Şimdi Ara

Admin arkadaşlar bir gelirmisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu size ulaşmak amaçlı açtım özelden ulaşamadığım için. Bana çok büyük bir saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum daha 15 gün banım açıldığı ilk gün bana sebepsiz yere tekrar 15 gün ban verdiniz hiç değilse hata mı söyleseydiniz de birdaha yapmasaydım. Konu dışında okadar kural dışı konu varken benim açtığım konuları kapatmanız ve 15 gün ban vermeniz çok büyük ayıp. DH gibi büyük bir foruma sizin gibi yöneticileri hiç yakıştıramıyorum

Saygılar

• Geldim . Yapacak birsey yok herkese musaade etseydik dh dh olmazdı oyle degilmi?

Tesekkur ederim. Citizen

Not : Yedek hesabım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

Geldim . Yapacak birsey yok herkese musaade etseydik dh dh olmazdı oyle degilmi?

Tesekkur ederim. Citizen

Ben de gun yöneticilerimiz sizden özür dileyecektir.Banka hesabınıza 1 tl yatmıştır
    yedek hesabımdır bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Geldim . Yapacak birsey yok herkese musaade etseydik dh dh olmazdı oyle degilmi?

Tesekkur ederim. Citizen

Ben de gun yöneticilerimiz sizden özür dileyecektir.Banka hesabınıza 1 tl yatmıştır
    yedek hesabımdır bu

Ben Erdogan

Vatan sagolsun.

Saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Tesekkur ederim. Citizen

yedek hesabımdır bu

Ben Erdogan

Vatan sagolsun.

Saygılar

Bardak taşmıştır (ben Bahçeli)

• Güncel
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum daha 15 günlük uzaklaştırmamın açıldığı gün, sebepsiz yere 15 gün daha uzaklaştırıldım. hem de tamamen kurallara uygun bir konu açmama rağmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerde bu admin ya iki saat bunları ara bide
  • harbiden çok kural var :D okuduğumu sanıyorum ama warez paylaşım yasakmış mesela :D :D
  • Güncel
  • yanlış yere konu açtığı için bir adama 15 gün bölüm uzaklaştırması vermek ne saçma bir şey anlamıyorum. Bende iki tane youtube videosu paylaştığım için 15 gün uzaklaştırma aldım. Neymiş efendim müzik bölümüne açmak gerekliymiş...

Neyse cezayı verenlere mi kızayım yoksa "Şikyet ettim muhahasahda" yazana mı kızayım onuda bilmiyorum.
  • Ben de 2 gün önce Konu Dışından uzaklaştırıldım, 15 günlük. Üstelik konuda belirtmiştim eğer yanlış yerdeyse belirtin diye... Saçmalıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.