Bildirim
Adminler.. Bu konu silinsin.. Tavsiye edilen bir mekanın adı darbeci şerefsizlerle anılıyor.. (42. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yol üzeri mekanlarda düzgün yer bulmak zor.
Benim taktiğim şu; yol üzerindeki orta nüfuslu ilçelerin içine girer esnaf lokantası bulur yemeğimi yer çıkarım. Böyle yerlerde malzemeden çalma, pahalı satma, pis olma gibi durumlar olmaz. Ayrıca çok lezzetli yerlere denk gelebiliyorsunuz bazen.
Yine de bikaç yer var. Denizli Tavas'ın Muğla tarafından girişinde meşhur Bağlı Kokoreç var. Kokoreç sevenler uğramadan geçmesin. Muğla Antalya yolunda Marmaris ayrımını geçtikten sonra solda Osman Aydın'ın yeri var. Muhteşem bir mekan her anlamda. Karaman Mersin yolunda Sertavul kasabasında güzel et yapıyorlar yanlız baya pahalı.
Ankara-Karadeniz arasında düzgün yer bulamıyorum mesela ben. Şoförler Federasyonunun tesisi var kazık ayrıca yemekler kötü. Yanlızca Kavaktan önce kamyoncuların durduğu bir köfteci var orda çok lezzetli köfte yapıyorlar. Onun da mekan kötü ve temizlik konusunda şüphelerim var. Bir de Samsun'dan Ordu tarafına çıkışta Shell benzinliğin içinde haşlamacı var bi gece yedim çok beğenmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 22 Ağustos 2015; 18:37:23 >
-
nasreddin pideye de gideli çok oldu ama ortam salaş ya da ne bileyim pis gibi dursa da pidesi çok güzeldi.. zaten bana da trt ekibi tavsiye etmişti..
kuşbaşılı-kaşarlı yemeliydiniz.. sandıklı'nın da eti güzeldir genelde... hayvancılık yapılan yer.. saygılar.. -
Belki de siz eski yerine gitmiştiniz, navigasyonun götürdüğü yer. Şimdi Tarım Müdürlüğünün karşısında. Tabii öyle ahım şahım bir yer değil ama derli toplu temizdi. Ben kuşbaşılı kaşarlı yedim, çocuklar sade kuşbaşılı yedi. Fakat sade kuşbaşılı da daha çok et var:) ve bana daha lezzetli geldi çıtırlık açısından hem.
Fakat kaymaklı ekmek kadayıfı ve büyük su nasıl 11TL tuttu hala aklım almıyor.:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isparta'dan geçen veya uğrayacak olan mutlaka Yaşar ustaya uğrasın. 2 tane 1.5 ısparta şiş, 3 tane tek ortaya 1.5 kuzu sarma. Yemekten sonra da ortaya 2 tane kadayıf biri kaymaklı. Salata ikram ve çok güzel, 5 tane de su içtik. Çaylar müesseden ve çok güzeldi. 100 tl hesap ödedik ve çok ama çok lezzetliydi. Maalesef yüksek kiralar yüzünden 5 para etmez yemeklere tonla para ödüyoruz. Bu adam İstanbul'da aynı kalite ve lezzeti verse 200 tl ödesek fiyat normaldi helali hoş olsun denirdi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1- Koç termal:http://www.koctermal.com/
2- Kırkgeçit Kaplıcaları:http://www.kirkgecittermalotel.com/
3- Beyza Otel:http://www.beyzahotel.com/
4- Gönen Kaplıcaları:http://www.gonenkaplicalari.com/
5- Fıstıklı Çiçek Evler:http://www.cicekevler.com/
6- Erdilli termal:http://www.erdillitermal.com/
7- Kuzuluk Kaplıcaları:http://www.ihlaskuzuluk.com/
Beyza otel, Fıstıklı Çiçek Evler ve Erdilli Termal otelde deniz imkanı var.
Sıralamayı güzergaha göre yaptım.
Çıkış İstanbul ise Silivri'de gecelemeye gerek yok.
Mesafeler kısa zaten.
-
Yalova-Bursa yolunda Köfteci Yusuf'u şiddetle tavsiye ederim. Ekonomik fiyata harika köfte yersiniz. Çanakkale'de ise feribota binmeden "Sardalye" mekanın ismi. Sardalya balığı tavsiyem olur.
http://www.sardalye.com.tr/?SyfNmb=3&pt=%C4%B0leti%C5%9Fim
Şimdiden hayırlı yolculuklar.
Silivri'de güzel ve ucuz bir otel var. Konaklama sebebim o. Bunlardan kontrol etmediğim 2 tane var. diğerleri ya hoşuma gitmedi ya fiyatı fazla geldi. -
Köfteci Yusuf nam saldıkça diğer mekanlar sinek avlar oldu. Kaliteli mal her zaman satar. Adamın köfteleri hem leziz hem ucuz. Dün gece Bilecik yolu üzerindeki şubesine uğradık. İçerisi ana baba günüydü gecenin üçünde. 2.5 porsiyon köfte, 1 kuzu şiş, 1 piyaz, 1 ekmek kadayıfı, 2 su. 50 lira ödedik. Bence çok iyi fiyat.
Kazıkçı yol üstü firmalar müşteriyi yolunacak kaz olarak görmeye devam ettikçe, Köfteci Yusuf daha çook müşteri kazanır.
https://tr.foursquare.com/v/kalender-piknik/4f4a2b38e4b0b7483ed58c62
ankaradan istanbul istikametine giderken eski yol(d-100) kara yolu üstünde kuzu şiş ve pirzolası çok güzel
afyonda çay /bolvadin dönüşünde güzel çorba yapan bi yer vardı adını hatırlayamıyorum
önceki işimde senede ortalama 60 bin km yol yapıyordum türkiye genelini gezdim karadeniz bölgesi hariç şimdilik aklıma gelen bunlar -
Suan yolculuk devam ediyor mola ve akşam yemeği için konya havzan etli ekmek ugradık.kalabalık dı bir hayli sipariş sonrası beklemeye aldık kendimizi bıcak arası sipariş ettik.Cok fazla birsey kaybetmediğinizi söyleyebilirim farklı illerde etkli ekmek tecrübelerimde oldu pek bir fark göremedim.Gelen salata vasat.Yogurt getririyorlar ikram sandım adisyona yazmışlar.
3 bıcak arası 2 yogurt 2 meyvesuyu 1 cola 2 su 51 tl.
Afiyet olsun.
Aydin ortaklarda cöp şiş harika bi lezzet. 4 kisilik ortaya gelen copsis ve icecekler dahil 70 lira vermistik.
Bursaya gidenler icin iskenderi asil yetinde yiyeceksiniz. Ulu camii nin ust caddesinde yolun solunda salas bi mekAn iskender ustanin yeri. Muazzam bi lezzet iskenderi kasikla yedim hesabini yapin ve ikiporsiyon yedim. Hafta ici mesai saatleri icinde bi sknti yok 5den donra sira beklemek zorunda kaliyosunuz haftasonlarida oyle.
Bursa kemalpasada kemal pasa tatlisi alin bi yerden oda cok guzel istanbul ve baska yerlerdeki kpasalardan cokcok farkli...
quote:
Orijinalden alıntı: sorrento
Köfteci Yusuf nam saldıkça diğer mekanlar sinek avlar oldu. Kaliteli mal her zaman satar. Adamın köfteleri hem leziz hem ucuz. Dün gece Bilecik yolu üzerindeki şubesine uğradık. İçerisi ana baba günüydü gecenin üçünde. 2.5 porsiyon köfte, 1 kuzu şiş, 1 piyaz, 1 ekmek kadayıfı, 2 su. 50 lira ödedik. Bence çok iyi fiyat.
Kazıkçı yol üstü firmalar müşteriyi yolunacak kaz olarak görmeye devam ettikçe, Köfteci Yusuf daha çook müşteri kazanır.
Kesinlıkle haklısın
Bende bu yıl hem gidişte hemde dönüşte bozöyüktekı tesısınde yemek yedık
yarık kılı kofte
2kola 1 ayran 1de pıyaz 33 tl hesap ödedım.
+sınızrsız çay ve kahve ikram.
ayrıca sucuk satın aldım kg 36 tl
-
Köfteci Yusuf gerçekten hem fiyat hem hizmet hem lezzet açısından rakip tanımıyor.Bozüyük te 2 defa durup yemek yeme fırsatım oldu.Bayrama giderken zamanı ayarlayıp yemeğimi Köfteci Yusuf ta yiyeceğim inşallah. -
quote:
Orijinalden alıntı: thall
Hamd olsun yolculuğumuzu tamamladık. Sabah erken saatlerde yola çıkınca istediğim sıkı kahvaltıyı yapamadık, zaten ilk tercihim olan (diğeri @ankarametinerr 'in önerisi Hisar Pide) Nasreddin Pideye ulaşmamız alangirli olsa da (navigasyon yönlendirmesi öz lezzet pide diye bir yere götürdü küçük derme çatma bir yerdi. Kuşkulandım girmedim karşısında bulunan esnafa sordum. O kadar ilgili davrandı ki 150-200mt aşağıda olmasına rağmen telefon açıp motorla çalışanı anınada refakat etmeye geldi.) nihayetinde masamıza oturmamızdan kapıdan uğurlana kadar bir hürmet bir hürmet sorma gitsin. Allah'tan masada fiyat listesi vardı da sonrasında bu hürmetin faturasını ödemeyelim korkusu sarmadı. Gördüğüm fiyatlar gayet güzeldi. İstanbul'da Antalyada bu fiyatlara iyi bir pide yiyemezsiniz. Yanında çoban salata, süzme yoğurt, acılı ezme ve közlenmiş biber ikram. Lakin, pide fiyatları belliydi ama kaymaklı ekmek kadayıfı ve bir büyük su ikilisi için geriye kalan mikrar 11 TL. Olarak hesapladım. Biraz pahalı geldi bana. Gidecek olanlara uyarım navigasyon a uymayın ya da tarım İlçe Müdürlüğü yazın oranın karşısı.
Ardından Afyon merkeze gidip söz marketden kardeşler ve itimat sucuk aldım. Kardeşler 32.90 itimat 35,90 dı. Satıcı kardeşler önermesine rağmen ben her ikisinden de aldım.
Bozüyük Köfteci Yusuf a çok aç olmamıza rağmen sırf o lezzet için uğradık. Porsiyon 200gr 10 TL. Çiğ 34 TL.
İnşallah seneye de aynı lezzetler fiyatlarını koruyarak devam eder.
kardeşler sucukla itimat iki kardeş firma aslında. itimat her zaman daha iyidir. kardeşler daha baharatlı ama güzeldir
-
Biraz klasik olacak ama Kulu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Tesisi'nde durulur birer bardak çay içilir. Her Ankara girişi ve çıkışında yaparım. -
quote:
Orijinalden alıntı: soskay
Suan yolculuk devam ediyor mola ve akşam yemeği için konya havzan etli ekmek ugradık.kalabalık dı bir hayli sipariş sonrası beklemeye aldık kendimizi bıcak arası sipariş ettik.Cok fazla birsey kaybetmediğinizi söyleyebilirim farklı illerde etkli ekmek tecrübelerimde oldu pek bir fark göremedim.Gelen salata vasat.Yogurt getririyorlar ikram sandım adisyona yazmışlar.
3 bıcak arası 2 yogurt 2 meyvesuyu 1 cola 2 su 51 tl.
Afiyet olsun.
Hocam Havzan iyidir ama esnaflığı pek iyi değildir. Konya'ya bir daha yolunuz düşerse Cemo'da bıçak arası yemenizi öneririm. Otogarın ilerisinde, Nalçacı'da şubeleri var. Daha önce yediklerinizi unutacaksınız.
-
Aydın ortaklar izmir yönüne doğru giderken sağda kalan kalyon çöp sis var. Karşılıklı 2 adet kalyon var benim bahsettiğim izmir yönüne doğru sağda olan.
2 Hafta önce 8 kişi uğradık. 6 Kişilik servis geldi yaninda mezeleri , 2 büyük salata ve 3 litlelik ayran da dahil 134 TL ödedim. Çaylar firmadan ücretsiz. Önce fırından sıcak sıcak pide geliyor tereyağı ve çökelek peyniri eşliğinde. Akabinde çöp şiş ler geliyor. Her porsiyonca 20 şiş geliyor. 6 Kişilik çöp-şiş 8kişi olmamıza rağmen fazla geldi.
Hesabi ödedikten sonra yolluk denen hizmet var. Kişi sayısı kadar sade soda ve su veriliyor yolda giderken içmek için.
3 Senedir her geçişimde mutlaka uğrarım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X