Şimdi Ara

adnan hoca kimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ismini hep duyuyorum internete baktım herkez birşeyler sallamiş kimi ıyi kimi kötü demis bilen varmı

• kedi canını senin hıhıhıhııııı
  • SENN OHHAADAR TATLI BİRŞEYSİN Kİ BENİM TATLI SÜREYYAMM...

SENİN KEDİ CANINI SENİNNN HHIIIII (KAHROLARAK DETECTED)
  • nediyorsunuz ya ne kedisi
  • gerçek adının adnan oktar olmasına rağmen kendisini harun yahya olarak tanıtan kişidir adnan oktar. Ayrıca Allah-u tela'nın kıyamet gününü peygamberlerine bile söylememesine rağmen bu adam 2120 yılında dünyanın yok olacağını söyler durur. Bu konuyla ilgili onlarca site yapmıştır ve insanların kıyamet gününün geldiğine inandırmaya çalışır.

Bu aralar cübbeli ahmet olarak bilinen ahmet ünlü ile atışması vardır medya'da...
  • sen aşırı derecede sevimli bir şeysin, yani öyle tarif edilecek gibi değil.. ve benim prenses süreyya'm.
    dünya güzeli, dünya güzeli. ben öyle herkes göremiyor tabii.. ben görüyorum. müthiş güzel, çok güzel zeytin yeşili gözleri. böyle acayip güzel. huyu da güzel kendi de güzel. muuuunis, tatlı.. beni de çok seviyo. doğru mu ?
    Beril de beni çok çok çok sever. Doğru mu? Ahğ severim ben senin o güzel canını. Kedi canını senin...
  • anladım kadarı ile hepiniz izliyorsunuy ama nedir kimdir soleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATİH TERİM İSTİFA
    12 yıl önce açıldı
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sübhanallah hocam emredin inşallah.
  • "SEN demiyor SEYYYYYYNNNN COK TATLI BIR SEYSIN ÖYLE TARIF EDILECEK GIBI DEGIL VE BENIM PRENSES vikvikim
  • zamanında motor mankenleri götüren bu adamdı işte

seçkin piriler gibi süt hatunları götürdü. din min diye milleti uyutuyo ya

http://adnanoktargercegi.wordpress.com/2010/02/27/adnan-hocanin-motorlari/
     adnan hoca kimdir

• Ulan bu adam yüzünden 2 gün ban yedim Yazıklar olsun
  • denyonun teki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

denyonun teki

Aman kardeşim dikkat et geçenlerde forumda neden Adnan-Oktar yazılmıyor diye konu açtım , konu anında uçtu ban yedim.Hakkattende yazılmıyor.
    Bakın : Adnan OKtar
  • adnan oktar

gerçekten a dnan oktar yazılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 11 Mayıs 2011; 0:07:21 >
  • Dur bida deniyim konu açmayı inşallah banlanmam Kaşınıyorum
  • tam ne olduğunu bilinmemekte ciddi anlamda dini bilgisi var ama içinde nası düşünceler var kestirmek güç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.