Bildirim
Adobe Illustrator CS3 Ne için kullanılır ve Logo yapmak için hangi program kullanılır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mustafacetin
Merhaba Arkadaşlar;
Ben logo tasarımı yapmak istiyorum. CS3'te hangi ürünle bu işi yapabilirim. ve Adobe Illustrator CS3 ne işe yarar.
illustrator bu işin endüstri standardı olmuş vektörel tasarım programıdır. -
Biraz açabilirmisiniz. Örnek bir uygulama ya da anlayabileceğim ne varsa açarsanız çok sevinirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafacetin
Biraz açabilirmisiniz. Örnek bir uygulama ya da anlayabileceğim ne varsa açarsanız çok sevinirim.
logo tasarımları, sanatsal tasarımlar yapmak içindir. -
Doğrusu photoshop'dada iyi bir logo yapılabilir...
Ama bence siten tasarım ve görsel sanatlar üzerine ise freehand öneririm...
Illustrator'ude denemedim daha belki hepsini ikiye katlar... -
Illustrator da yaptığınız çalışmalar vektöreldir. (Macromedia'nın vektörel programı Freehand'di. Adobe alınca yeni sürüm çıkartmadı)
Photoshop ta ise pixel tabanlı çalışmalar yapabilirsiniz.
İkisi arasındaki bariz fark, vektörel bir nesneyi istediğiniz boyutlarda basabilirsiniz. Kalitesi kesinlikle bozulmaz. Ancak aynı şeyi pixel tabanlı bir çizimde denerseniz, sonuç hüsran olabilir.
Yani eğer genel kullanım amaçlı bir logo tasarlamayı düşünüyorsanız bunu kesinlikle vektörel bir programda yapın. -
alternatifleri mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizbudak -- 11 Mayıs 2011; 0:33:08 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X