Şimdi Ara

adolft hitler - kavgam kitapı yasak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kitapı almak istiyorum fakat yasak diye birşeyler duydum gerçekten yasak mı sıkıntı çıkmasın :)

edit : almadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikteknisyeniyim -- 21 Şubat 2017; 21:4:46 >

• Hocam basılması yasak diye biliyorum, sende okulda okuma bazı geri kafalı hocalar çıkabilir boşuna tehlikeye atma bir kitap yüzünden.
  • Okullarda siyasi içerikli kitap okumak yasak ama genel olarak diyorsan alıp okuyabilirsin bir sakınca yoktur diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdunda satılıyor fakat okulda okumak sıkıntı çıkartabilir.
  • kitap satılıyor ama okulda okumamanda fayda var

• Yok canım hiç kafana takma yasak değil zaten yasak olsa basılması yasaklanırdı. Fraklı yayınların baskıları mevcut hatta bende iki tane Kavgam var okudum gayet güzel ve bilgi içeren bir kitap. Bizzat Adolf Hitlerin ağzından okumak öğrenmek güzel oluyor görüşlerini, fikirlerini, yahudileri neden sevmediğini, partiye nasıl katıldığını, partinin izlediği politikaları, çocukluk yıllarını ve daha fazlasını öğrenmek istiyorsan okumalısın.
  • ne tarz bilgi istiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

ne tarz bilgi istiyorsun

Hitlerin hayatını öğrenmek yahudilere karşı nefretinin nedenini öğrenmek dünyaya bakış açısını öğrenmek
  • ekşi sözlük
    adolf hitler
    https://eksisozluk.com/entry/56576191

Bu yeterlidir dunyaya bakis acisi ve savas boyunca dusundukleri icin.

Yahudilere bakis acisi icin kavgam'i okuyabilirsin ancak ikinci dunya savasi hakkinda bilgin olmaz. Genelde hayatindan, birinci dunya savasinin kaybedilme sebeplerinden, alman irkinin mukemmel falan bahsediyor.

Attigim link ikinci dunya savasi hakkinda aklinda hicbir soru isareti birakmaz. Adam direk adolf hitlerin bakis acisiyla anlatmis neredeyse. Yine de keyfin bilir cok uzun okuyamam kitap daha guzel dersen o da olur, ama kitapta ikinci dunya savasi yok.

• Okuldan okula değişir.
  • Askeriye olsaydı cezaydı ancak okulda bir şey olmaz. yasaklıktan kaldırıldı diye haberler çıkmıştı ama dikkatli ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 19 Şubat 2017; 8:27:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.