Şimdi Ara

Adobe Premiere Pro 4K AVI Export Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten iyi akşamlar.
    Kısa bir tanıtım filmi çektik şirketimizle ilgili, ancak been telefondan bunları 4K çektim. Premiere Pro'dan düzenleyip çıktı almak istediğimde H264'ü seçtiğimde 4k olarak render alabiliyorum ama AVI seçtiğimde alamıyorum. Bilen yardımcı olursa memnun olurum.



  • AVI bir format değil container yani taşıyıcıdır. Export edilen dosyanın uzantısı AVI olabilir fakat video formatının ne olduğu önemli. Eğer H264 video AVI uzantılı olarak export edilmeye çalışıldığında sorun oluyorsa bu Premiere ile alakalı olabilir. Eğer farklı bir video formatı ise 4K desteği bulunmayan bir format olabilir. Sonuçta dosyanın uzantısının AVI ve ya MP4 olmasının bir önemi yoktur, video formatı H264 ise video H264 destekleyen cihazlarda sorunsuz gösterecektir.

    Ekstra bilgi olarak, Premiere'in dahili H264 encoder'ı ve Adobe Media Encoder'ın H264 encoder'ını tavsiye etmiyorum. Videoları gereksiz uzun sürede daha kalitesiz encode ediyorlar. Tavsiyem x264 encoder kullanılması. x264 encoder TMPGenc Premiere Plugin ve benzeri pluginlerle Premiere'e adapte edilebilir, bu durumda daha kısa sürede daha kaliteli videolar elde edilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.