Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 35ultrAslan , woundedknee Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.564
Cevap
189
Favori
1.252.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • F1 2016 da akşam özel çözünürlük (monitör 1080p ben 2k ayarlayıp) ayarlarıyla oynadım.
  • fps lerde artış var mı ? 16.2.2 de ?
  • beytekin45 B kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir hata almadınız mı hocam ? Bir de "1" değeri yazan yerlere tek tek monitörünüzün değerleri neyse onları girdiniz mi ?

    Bu arada sürümü 16.2.2 yazmışım 16.12.2 olacaktı o.
  • Hata almadım ve hiç bir yere değer de girmedim, direk oyundan çözünürlüğü yükselttim o kadar. Hatta oyundan çıkıp bir daha oyunu açtım ayarladığım çözünürlük duruyordu.
  • beytekin45 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyun içi ayarlardan bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim durum farklı. Teşekkürler yine de.
  • beyler ben sürüm 16.6 dayım.16.12 ye geçsem oyun performansında artış olur mu yoksa hiç bulaşmayayım mı ?
  • Eski kartı taktım bakalım Relive kayıt alma çalışıyor mu diye R7 240 2GB GDDR3 . AMD'nin destek listesinde yer alıyor R7 200 series relive için. Fakat kayıt alma ikonu sol üste çıkıyor hemen geri gidiyor. Farklı çöz ayarlarda denedim çalışmıyor. Screenshot alıyor fakat kayıt bir türlü almıyor. Biraz araştırdım. R7 240 ve R7 250 bu tarz sorunlar yasanmış. Bu kartlar ile kayıt alabilene rastlamadım.

    Elinde bu kartlardan bir olan varsa bir deneyebilir mi?
  • Selamlar rx460 kullanıyorum. Vga hdmi dönüştürücü ile vsr çalışmıyor dönüştürüceden dolayı mı?
  • Ben biraz deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Bu uygulama şu ana kadar AMD kılasmanında gördügüm en iyi uygulama. Özellikle oyun oynarken eglenceli kısımları sadece kayıt almak benim her zaman en çok istedigim şey olmuştur.

    Nitekim gözümde eksikleride yok degil tabi. Yada bir ayarı var ben yapamadım. Ama gördügüm şu çogu oyunda ShadowPlay gibi Tam Ekran Pencere modunda açılmıyor ki oyunları Tam Ekran da oynamaktan nefret ederim.

    Eğer ki bu konuda bir ayarı varsa banada paylaşılsanız sevinirim.
  • Relive ilgili bir test yaptim fps'yi ne kadar dusuruyor konusunda.

    8320 4.4 ghz, r9 380 4gb stok, 16gb ram, 16.12.2, dx12 high preset rise of the tomb raider.

    normal hali.

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)


    Relive ile kayit alirken.

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)


    sadece sonuca degil detayli bakarsaniz ilk testte cok dusurmus sonraki testlerde o kadar dusme yok.7200rpm hdd'ye kaydedilmistir.kayit basladiktan kisa bir sure sonra kendine geliyor olabilir.




  • Ortalama sonuçlara bakarsak iyi gibi geldi bana. Test için teşekkürler bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, AMD HD 8730m kullanıyorum. Son güncellemenin ardından gayet normal çalışıyordu ekran kartım. Sonra birden şu hatayı aldım [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) pc'den de usb çıkarır gibi bir ses geldi. ardından tekrar güncellemeleri yaptım ancak çözüme ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • osmansimse_k O kullanıcısına yanıt
    rica ederim.her oyun benchmarkinda denenebilir kisiye gore farkli sonuclar cikabilir kimi hdd kimi ssd kullaniyor islemciyi ne kadar kullaniyor program bilemiyorum ama sonuclar kisiye ozel olacaktir.duruma bakarsiniz sizde cok dusurmuyorsa Relive'yi oyun ici video almakta kullanirsiniz ama baktiniz sonuc kotu o zaman sıkıştırma yapmayan msi afterburner gibi bir programla video'yu alip coverter programi ile boyutunu kucultebilirsiniz.


    osmansimse_k

    telefonda takili sd karti cikar derseniz telefondan artik gormez bir daha tekrar tak diyinceye kadar.kartiniz usb aygit gibi bir sekilde ciktiysa tekrar takili hale getirmeniz gerekiyor o yuzden cikmis haldeyken yeni surucu kursaniz da para etmez.aygit yoneticisinden belki oluyordur tekrar takili hale getirme isi.
  • demek istediğim yazılımsal bir ses. çünkü durup dururken yerinden çıkmaz diye düşünüyorum. yazılımsal olarak ne olmuş olabilir?
  • osmansimse_k O kullanıcısına yanıt
    ekran kartinin cikmasi zaten yazilimsal oluyor bir ara nvidia kartlar da usb gibi cikarilabiliyordu surucunun birinde.notebook karti diyorsun burasi masaustu istersen bir de notebook bolumune sor.
  • Oyun içi video olayı benim için çok önemli değil açıkçası ama hazır şekilde bulunması ve farklı bir programa ihtiyaç duyulmaması açısından birçok kullanıcı için sevindirici bir gelişme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmansimse_k

    Merhabalar, AMD HD 8730m kullanıyorum. Son güncellemenin ardından gayet normal çalışıyordu ekran kartım. Sonra birden şu hatayı aldım [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) pc'den de usb çıkarır gibi bir ses geldi. ardından tekrar güncellemeleri yaptım ancak çözüme ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Uyumlu sürücüyü yükleyin diyor, mevcut olanı sil sonra kendin uyumlu olanı indirip baştan yükle düzelir belki.




  • Arkadaşlar r7 370 ekran karti var. Doğru sürücüyü indirmeme rağmen, driver kurarken makinede amd donanımı bulunamadi diye hata alıyorum. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.1.1 daha çıkmadımı? Amd şaşırttı beni 🤔
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nlztrk93

    Arkadaşlar r7 370 ekran karti var. Doğru sürücüyü indirmeme rağmen, driver kurarken makinede amd donanımı bulunamadi diye hata alıyorum. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.

    windows 10 güncellemesi yapmayın hocam formatı atıp güncellemeleri kapatın hem hantallaştırıyor hemde böyle sorunlar çıkarıyor
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.