Şimdi Ara

Adminler neden CSB 'leri uçuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışında küfür , argo , cinsel içerik olmayınca silinmiyordu hiçbirşey diye biliyorum.Bütün CSB'leri uçuruyolar lütfen yapmayın , etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı adminler adminlik nasıl yapılır bilmiyorlar çünkü.kural dışı olmayan imzamı kural dışı diye sildiler.konusunu açtım admin mesajda sorun yok dedi.o zaman neden mesajıma ben itiraz edene kadar kural dışı yazıyordu ?
  • Noldu yediremedin mi kendine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool story olmasa bile uçuruyorlar... bakınız imzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 25 Eylül 2012; 22:55:15 >
  • İyi oluyor, en başta güldürüyordu bir iki kişi yazıyordu güzelce. Şimdi iyice cılkını çıkardılar. Biz Türkler cılkını çıkarmaya bayılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend066

İyi oluyor, en başta güldürüyordu bir iki kişi yazıyordu güzelce. Şimdi iyice cılkını çıkardılar. Biz Türkler cılkını çıkarmaya bayılırız.

En ufak cinsel içerikli birşey siliniyor en ufak bi ima etse bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gün bu kendini beğenmiş adminlerin de sonu gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zahmet edip bölüm kurallarini oku önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

quote:

İyi oluyor, en başta güldürüyordu bir iki kişi yazıyordu güzelce. Şimdi iyice cılkını çıkardılar. Biz Türkler cılkını çıkarmaya bayılırız.

sen sus la köylü

"Köylü milletin efendisidir." demiş sarı saçlı, mavi gözlü. Tabi ilkokulda göstermiyor olabilirler artık bu sözü. Biraz seviyeni takın, klavye başından tuhaf ve saçma şekilde konuşmak kolay gelebilir. Blokluyorum seni.
  • bu sitenin adminleri işsiz bu kadar açık konuşuyorum...
  • CSB'leri uçurmaktan daha faydalı ne yapıyorlar ki zaten
  • quote:

quote:

quote:

sen sus la köylü

"Köylü milletin efendisidir." demiş sarı saçlı, mavi gözlü. Tabi ilkokulda göstermiyor olabilirler artık bu sözü. Biraz seviyeni takın, klavye başından tuhaf ve saçma şekilde konuşmak kolay gelebilir. Blokluyorum seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaz

quote:

En ufak cinsel içerikli birşey siliniyor en ufak bi ima etse bile.

Cinsel ve siyasi konularda en ufak bir benzetme yada göndermede uçuyor konular. Bu konuda sana hak veriyorum. Yönetim bu konuda kuralları yada davranışlarını yumuşatmalı. Düşünce özgürlüğümüz var ama abartmamalıyız. Bu "Cool Story" olayı da çok saçma geliyor bana.
  • quote:

quote:

quote:

sen sus la köylü

• Benim konum kurallara tamamiyle uygun olduğu halde silindi gereksizin biri şikayet etmiş bir de utanmadan mesaj atmış ben şikayet ettim diye haksızsın bari ne mesaj atıyosun neyse uyarı vermişlerdi admin onaylamadı tabii çünkü konunun yeri KONU DIŞI olan benim gül gibi konuma oldu yöneticiler soğutuyor insanı forumdan
  • quote:

quote:

quote:

sen sus la köylü

Head Shoot

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.