Şimdi Ara

Adobe ve kurulum saçmalığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre önce bilgisayarıma format attım ve Adobe ' un Master Collection setini tamamen üşendiğim için yüklemeyi sürekli erteledim. Bunun sebebi ise elimde mevcut olan master collection sürümünün (cs3) yükleme aşamasındaki hantallığı ve saçma sapan yükleme sistemi. Gün geçtikce photoshop, dreamweaver vb. Adobe uygulamalarına ihtiyacım arttı. ve bu gece 02:30 sularında yükleme işlemine başladım. Başlamaz olaydım! İlk başta yardımcı programların hepsini kurdu ve yüklemeyi tamamladı gösterdi. Oysa ki benim kullanacağım ana programların hiçbiri yüklenmemişti! Üstüne bana sormadan çat diye bilgisayara reset attı. İkinci kez kuruluma başladım 45dk - 1 saat arası devam etti %80lerdeyken elektrik kesildi. Elektrik geldiğinde tüm uygulamalar kurulu görünüyordu ancak bu mümkün olamazdı. Sonuçta kurulum bitmeden elektrik kesildi. Herneyse dedim en iyisi silmek. Silme işlemine başladım, buna da başlamaz olaydım ki 45dakika kadarda bu sürdü ve toplam ilerleme %20'yi geçmedi bile. Harddiskten çıkan o bunaltıcı ses de cabası. Sonuç olarak ben bu kadar saçma bir kurulum metotu ve arayüzü görmedim arkadaş. Hayatımızı kolaylaştırması adına yazılım çıkartıyorlar, kurulumu işkence. Olmaz olsun öyle kolaylık! Mecbur kalmasam yanından geçmem Adobe Master Collection !

• Bana da bir ara Illustrator lazım oldu, kurmaya çalıştım, %99 'a kadar geliyor ve hiçbir hata vermeden çat diye kapanıyor ve sonuçta kontrol ediyorum hiç birşey kurulmamış. Sanal makinaya atıyorum tıkır tıkır kuruyor. Format atıp yeniden kurdum yine olmadı. Lanet olsun dedim kurmadım Corel Draw ile işimi hallettim. Yani tamam bir şeyler yanlış yada eksik ise ona göre error code üret, şu şu sebepten kurulmadı de ki bizde eksiğimizi bilelim ...
  • Kurulum çabalarından sonra bir de sorun boy gösterdi. Flash sürekli debugger mode'a alıyor kendini. Visual Studio'nun debug modu yetmedi şimdi birde flash. O kadar akıllı bir sistem var ki, Flash 10.x kuruluyken üzerine daha eski sürüm olan 9.x kurmuş. Yok böyle birşey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.