Şimdi Ara

ADRASAN yada OLİMPOS hakında bilgisi olan varmı arkadaslar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ucuz bir tatil yapmak istiyorum. cünki maddi olanaksızlıklardan dolayı . Adrasan a giden oldumu arkadaslar . güzel bir yer oldugu söyleniyor. dogayla deniz ic iceymiş. Adrasan da ucuz apart tavsiye edebilecek arkadasların yardımınnı istiyorum . sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 18 Ağustos 2007; 18:19:15 >

• yada ucuz tatil yapabilecegim bir yer varmı arkadaslar ? apart olabilir....
  • Adrasanı bilirim de hiç de ucuz değil.Yeme içme daha da pahalıdır.Sahili de çok dar.Sen oraya iki adım Olimposa git daha iyi olur.
  • sagol antiyoba . olimposda fiyatlar nasıldır. apart bulabiirmiyiz. yada baska secenegi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim ...

quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Adrasanı bilirim de hiç de ucuz değil.Yeme içme daha da pahalıdır.Sahili de çok dar.Sen oraya iki adım Olimposa git daha iyi olur.
  • Geçen yıl Çıralı da kaldım.Denizi çok güzeldi.Balıkları saldırganda olsa.Bu mevsimde çok sıcaktır .Otel işletmelerine izin verilmiyor.Sadece pansiyonlar var.Gidersen hobit evinde kalmanı tavsiye etmem.Diet yapmak istersen tam yeri.
    Adrasan da onun 5-10 km yanında kalıyor heralde.Aralarında pek bir fark olucağını sanmıyorum.
  • adrasan da olimposta arkadaşımın oteli var istersen aracı olabilirim bende orda kalırım her yaz
    bence adrasan koyu bu günekadar gördüğüm en güzel ve şirin yer
    otele ait teknede var gezi ye götürüyor
    çokta mütevazi biyer doğayla içiçe ben gittiğimde arkadaşın yanına
    genelde biz dere üstüne kurulmuş çardaklarda yatıyoruz zaten oraya gidince kumsalda bile yata bilirsin
  • Güzel yer kız arkadaşım Adrasan'lı
    Deniz sakin fazla kalabalık olmuyor Antalya'ya göre o yüzden seviyorum.. Ama fiyatlar ucuz değil galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olimposa daha 1ay önce gittim....Adrasanda Limon pansiyon war şiddetle öneririm....Kahvaltı + akşam yemeğe + oda(klima war sıcak su duş) 30ytl

Ama daha kalabalık bi yer istersen çeşme, kuşadasında falan 20ytl ye pansiyonlar war
  • telefonunu veririseniz fiyatlar hakında bilgi almak isterim. iki kişi kalacagız. birde 6 yasında cocuk. daha evvelki yıllar istedigimiz yere gidebilmişdik. bu sene maddi anlamda biraz sıkıntı olunca o yüzden daha uygun fiyatlı bir yer arıyoruz. malum memur olunca insan ayagını yorganına göre uzatmak zorunda kalıyor. saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: içinden.geleni.söyle

adrasan da olimposta arkadaşımın oteli var istersen aracı olabilirim bende orda kalırım her yaz
    bence adrasan koyu bu günekadar gördüğüm en güzel ve şirin yer
    otele ait teknede var gezi ye götürüyor
    çokta mütevazi biyer doğayla içiçe ben gittiğimde arkadaşın yanına
    genelde biz dere üstüne kurulmuş çardaklarda yatıyoruz zaten oraya gidince kumsalda bile yata bilirsin

• kaldıgın yerin telefon numarası varmı arkadasım. 30 ytl uygun benim icin. denizi cocuk icin uygunmu . sığmı yani ? bilgi veririsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Olimposa daha 1ay önce gittim....Adrasanda Limon pansiyon war şiddetle öneririm....Kahvaltı + akşam yemeğe + oda(klima war sıcak su duş) 30ytl

Ama daha kalabalık bi yer istersen çeşme, kuşadasında falan 20ytl ye pansiyonlar war
  • denizi çok güzel küçük sakin bir yer......
  • gördüğüm en güzel ve temiz deniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetera

kaldıgın yerin telefon numarası varmı arkadasım. 30 ytl uygun benim icin. denizi cocuk icin uygunmu . sığmı yani ? bilgi veririsen sevinirim
    quote:

Olimposa daha 1ay önce gittim....Adrasanda Limon pansiyon war şiddetle öneririm....Kahvaltı + akşam yemeğe + oda(klima war sıcak su duş) 30ytl

30 liraya akşam yemeği dahil olacağını sanmam hem de klimalı mümkün değil yada ormanın yada köyün içinde denize uzak falandır.

• quote:

quote:

kaldıgın yerin telefon numarası varmı arkadasım. 30 ytl uygun benim icin. denizi cocuk icin uygunmu . sığmı yani ? bilgi veririsen sevinirim
    quote:

30 liraya akşam yemeği dahil olacağını sanmam hem de klimalı mümkün değil yada ormanın yada köyün içinde denize uzak falandır.

önyargılı olmayalım!!! millet otellerin geceliğine 200 ytl wermeye alışınca 30 ytl ye inanmıo!!!

Klimalı oda + sabah + akşam yemek + denize 15dk

www.olymposlemon.com

• quote:

quote:

quote:

quote:

önyargılı olmayalım!!! millet otellerin geceliğine 200 ytl wermeye alışınca 30 ytl ye inanmıo!!!

Klimalı oda + sabah + akşam yemek + denize 15dk

www.olymposlemon.com

E birader hem adrasanda diyorsun sonra Olimpos çıkıyor.Ayrıca klimasız 30 lira klimalı 35.

• Adrasan güzel bir yerdir hatta bizim köydür annemin köyü
    denizi Antalya dan daha güzeldir deniz kenarındaki pansiyonlar pahalı olabilir yinede bilmiyorum hiç pansiyonda kalmadım ev olduğu için..
    evi kiralayabilrim
    ya bende gidemedim bu yaz.. bu hafta gideyim diyodum gidemicem
    denizin yoluna girdiğinizde ilk sahil kısmı taşlıdır orayı tavsiye etmem..
    biraz ortalara gidin orası kumlu ve en sondaki sahil bölgeside kumlu oralar güzel..

bizim akrabalar vardı pansiyonları var sahilde pek tanımam ama o konuda yardımcı olamıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.