Şimdi Ara

Adıyaman hakkında ? [Fikrinizi belirtin lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Adıyamanlıyım.Diğer şehirler de yaşayan arkadaşlarımız bizim hakkımız da ne düşünüyor ? Cevaplarsanız sevinirim...

Edit:Biz ailecek kürtlere benzemiyoruz. (Soyumuz kurt olmadigindan bence)
    Edit:Büyüklerimiz kürtçe biliyor fakat evin icinde cok nadiren kullanıyorlar.Sadece köydeki yaşlılar ile konuşuyorlar.
    Edit:pkklı değilim + akpli de değilim. (Suan hic bir gruba ve partiye mensup degilim)
    Edit:Türkiye de yaşayıpta bu ülkeyi bölmek,şanlı Türk bayrağımızı indirmek istiyenlerden değilim.
    Edit:Adıyaman hakkında ön yargı var bu yüzden yazıyorum.
    Doğuya ön yargı ile yaklaşanlara söyliyim Malatya,Adıyaman,Gaziantep gibi şehirlerimiz pkklıkla alakası yoktur.
    Edit:40 yıldır İstanbuldayız.
    Edit:Beni yanlis anlayan kardeslerime sesleniyorum bende suan kurtum ama soyumuz kurtlere dayanmiyor herhalde. Kendi kimligimden utanmadim utanmam da bu konuyu da memleketimizi Pkkli kurtlerden zannedenlere tepki olarak actim. Tek hedefim bunu duyurmakti nihayet sizlerinde yorumlariyla bunu basardim,hepinize tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 2 Nisan 2015; 23:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adıyaman: Menzil'e Gidenlerin Yorumları

Adıyaman'ın Menzil ilçesi, dini turizm için önemli bir merkez olup, Hz. Menzil Dede Türbesi'ne ev sahipliği yapmaktadır. Bu kutsal yere hac yolculuğu yapan ziyaretçiler, genellikle olumlu yorumlar paylaşmaktadır.

Menzil'e gidenlerin yorumlarında en çok vurgulanan hususlardan biri, ilçenin huzurlu ve manevi atmosferidir. Türbenin bulunduğu alan, ziyaretçilerin ibadet etmeleri ve iç huzuru bulmaları için uygun bir mekandır.

Ziyaretçiler, türbenin bakımlı ve düzenli olmasından da memnuniyet duymaktadır. Çalışanların yardımsever ve saygılı tavırları, ziyaretçilerin deneyimini daha keyifli hale getirmektedir.

Bununla birlikte, bazı ziyaretçiler Menzil'e ulaşımın zorluğuna dikkat çekmektedir. İlçeye ulaşmak için genellikle özel araç kullanılması gerekmekte olup, toplu taşıma seçenekleri sınırlıdır. Bu nedenle ziyaretçilerin yolculuklarını önceden planlamaları önerilmektedir.

Genel olarak, Menzil'e gidenlerin yorumları olumludur. Türbenin manevi atmosferi, bakımlı yapısı ve yardımsever personeli, ziyaretçilerin beklentilerini karşılamaktadır. Ancak ziyaretçilerin ulaşım konusundaki zorluklara hazırlıklı olmaları faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen gün kız arkadaşımla konuşuyorduk tam da denk geldi. Arkadaşı davet etmiş, gel gör diye gitmek dahi istemedi.

Hani şöyle diyeyim kendi adıma, birisi özellikle söylemese hayatta aklıma gelmeyecek bir şehir.

Ben de Ankara'da yaşıyorum, Adıyaman nasıl bir yer asıl sizce? Biraz siz anlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anasayfa -- 30 Mart 2015; 11:26:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende adiyamanliyim iyi biyer heralde nadiren gitmişliğim var 5 6 yılda bir gidip bi iki hafta kalırıZ
    Dediğin gibi adiyaman malatya urfa antep civarından pek pkk, terorist vs çıkmaz enaZindan benim çevrem öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

Geçen gün kız arkadaşımla konuşuyorduk tam da denk geldi. Arkadaşı davet etmiş, gel gör diye gitmek dahi istemedi.

Hani şöyle diyeyim kendi adıma, birisi özellikle söylemese hayatta aklıma gelmeyecek bir şehir.

Ben de Ankara'da yaşıyorum, Adıyaman nasıl bir yer asıl sizce? Biraz siz anlatır mısınız?

Zaten hepinizin de bildiği gibi çiğ köftemiz var.Nar ve biberimiz çok tercih edilir.Sosyal hayatı fazla gelişmemiştir.Tarihi yerler olarak Nemrut ve tarihi kale vardır.

• Çok yobaz ve cahil insanlarin oldugunu duydum

• neden gerek duydun böyle konuya sen kendini bildikten sonra gerisi önemli değil

• Menzil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ezik hissetmiyorum tabikide, kurtlere benzemiyorum derken hem dis gorunusum hem de ic olarak alakamiz yok. Ben sadece direk dogunun hepsini pkk li hain zannedenlere itafen bu yaziyi yazdim. Adiyaman ve Malatya gibi illerin gecmisleri kurt degil ya rum ya da ermeniymis yani dogustan kurt degizlik buyuk ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 30 Mart 2015; 12:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

Çok yobaz ve cahil insanlarin oldugunu duydum

Cahil insan çok haklisin ama zararsizlar devletine halkina zarar vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

quote:

Ha şimdi gitsem kiz arkadasimla el ele gezsem laf yemicem yani ? Komik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

quote:

Ha şimdi gitsem kiz arkadasimla el ele gezsem laf yemicem yani ? Komik

Oyle bisey olmaz orda o konuda rahat ol, cahillikten kastim ornegin altinlarini banka yerine kuyumcuya emanet ederler oranin halkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 30 Mart 2015; 12:23:29 >

• 12 yildir gitmiyorum en son gittigimde cocuktum araba carpmisti o gunden beri gitmek nasip olmadi. Bu yaz gitmeyi dusunuyorum akrabalar cagiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 30 Mart 2015; 12:20:39 >
  • Buradaki liselilere yaranmak için kendi kimliğinden utaniyorsun resmen. Yazik gerçekten.

• Soyadı ney

• Menzil candır.
  • Adiyaman cigkoftesi peynir helvasi...daha bir cok zenginligiyle mukemmel bir sehir

• Adın abuzer mi zeynal mı?
  • Ailemde ne zeynal var ne de baska bisey adiyamana gidinde misafirperverlik gorun. Insanligi ogrenin.

• terörist şehirleri: Diyarbakır,şırnak,hakkari,van
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağtiyar

Adiyaman cigkoftesi peynir helvasi...daha bir cok zenginligiyle mukemmel bir sehir

Peynir helvasi Edirne ile ozdesmis bir sey ama Adiyaman'in peyniri guzeldir o yuzden peynir helvasida lezzetlidir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.