Şimdi Ara

ads

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteRobot -- 30 Mart 2015; 17:26:36 >

• bu kızları bu hale getiren yine bizleriz...aile de anası,daha çok babası kızına prenses gibi davranır...olmadı kız evlenene kadar ortalama 25 yaş diyek bir sürü erkek kızın peşinden koşar,sen şöylesin yahut sen böyle iyisin der ee tabi kızda ulan ben neymişim der ve etrafını küçük görmeye başlar...bunların daha çok itici olanları da var ki o da kızını prenses yerine koyan,besleyip büyüten ailesini begenmeyenlerdir...ama müstahaktır onlara,fazla değer başını yere eğer..al eserinle gurur duy güzel ülkemin güzel aileleri,güzel erkekleri ve fırsatçı kızları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

bu kızları bu hale getiren yine bizleriz...aile de anası,daha çok babası kızına prenses gibi davranır...olmadı kız evlenene kadar ortalama 25 yaş diyek bir sürü erkek kızın peşinden koşar,sen şöylesin yahut sen böyle iyisin der ee tabi kızda ulan ben neymişim der ve etrafını küçük görmeye başlar...bunların daha çok itici olanları da var ki o da kızını prenses yerine koyan,besleyip büyüten ailesini begenmeyenlerdir...ama müstahaktır onlara,fazla değer başını yere eğer..al eserinle gurur duy güzel ülkemin güzel aileleri,güzel erkekleri ve fırsatçı kızları..

Kızları bu kadar yücelten bulunan neslin erkekleridir.Açılan konulardan falan anlaşılıyor.Geri kalan şeylerde katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı ulkelerde boyle seylere pek rastlanmiyorsa bunun nedeninin ulkemizdeki aptal erkeklerin kiz pesinde kendini dusurerek bitirmesidir. İyibde oluyor sürünsünler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum site dediğin ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar kulübü mu nedir orası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web archive hatası
    geçen yıl açıldı
    Family Link Kaldırma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.