Şimdi Ara

adminstrator şifre kırma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşımın bir makinası var geçenlerde bana getirdi bilgisayarın adminstrator şifresini unutmuş ve pc açılmıyor benimde bu şifreyi bulmam gerekli bu işten para kazanıcam çünkü bu şifreyi kırabilceğim bir prog varmı?

• erd commander diye bi program vardı ama nette bi arat bulabilirsen..administrator şifrelerini kırıyodu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 10 Ekim 2005, 21:44:28 >
  • eyvallah
  • ActMon Password Recovery XP

• http://www.programmerkezi.com/download.asp?id=1038

adresindeki programi indirin

Programi calistirin, bos ve saglam bir disket takip, disketi olusturmasini saglayin.

Daha sonra XP veya Win2000 kurulum CD'si ile bilgisayarinizi aciniz. Tam acilirken altta F6 ile SCSI surucusu

yuklemek isteyip istemediginizi soracak. F6'ya bir kere basin. Bu arada disketi takin.

Biraz sonra S tusu ile SCSI surucu ekleyin [Ek Aygit Ekleyin] kismina gecin. Ve entere basin.

Disketi takmanizi soyleyecek. Zaten icinde oldugundan enter'a basin.
    Windows XP/2000/NT Key yazan bir kutu ekrana gelecek, enter'a basin.
    Yuklenecek destegi gosteren bir bilgi ekrani gelecek, enter'a basin. Ve kurulum devam eder.

Sonra passware programinin bazi copyright bilgilerini vs. gosterdigi degisik renkte bir ekran gelecek.

Bu ekranin altinda once isletim sisteminin hangi surucude oldugunu sorar, burada secim yapin.
    Ornegin "[1] C:\WINNT" secenegi icin 1 tuslayin ve enter'a basin.

Sonra size sifreyi 12345 olarak degistirmek isteyip istemediginizi sorar. Y ile onay verin.
    Burada ornegin su bilgiler goruntulenecektir:
    Password has been reset.
    User name is 'Administrator'
    New Password is '12345'

Son olarak da CD ve disketi cikartip bir tusa basarak bilgisayarin restart etmesini saglayin.

Administrator sifresi artik 12345 'dir.

Yeniden win kurmak istemeyenlere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 10 Ekim 2005, 22:05:01 >

• ARKADAŞIM VERMİŞ OLDUĞUN BİLGİLER İÇİN SAĞOL AMA HENÜZ DOWNLOAD YAPILICAK DOSYA GİRİLMEMİŞTİR DİYOR..
  • MSN ni ver göndereyim . 1.12 Mb
    quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

ARKADAŞIM VERMİŞ OLDUĞUN BİLGİLER İÇİN SAĞOL AMA HENÜZ DOWNLOAD YAPILICAK DOSYA GİRİLMEMİŞTİR DİYOR..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc şifre kırma yardım
    11 yıl önce açıldı
    winzip- winrar şifresi kırma
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hasok şu programın ismini alabilirmiyim? teşekkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

MSN ni ver göndereyim . 1.12 Mb

Hasok bende de buna benzer bir program var ama bu daha iyi gibi görünüyor. Rapid´e yüklesen de seni de cok mesgul etmis olmasak.

Ille de msn diyorsan mailimi pm ile gönderiyorum. yalniz ben msn kullanmiyorum, o yüzden direk mailime gönderirsen sevinirim.

simdiden sagol

• Buyrun burdan indirin.
    http://www.geocities.com/hasanok/Admin__ifresi_K_rma.zip

Proğramın ismi nt Şifre değiştirici. Exe dosyası doğrudan disket oluşturuyor.kurulum görünümü aşağıdaki resimdeki gibi. Basit ve etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 11 Ekim 2005, 22:21:01 >
  • ya bazen mükemmel olduğunuzu düşünüyorum nedense
  • Paylaşılmayan bilginin bilgi değeri yoktur
    quote:

Orjinalden alıntı: farezehiri

ya bazen mükemmel olduğunuzu düşünüyorum nedense
  • ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim...
  • bunu yaparken taktığımız xp cdsinin xpyi kurduğumuz aynı cd olması gerkiyomu?
  • up?
    quote:

Orjinalden alıntı: grandmasterb

bunu yaparken taktığımız xp cdsinin xpyi kurduğumuz aynı cd olması gerkiyomu?

?
  • Ne varki onda :-)))))) pc yi guvenli modda ac denetim masasına gel kullanıcı hesaplarına gir adminstratore tıkla parolayı kaldırde sonra islemi onayla yanitamam butonuna tıkla pc yi yeniden ac ortada sifre mifre kalmaz

selametle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asi_MoLFeuS

Ne varki onda :-)))))) pc yi guvenli modda ac denetim masasına gel kullanıcı hesaplarına gir adminstratore tıkla parolayı kaldırde sonra islemi onayla yanitamam butonuna tıkla pc yi yeniden ac ortada sifre mifre kalmaz

selametle

eğer kullanıcıların tümünde(admin dahil)bilinmeyen bir şifre varsa güvenli kip de açılmaz.Eğer kısıtlı bir kullanıcını giriş yaparsa o da şifreyi değiştiremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurereal -- 16 Ekim 2005, 6:08:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asi_MoLFeuS

Ne varki onda :-)))))) pc yi guvenli modda ac denetim masasına gel kullanıcı hesaplarına gir adminstratore tıkla parolayı kaldırde sonra islemi onayla yanitamam butonuna tıkla pc yi yeniden ac ortada sifre mifre kalmaz

selametle

ARKDAŞIM BİZDE O YÖNTEMİ BİLİYORUZ AMA ADMİN ŞİFRESİ İLE GİRİLİYORSA WİNDOWSA HAYATTA AÇAMAZSIN O DEDİĞİN YÖNTEMLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.