Şimdi Ara

Adnan Öztürk Meireles'e çok sert yüklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

“Biz millet olarak onurumuza, ailemize, kültürümüze ve özellikle ahlaka çok önem veririz. Bir sporcu, milyonların gözünün önünde, ahlaksız bir el hareketi yapıyor. Gayet detaylı, ısrarla, defalarca. Çoluk çocuk bunu seyrediyor. Anne ve babasına bu ne demek diye soruyor. Hangisi daha büyük terbiyesizlik? Tükürmek mi, bu hareket mi? Ben çocuğuma, ‘Evladım, sakın tükürme, çok ayıp’ diye rahatça söylerim. Bu el hareketlerini kim, nasıl anlatabilecek?”

‘Bir Türk yapsaydı, asmıştık!’

“Ahlaksızlığın, terbiyesizliğin matematiği olmaz. Bu hareket zaten ikisinin de daniskasıdır. Neye ceza veriyoruz? Sporda en büyük ceza ahlaksızlığa, terbiyesizliğe verilir. Bu A takımı B takımı meselesi değildir, bu terbiye ve prensipler meselesidir. Ben hangi takımın oyuncusu veya idarecisi olursa olsun, topluma kötü örnek olacak her türlü ahlaksızlığa azami cezanın verilmesinden yanayım. Bir yabancı, benim ülkemde, benim çocuklarımın gözünün önünde terbiyesizlik yapacak. Hem de bunu benim hakemime yapacak, ‘Tükürmedim, benim ailem, çocuklarım var’ deyip aklınca kendini savunacak, ben de ahlak matematiği yapıp cezasında bonkörlük yapacağım. Senin ailen var da, hakemin, bizim ailelerimiz yok mu? Bu hareketi bir Türk oyuncu yapsaydı maazallah çocuğu asmıştık.”

‘Destek veren haddini bilmezler’

“Bu kadar mı ucuz oldu benim ülkemde terbiyesizlik yapmak? Ülkesinden de destek veren haddini bilmezler, istiyorlarsa birbirlerine sabahtan akşama kadar bu hareketi yapsınlar. Adam ihtiyaçları olursa eminim buradan da gidenler olur. Bu spor değil ahlak meselesidir. Tükürmüş tükürmemiş, bu hareket yapıldıktan sonra ne önemi var? Tekrar ediyorum, hangi takımın sporcusu olursa olsun, bunu kabul etmem mümkün değildir. Ben başkan olsam, kulübümün bir oyuncusu bunu yapsa, o akşam kendini önce kapıda sonra uçakta bulur. Dikkat edelim lütfen, ilkelerin, prensiplerin, ahlakın yok olduğu yerde çöküş kaçınılmazdır.”

‘Yakında kubbeyi de çalarlar!’

Adnan Öztürk, cezanın indirilmesiyle ilgili verilen kararı da şu sözlerle yorumladı: “Bu karara hiç mi hiç şaşırmadım, gayet normal. Teşbihte hata olmaz, Türk Futbolunu yönetenlere bir bakalım; bir ekip çıkmış toplumun karşısına, ‘Ey ahali, minareyi çalacağım, kılıfa da gerek yok, hemen yaparım, ama yapmazsam minare şadırvana düşecek, suyunuz kesilecek, ona göre’ demiş. Ahalinin çoğu da bu ekibe oy vermiş, seçmiş, minare gitmiş. Şimdi caminin bekçilerinden birisine hakaret edilip 2 çift ayakkabı çalınmış, buna mı şaşıracağım? Bu ekibin karşısına aday çıkartamamışız, seçilmesine göz yummuşuz, kim kabahatli, onlar mı biz mi? Yakında kubbe giderse de şaşırmam.” Fanatik

http://www.fanatik.com.tr/adnan-ozturkten-fenerbahceye-sert-sozler_3_Detail_32_289730.htm

• Sertliğin dozajını daha iyi ayarlasaymış iyi olurmuş, ama son derece doğru söyledikleri.
  • Bunu nasıl açıkladın Adnan Öztürk?
  • Fatih Terim Emre'ye küfrederken, onu çekme bunu çek derken ekranda hiç çocuk yok muydu ey Adnan Öztürk? Bunları açıkladın da Meireles'in hareketi mi kaldı?
    Herkes önce kendi kapısının önünü süpürecek. (FB dahil)
  • İlk geldiklerinde havalimanında şımartmaya başlıyoruz bunları, sonra saha içi ve dışında diğer kulüplerde yapmadıklarını yapıyorlar, fanatikler bu hareketleri bile sahiplenip alkışlıyor, üstüne bir de hayallerinde göremeyecekleri paraları ceplerine dolduruyoruz bunların.
    Birileri formaya, emeğe en çok saygısı olan Selçuk, Sabri gibi Türk futbolcularla dalga geçmeye, bu tip formaya, bu ülke insanına saygısı olmayan futbolcuları da ağızları açık izlemeye devam ettiği sürece biz bunları hak edeceğiz.
  • "Sibel Anagile sor bakalım okeymiymiş?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi hocası kendi futbolcusuna sövüyor Bir Türk yapsaydı, asmıştık diyor.

Assana Terimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Kendi hocası kendi futbolcusuna sövüyor Bir Türk yapsaydı, asmıştık diyor.

Assana Terimi.

F.T emre çolağın babası gibi. ayrıca teknik direktörü yani bir nevi patronu. ikisini birbirine karıştırma hakem TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU temsilcisidir ve sahadaki herkesten üstündür. Hiçbir futbolcu hakeme o tip hareketlerde bulunamaz. Futbolcu kendi takım arkadaşına küfreder buna kimse karışamaz aynı şekilde kendi t.d de küfür eder bu ikisi arasındaki mesele. elmayla armudu karıştırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Assana Terimi.

F.T emre çolağın babası gibi. ayrıca teknik direktörü yani bir nevi patronu. ikisini birbirine karıştırma hakem TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU temsilcisidir ve sahadaki herkesten üstündür. Hiçbir futbolcu hakeme o tip hareketlerde bulunamaz. Futbolcu kendi takım arkadaşına küfreder buna kimse karışamaz aynı şekilde kendi t.d de küfür eder bu ikisi arasındaki mesele. elmayla armudu karıştırmayın.

Yoruma gel, lan küfürü bile savunur oldunuz ya ne diyelim. Arkadaşım dobra dobra desenize Terim küfretti, yanlış davranış diye. Yok efendim kendi oyuncusuna küfredermiş de hakeme hakret edilmezmiş. Hiçkimseye hakret edilemez kardeşim. Adam kalkıp da Terim'e federasyon ceza versin demiyor. Hakaretse Terim kralını yapıp edep yerini gösterdi, yetmedi kendi oyuncusuna saydırdı.
    Savunacağım derken komik durumlara düşüyorsunuz.

• Mireleş o hareketi A. Öztürk'e mi yapmış.
    Adnan Bey'in sözlerinde tek yanlış, kendi takımı söz konusu oluncada bu tip bir tepki veremeyişidir.
    futbol sadece Fener'e karşı oynanan bir oyun değildir, diyorum ve bombayı bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

Mireleş o hareketi A. Öztürk'e mi yapmış.
    Adnan Bey'in sözlerinde tek yanlış, kendi takımı söz konusu oluncada bu tip bir tepki veremeyişidir.
    futbol sadece Fener'e karşı oynanan bir oyun değildir, diyorum ve bombayı bırakıyorum.

engin sizi ittirmişti galiba? geldiniz buraya hepinizin eli yüzü gözü ayrı oynadı engine yüklenirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

quote:

engin sizi ittirmişti galiba? geldiniz buraya hepinizin eli yüzü gözü ayrı oynadı engine yüklenirken

1-) bizim yöneticilerden hangisi engin hakkında bir yorumda bulundu.?

2-)mireleşi savunmuyorum.

3-)Adnan Bey'in sözlerini onuyorum. aşağı yukarı bende aynı düşünüyorum. terbiyesizliğin takımı olmaz.

1 nolu soruma cevap verebilirsen sevinirim.

• bu troll ü içine almadı tabi gs yönetimi dikkat çekmeye çalışıyor.Sert sert demeçler yok bjk gelemezmiş yok meireles şöyleymiş.Kapak olmuştur.Fatih terim küfrederken iyi tabi.tff geçen sene gs ye yüzyılın kıyağını yaptı daha ne olsun nerde o ertelenen 5 maçlık ceza?
  • quote:

quote:

quote:

3-)Adnan Bey'in sözlerini onuyorum. aşağı yukarı bende aynı düşünüyorum. terbiyesizliğin takımı olmaz.

sen okuduğunu anlayamıyorsun sanırım ? adnan öztürke mi yapmış hareketi diyorsun? engin size mi yapmıştı hareketi.ortada işlenmiş bir suça verilmeyen ceza var tabi konuşucak adam.iyi alıştınız siz de şike yapalım konuşmasınlar, hakeme terbiyesizlik yapalım konuşmasınlar.oldu canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Assana Terimi.

Yoruma gel, lan küfürü bile savunur oldunuz ya ne diyelim. Arkadaşım dobra dobra desenize Terim küfretti, yanlış davranış diye. Yok efendim kendi oyuncusuna küfredermiş de hakeme hakret edilmezmiş. Hiçkimseye hakret edilemez kardeşim. Adam kalkıp da Terim'e federasyon ceza versin demiyor. Hakaretse Terim kralını yapıp edep yerini gösterdi, yetmedi kendi oyuncusuna saydırdı.
    Savunacağım derken komik durumlara düşüyorsunuz.

1- Fatih Terim'in küfür ettiğini nereden çıkardın?
    2- Sakın saçma sapan, ağız okunuşuyla anlatılan videolar getirme, ekran başında ki hiç kimse ağız okuma bilmiyor.
    3- Küfür etmiş olsa bile, Futbolcu-T.D ilişkisi ile Futbolcu-Hakem ilişkisini bir tutamazsın. Fatih Hoca İster söver, ister döver, HERŞEY AİLE İÇİNDE.
    4- Sakın küfürü savunduğumu sanma, en nefret ettiğim şeylerden biridir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen okuduğunu anlayamıyorsun sanırım ? adnan öztürke mi yapmış hareketi diyorsun? engin size mi yapmıştı hareketi.ortada işlenmiş bir suça verilmeyen ceza var tabi konuşucak adam.iyi alıştınız siz de şike yapalım konuşmasınlar, hakeme terbiyesizlik yapalım konuşmasınlar.oldu canım.

konuşmasınlar değil.
    bizim klübümüze karşı gösterilen hassasiyetin kendi ve diğer klüplere de gösterilmesini bekliyoruz.
    elbette boşa bekliyoruz.
    tekrar edecek olursam:
    futbol sadece Fener'e karşı oynanan bir oyun değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuşmasınlar değil.
    bizim klübümüze karşı gösterilen hassasiyetin kendi ve diğer klüplere de gösterilmesini bekliyoruz.
    elbette boşa bekliyoruz.
    tekrar edecek olursam:
    futbol sadece Fener'e karşı oynanan bir oyun değildir.

gördük canım tapelerde kim kime karşıymış almışsınız 17 takımdıa yanınıza sözde 17e karşı 1 sizdiniz

• quote:

quote:

quote:

Sorun da burada zaten, zurna.

Bize ceza verildiği için sizinkilerin konuşmasına gerek kalmadı.

Demek ki neymiş? Bizim yönetimi konuşturan şey, federasyonun görevini yapmamasıymış, eyyamcılıkmış.

• İşinize gelmeyince hiç çoluk çocuk umrunuzda olmaz da şimdi mi aklınıza geldi çoluk çocuğu Adnan Bey !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.