Şimdi Ara

adobe flash player yukledım fakat heryerde reklamlar çıkmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi bu reklamları nasıl kapatabilirim facebookta falan alta ve ustte reklamlar çıkıp duruyor bilen bir el atıversın lütfen....

• adobe flash player'ı google chrome'da uyarı alıp yüklediysen virüs yüklemişsin demektir. ccleaner ile tek tek açılıştakileri ve tarayıcı açılışlarını temizlemen lazım eklentilerini silmen gerek program ekle kaldırdanda temizlemelisin.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 14:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

ad block ile reklamlardan kurtulursun

+1
  • hocam zannedersem virüs yemişsin chorme kullanıyorsan otomatik kendisi içinde yüklü oluyor ve güncellemesini kendisi yapıyor operada ise yan uygulama adobe flas player yazar bu yüzden ccleaner ile sil programı combofix ve ikarus la tarat chorme kullanıyorsan indirmene gerek yok opera iexplorer veya mozilla kullnanıyorsan kendi sitesinden indir birde reklamları engellemek için flashblock veya ad---block eklentisi kullanabilirsin

Not: film sitelerinde veya başka siteler hd player indir veya güncel flash indir gibi şeyler çıkar sakın bilgisayarınıza indirmeyiniz %100 virus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 5 Temmuz 2013; 11:41:39 >
  • yok adobenin sitesinden indirdim kendim hani adobe yuklemen lazım uyarısı falan almadım sitesinden yukledim ve reklam oldu heryer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.