Şimdi Ara

Adminlerden Memnun Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok memnunum. Yolda görsem ellerinden öperim. Sizde öyledir eminim................

• Evet aynen
  • Kendime göre haksız yere canlandırma.ben görürsem elimi götüreceğim kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelterek hep yanlış yazmış.haksız yere banlandım.görürsem elimi öptürecem kesin

• Sorun yönetimde mi yoksa kullanıcı azalmasına tahammülü olmayan site sahiplerinde mi orasını iyi sorgulamak lazım.Eğer kurallarda birine kalkıp Ana bacı küfür edip 21 gün ceza alıyorsam suçu yönetimde aramam.

Tabi çuvaldızı birazda yönetime batırmak gerekirse Futbol bölümü için tolerans aralığını uzun tutuyorlar ve verilen cezalar olsun sözler olsun tutarlı değil.Fenerbahçe ve Beşiktaşlısı artık girmek istemiyor foruma, katlamalı cezalara ne oldu ve bu cezalar neden bizim bölüme uygulandı daha sonra kaldırıldı.
  • Fenerli arkadaşımız konu açıyor GS li gelip içine ediyor ona karşılık yorum yapıyorsun hem mesajın siliniyor hem ban yiyorsun.

Buraya bakan yönetici bile galatasaraylı
  • Ceza veren yöneticiler hep Gs'li.

Zaten forumum önde gelen adminleri hepsi gs'li.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Fenerli arkadaşımız konu açıyor GS li gelip içine ediyor ona karşılık yorum yapıyorsun hem mesajın siliniyor hem ban yiyorsun.

Buraya bakan yönetici bile galatasaraylı

• Fenerli yonetici sayisi cok az ve surekli belirtmemize ragmen israrla 2 senede 1 yonetici aliyorlar.Fenerbahce bolumunde gordugum tek aktif yonetici Something.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Fenerli yonetici sayisi cok az ve surekli belirtmemize ragmen israrla 2 senede 1 yonetici aliyorlar.Fenerbahce bolumunde gordugum tek aktif yonetici Something.

Kucuk bir not:2 senede 1 olayi mubalagdir.Uyeleri yanlis yonlendirmeden dolayi ban yemeyelim.

• 2 ay önceki someting hariç memnun değilim açık net.

• bence fenerli olsam bende memnun olurdum

the bomb has been planted.
  • Gs'li üyelere diğer bölümler yasaklansın bakın nasıl çözülüyor bütün problemler.
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    Something
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Ceza veren yöneticiler hep Gs'li.

• quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Blockluydun neden alıntıladı diye merak ettim gene liseli olduğunu belli ettin tekrar block.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Blockluydun neden alıntıladı diye merak ettim gene liseli olduğunu belli ettin tekrar block.

Bir daha güleyim.Adminler Gs li ha.Dua edin yöneticlerin çoğu Fb taraftarı spor bölümlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Gs'li üyelere diğer bölümler yasaklansın bakın nasıl çözülüyor bütün problemler.

aynen öyle
  • Önerim futbol bölümünü iyi bilen sadece futbola bakacak admin atanması. buna bağlı 6 yönetici olacak. Her yönetici sadece kendi bölümünü modere edecek.
    Diğer yandan yöneticiler maalesef yetersiz yanlış anlaşılmasın eğitim verilmiyor. Zamanı olan eski adminlerden biri yöneticileri eğiticek...
  • Fenerbahçe bölümü için 1 veya 2 kişi daha alınsa hiç fena olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.