Şimdi Ara

adres çubuğu ve masaüstü yerleştirmeler sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün HiJackThis yaptım ve bilgisayarı açtığım zaman adres çubugü link'i kendini kapatmış ve masaüstünde bıraktıklarım otomatikmen sol tarafa çekiliyorlar...

adres çubuğunu görünür yaptıgımda bile her bilgisayarım veya bi dosya actıgımda adres çubuğu görünmüyor.

yardımlarınızı bekliyorum...

kilitleyi de denedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belkibirgun00 -- 12 Eylül 2007; 16:44:53 >

• adres çubuguna sag tıkla özellikler de görev çubugunu pencerelerin üzerinde tut de
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

adres çubuguna sag tıkla özellikler de görev çubugunu pencerelerin üzerinde tut de

• quote:

dosyaları/klasörleri actıgımda üst taraftaki geri ileri ara butonları dahil bütün üst cubuk her dosya/klasör'ü kapat butonu ile kapattıgımda ve yeniden actığımda kendi orjinal diye tabir ettiğim(geri, ileri, yenile, ara, klasörler ve görünümler) düzene göre ayarlanıyor yaptıgım buton ilaveleri ise ilave yapılmamış olarak ayarlanmaktadır...

ayrıca

masa üstündeki kısayollarım da bilgisayarım ve belgelerim dahil onlarda windowsun kendi bildigi orjinal alfabetik düzene geliyor her yenile'den sonra...

sorun bu işte...

YARDIMLARINIZ BEKLENİYOR SAYIN DONANIMHABER SAKİNLERİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belkibirgun00 -- 21 Eylül 2007; 12:55:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.