Şimdi Ara

Adobe Flash Player Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adobe Flash Player bildiğiniz gibi çok gerekli. Niçin hala wp platformunda yok . En zayıf yönü bu wp nin çok memnunum fakat 200tl lik androidler bile canlı yayın veya videolar izleyebiliyorken ben milyarlık telefonumla yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Adobe Flash Player bildiğiniz gibi çok gerekli. Niçin hala wp platformunda yok . En zayıf yönü bu wp nin çok memnunum fakat 200tl lik androidler bile canlı yayın veya videolar izleyebiliyorken ben milyarlık telefonumla yapamıyorum.

Flash Player desteği Adobe tarafından kaldırıldı. Bir daha hiç bir telefona gelmeyecek. Android telefonlar güncelleme almadığı için hala var sanıyor herkes. Çoğu videoyu izleyebilmen lazım WP'da. Çalışmıyorsa suç videoyu hala sadece flashla koyan gerizekalı site yöneticilerinin.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırırsanız Flash Player ın mobil platformların tümünden kaldırıldığını görürsünüz. Sadece Windows Phone a özel bir durum değil bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Adobe Flash Player bildiğiniz gibi çok gerekli. Niçin hala wp platformunda yok . En zayıf yönü bu wp nin çok memnunum fakat 200tl lik androidler bile canlı yayın veya videolar izleyebiliyorken ben milyarlık telefonumla yapamıyorum.

Flash Player desteği Adobe tarafından kaldırıldı. Bir daha hiç bir telefona gelmeyecek. Android telefonlar güncelleme almadığı için hala var sanıyor herkes. Çoğu videoyu izleyebilmen lazım WP'da. Çalışmıyorsa suç videoyu hala sadece flashla koyan gerizekalı site yöneticilerinin.

Hocam öncelikle bilgi için çok teşekkür ederim. Fakat günümüzün popüler yayın sitesi twitch i bile izleyemiyoruz.Markette illegal bir program fakat 6tl ücreti var.Bu soruna bir çözüm bulunmalı.

• kesinlikle gelmesi gereken bir özellik.. fakat bizim yapabileceğimiz şey öneri portalından öneride bulunmak veya aynı öneri mevcutsa oylamak ..> http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/... sağ alttan "flash player" diye arat oyla.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam öncelikle bilgi için çok teşekkür ederim. Fakat günümüzün popüler yayın sitesi twitch i bile izleyemiyoruz.Markette illegal bir program fakat 6tl ücreti var.Bu soruna bir çözüm bulunmalı.

Twitch.tv'nin uygulama çıkarması lazım maalesef. Instagram gibi beklemek zorunda herkes. Yalnız Flash Player'dan ümidi kesin. Uservoice'a yazmak bişey değiştirmez. Onun yerine buna oy verin, belki MS baskı yapar popüler olursa;

http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/4574156-twitch-tv-for-windows-phone-8-

• NightWatch71 N kullanıcısına yanıt
    Verdim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Verdim hocam.

Pek kullanmıyorum ama ben de verdim

• quote:

Verdim hocam.

Twitch Tv için ücretsiz bir uygulama çıkmış, resmi değil ama çalışıyor en azından. Twitch hesabım olmadığı için yorum yazma özelliklerini denemedim;

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/livegaming/6eee55f5-9c36-46da-99b9-f47462c438f2

• quote:

quote:

Verdim hocam.

Twitch Tv için ücretsiz bir uygulama çıkmış, resmi değil ama çalışıyor en azından. Twitch hesabım olmadığı için yorum yazma özelliklerini denemedim;

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/livegaming/6eee55f5-9c36-46da-99b9-f47462c438f2

Teşekkürler

• adobe desteği kestiği için flash player uservoice da onaylanmadı Ms tarafından yani boşuna oy vermeyin
  • aslında gelebilir...zira windows metro arayüzüne flash player uyarlandı.yani arm mimarisine girmiş oldu.windows phoneye de uyarlanabilir.adobe desteği kessede microsoft uyarlama yapabilir.zira artık tarayıcıya entegre ediyorlar...adobe sadece yeni sürüm çıkarıyor uyarlama yapmıyor.
  • Adobe Flash player'ı mobil cihazlarda tam verimle çalışmadığı için kaldırdı tabi kaldırdığı zaman tek çekirdekli androidlerde kullanılıyordu şimdi 4çekirdekliler var belki yakında tekrar kullanıma sunar
    kaynak:donanım haber (tv2'deki programda soru-cevap kısmında gördüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 3 Aralık 2013; 16:20:37 >
  • bu 2 3 gündür flash player yüklü ama filmifullizle gibi sitelerde flashplayer yükle yazısıyla karşılaşıyorum örnek verisem dizimagde böyle bir sorun yok. ve google chrome yandex de oluyor explorerda alışıyor nedeni ne olablir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.