Şimdi Ara

Adobe Master Collection CS5(Herkes indirebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sürü forum sayfasında 50-60 partlık indirme linkleri görüyorum. millet alışmış yasadışı yollardan indirmeye forumlarda paylaşınca 5000$lık program paylaştım diye böbürleniyor. Halbuki adobe yasal olarak indirmenizi zaten sağlıyor. üstelk premium hesaplar haricinde upload sitelerinden yapılan download son derece yavaşken adobe den bağlantı hızınızda indirme yapabiliyorsunuz. part part indirmek için çekilen işkence de cabası
    indirdiğiniz programı 30 gün deneme hakkınız var.indirilen sürümü windows 7 nin 30 günlük sürümü gibi düşünebilirsiniz. hiçbir kıstılama yok. sonrasında satın almak veya başka yollardan etkinleştirmek size kalmış.

indirmek için;

ilk adım aşağıdaki adrese girip ücretsiz bir adobe hesabı oluşturuyorsunuz.
    https://www.adobe.com/cfusion/membership/index.cfm?loc=en_us&nl=1&nf=1#

Adobe Master Collection CS5(Herkes indirebilir)

daha sonrahttp://www.adobe.com/downloads/ adresinden istediğiniz ürünü try butonuna basarak indirmeye başlıyorsunuz. bu aşamada bir de oluşturduğunuz hesap ve parolanız istenecek.

ayrıca adobe nin akamaidownloadmanager isimli indirme yöneticisini kullanarak indirme sırasındaki herhangi bir kesilmede devam edebilirsiniz. herhangi bir adobe yazılımını indirmeye çalıştığınızda inmeye başlıyor ve dilerseniz bunu kullarak download edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Mayıs 2010; 21:08:03 >

• Teşekkürler şu photoshopu bi deniyim
  • Üyelikle girerken loading ekranında kalıyor 10dkdır girmedi kapattım
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Ben farklı bir kaynaktan full cracklisini indirdim CS5 master collectionın. çok güzel çalışıyordu fakat bi an yanlışlıkla aktive etmiş bulundum ve benim keyimin hatalı olduğunu söyledi yeni key girmem gerekiyordu. Girdikten sonra her programı açıp kapatmamda eskisini kabul etmiyor tekrar tekrar yeni istiyor şimdi. CS5i komple silip baştan yüklemeyi denedim fakat hallolmadı. Sanırım bilgisayarımda küçük bi kırıntı bırakıyor ve sürekli tanıyor bu sayede. Bazıları format atmadan düzelmez diyor fakat ben format atmak pek istemiyorum. Format atmayı gerek kılmayan bildiğiniz bir çözüm yöntemi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Master Collection içinde bulunan Adobe Premier ile After Effects yalnızca 64 bit altında çalışıyor. Bunu da belirteyim.
  • After Effecti bilmiyorum fakat photoshop 2 versiyonu var. 64bit olanın yanında 64bit yazıyor.
  • ya arkadaşlar ben daha önce adobe photoshop master collection cs5'i indirdim ama kurmayı denediğimde "yüklenemiyor lütfen çık tuşuna tıklayınız" diyor. adobe den indirdiğim bütün programlar böyle oluyor adobe flashı da indirdim ama olmuyor yardımınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Photoshop CS5 gerçekten çok güzel yeni özellikler süper , hemen alıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLisTik.*

ya arkadaşlar ben daha önce adobe photoshop master collection cs5'i indirdim ama kurmayı denediğimde "yüklenemiyor lütfen çık tuşuna tıklayınız" diyor. adobe den indirdiğim bütün programlar böyle oluyor adobe flashı da indirdim ama olmuyor yardımınızı bekliyorum.

Kurulum dosyalarını C: sürücüsünün içine klasör yaratmadan at, ordan set-up.exe dosyasını çalıştır, tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Ben farklı bir kaynaktan full cracklisini indirdim CS5 master collectionın. çok güzel çalışıyordu fakat bi an yanlışlıkla aktive etmiş bulundum ve benim keyimin hatalı olduğunu söyledi yeni key girmem gerekiyordu. Girdikten sonra her programı açıp kapatmamda eskisini kabul etmiyor tekrar tekrar yeni istiyor şimdi. CS5i komple silip baştan yüklemeyi denedim fakat hallolmadı. Sanırım bilgisayarımda küçük bi kırıntı bırakıyor ve sürekli tanıyor bu sayede. Bazıları format atmadan düzelmez diyor fakat ben format atmak pek istemiyorum. Format atmayı gerek kılmayan bildiğiniz bir çözüm yöntemi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim problemim için çözüm sunacak yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Ben farklı bir kaynaktan full cracklisini indirdim CS5 master collectionın. çok güzel çalışıyordu fakat bi an yanlışlıkla aktive etmiş bulundum ve benim keyimin hatalı olduğunu söyledi yeni key girmem gerekiyordu. Girdikten sonra her programı açıp kapatmamda eskisini kabul etmiyor tekrar tekrar yeni istiyor şimdi. CS5i komple silip baştan yüklemeyi denedim fakat hallolmadı. Sanırım bilgisayarımda küçük bi kırıntı bırakıyor ve sürekli tanıyor bu sayede. Bazıları format atmadan düzelmez diyor fakat ben format atmak pek istemiyorum. Format atmayı gerek kılmayan bildiğiniz bir çözüm yöntemi varsa yardımcı olursanız ço

Kayıt defterindeki bütün verileri temizlemen lazım, onları da ara ki bulasın. Bilmediğin şeyleri de temizleyemezsin. Belki Adobe adı dışında bir isimle kaydetmiştir temp dosyalarını, böylece ne kadar aratsan da bulman zor. O yüzden format kesin çözüm tabi ama bildiklerini temizleyerek en azından deneyebilirsin.

• Teşekkürler şu dosyaları biraz daha karıştıriyim, araştıriyim ben.
  • @achfighter: kardeşim teşekkür ederim fakat programın kurulum klasörü yok sadece adobe image'ı olan bi setup var o setupda da öyle bi hata veriyor işte. bu arada şu anda hata veren program ismini yanlış yazmışım flash değil fireworks olacaktı. yine bir şey daha söyliyim bu sefer CS5 hata vermedi teşekür ederim paylaşım için.
  • forumlarda dolaşan cs5 12gb boyutunda. adobenin verdiği ise 4.5 gb?

trial olmasından mı kaynaklı acaba?
  • Çok güzel ve aydınlatici bir konu olmuş, teşekkürler!

Çogu bilgisayar kullanıcısı bunu bilmedigi için forum sitelerinden partlari indiriyor ve bedavadan hosting yükleyen partlardan para kazanıyor.. Artık bu konu ile bilinclenme söz konusu olurda artık kimse uğraşmaz partlarla..

@KenanBirkan;

Forumlarda ve Adobe'nin internet sayfasinda programlari karıştırmayin.. Zaten yazılımı yazan Adobe Forum sitelerinde bulunan yazılımın için başka birşeylerde size merhaba diyor partlari actiginiz zaman ki zaten forumlardan indirmiş olduğunuz yazılım ile Adobe'nin resmi intenet sayfasindan indirmiş oldğunuz yazıım tamamen aynıdır. İçiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı:
    @KenanBirkan;

Forumlarda ve Adobe'nin internet sayfasinda programlari karıştırmayin.. Zaten yazılımı yazan Adobe Forum sitelerinde bulunan yazılımın için başka birşeylerde size merhaba diyor partlari actiginiz zaman ki zaten forumlardan indirmiş olduğunuz yazılım ile Adobe'nin resmi intenet sayfasindan indirmiş oldğunuz yazıım tamamen aynıdır. İçiniz rahat olsun

Bende işte bunu anlamıyorum. arada gb farkları var. sanırım adamlar para kazanmak için dolduruyorlar içine. resmi sayfasından indirdim bende dün. bugün kuracağım.

• arkadaşlar indirdiğiniz sürümde hiçbir eksik yok. dosya sıkıştırılmış olarak geliyor. açtığınızda boyut büyüyor. dosya paylaşım sitelerine gönderilen dosyalar sıkıştırılmış değil açılmış olarak gönderildiği için böyle. dosya ne kadar büyük olursa upload eden kişi için o kadar iyi. bu yüzden dosyayı büyük tutuyorlar.

Güvenmeyen arkadaşlar forumlardaki çakallara mı yoksa adobe'ye mi güveniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

arkadaşlar indirdiğiniz sürümde hiçbir eksik yok. dosya sıkıştırılmış olarak geliyor. açtığınızda boyut büyüyor. dosya paylaşım sitelerine gönderilen dosyalar sıkıştırılmış değil açılmış olarak gönderildiği için böyle. dosya ne kadar büyük olursa upload eden kişi için o kadar iyi. bu yüzden dosyayı büyük tutuyorlar.

Güvenmeyen arkadaşlar forumlardaki çakallara mı yoksa adobe'ye mi güveniyor?

teşekkürler bu sıkıştırıp açma olayını bilmiyordum. zaten forumlarda gezen partlarda bir acayip, biri 4 gb biri 7 gb biri 500mb. kıllanmıştım zaten.

en iyisi adobe den indirmek.

bir şey sormak istiyorum. indirdiğimiz sürüm sadece 1 ay çalışıyor değil mi?

• Hocam Teşekkürler.
  • Deneme sürümü indirme sayfasında indirilecek ürünlerin Türkçe seçeneği gözükmüyormu, benmi görmüyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 4 Ocak 2011; 19:53:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.