olunca 512 olcak diye eylülde oldu kasımda yapcaklar işte fena değil aslında ya hizmetleri.şimdi herkese de bişi diyemiyorum bölgeden bölgeye değişiyo bağlantı sorunları herhalde.bende sorun fln da yok çünkü şimdi ben 29 ytl ye 512k da kullanmaya başlarsam iyi ya türkiye şartlarında valla.yiğidi öldür ama hakkını vermek lazım yani.ama haklısın kesin ya 1024 yada adsl2+ fln gibi yeni beklentilere sürüklencez

• ben 256 kb kullanyom..ve limitsiz...ayda 29 ytl vermiyorum....bizimkilerde artaCak mı .??

ŞUNA Bİ BAKIN YAAAAW

hız 512 olacak peki limit ne olcak yaw bunlarda gezetecilik mi yapoıo adam gibi haberi alın adam gibi öğrenin veya tam manasıyla bir açıklama yapıın ne yaa bir sürü çelişki işte yine türk usülü nereye gitsek aynı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.