Şimdi Ara

Adrese Çiğköfte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numunelerin bir kısmı dün yola çıktı, diğer kısmı bugün yola çıkıyor.
    Kampanyamızı kaçıranlar üzülmesin,19:00 - 00:00 saatleri arası form dolduran çiğ köfte severlere hediye çekleri gönderiyoruz.
    Bu arada yoğun istek üzerine sitemizde 1 kg lık çiğ köfte satışımız başlamıştır :)
    Herkese afiyet olsun...

www.adresecigkofte.com
    http://www.facebook.com/pages/Adrese-%C3%87i%C4%9FK%C3%B6fte/220968707914928

Adrese Çiğköfte

Adrese Çiğköfte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 14 Temmuz 2011; 13:10:05 >

• Dün formu doldurdum Tel. yazdım. Tel. yazanla aranıp adres bilgisi alınıyor denilmişti fakat beni arayan olmadı.
    Şimdi tekrar form doldurup gönderiyorum.
    Kampanyanızın hayırlı olmasını dilerim.
  • Kargosu yola cikanlara takip no'larini email adreslerine gonderdiniz mi?
  • @ybektaş55_ demekki sizin kargonuz bugün gönderilecekler arasında,ararlar merak etmeyin.
    @bado6100_ takip no'larını gönderemedik çünkü kargo firmasından henüz bize de numaraları göndermediler,gelir gelmez maillerinize gönderilecek.
  • Her mesaja bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz. Umarım ürünleriniz içinde aynı güzellikte şeyler yazabiliriz.Merakla beklemedeyim. Dün erken saatlerde formu doldrup tüm bilgilerimi göndermiştim.
  • @sanko86_ inşallah tadımızı beğenirsiniz,dün erken saatlerde (saat 14:00 dan önce) doldurduysanız ki siz daha önce doldurdunuz zannediyorum,kargonuz dün gönderilmiştir ve bugün size ulaşır.
  • Güzel bir kampanya oldu gerçekten teşekkür ediyoruz. Ürünler elimize ulaşınca da lezzeti hakkında yorum yaparız. Kampanyalarınızın devam etmesini bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün 12:00 sıları form doldurdum ama arayan soran yok :))))
  • Resmin altına link koyarsan daha iyi tanıtım yapabilirsin
  • Form doldurana ne gibi bir hediye çeki olacak :) Çeke gerek yok 1kg köfte yeterli bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 14 Temmuz 2011; 10:59:26 >
  • O çiğ köfte kargoyla mı gelecek eve?Peki yolda bozulmaz mı bu havalarda sıcak allah bilir ne şartlarda taşıyorlar kargoları?
  • bende iletişim formunu doldurdum dün öğlen civarı hala arayan yok????
  • öncelikle bu güzel kampanya için çok teşekkür ediyorum size. dn bende formu doldurdum ve formda adres bilgilerimi felan vermiştim. acaba bana gönderim yapıplıp yapılmaycağını nasıl öğrenecğeim. hatırladığım kadarıyla telefonumu yazmamıştım.
  • akşam saat 19:00 a kadar form doldurduysanız ve adres isim telefon bilgileriniz varsa size herhangi bir geri dönüş yapılmadan ürünleriniz gönderilecek. adres bilgisi verilmemiş olan formlara geri dönüş yapılıp adres ya da eksik olan bilgi isteniyor.
    dün saat 14 den önce form doldurduysanız kargonuz gönderildi ve muhtemelen bugün elinizde olur. saat 14 den sonra doldurulan formların ürünleri bugün kargoya verilecek çünkü ürünler günlük üretiliyor ve dün sabah üretilen ürünler saat 14 de tükendi. saat 14 ten sonraki taleplerin köfteleri bugün üretildi ve kargolanacak.

Ürünlerimiz günlük üretildiği ve üretimden hemen sonra vakumlu ambalajlara konulduğu için tazeliğini uzun süre koruyor.
  • bu arada pm atan arkadaşlar var ama sitedeki bakım çalışmaları yüzünden mesajlarıma bakamıyorum.
  • Kargoyla çiğköfte alanı da ilk defa görüyorum. Herşeyin bir usulü vardır arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desci

Kargoyla çiğköfte alanı da ilk defa görüyorum. Herşeyin bir usulü vardır arkadaş.

Üretim merkezleri İstanbul da olan çiğköfte firmalarının şubelerine sevkiyatı nasıl yaptıklarını düşünüyorsunuz ????
  • Ben kargo ile ilk defa alacağım sonrasında bu konuda karar vereceğim.
  • Bende dün saat 18:45 civarı iletişim formunu doldurup adres bıraktım geri dönüş olmadı bana ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Bende dün saat 18:45 civarı iletişim formunu doldurup adres bıraktım geri dönüş olmadı bana ????

18:45 civarı adresiniz,isminiz gibi bilgileri tam doldurup gönderdiyseniz formu size geri dönüş yapılmadan bugün kargoya verilecek paketiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.