Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.054
Cevap
1.066
Favori
5.626.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım. Herhangi bir yurtdışı turuna bağlı olarak gitmek zorunda değiliz öyle değil mi? Yalnız Yapı Kredi Seyahat Hattını arama olayı iyi olmamış. İstediğimiz otel ve havayolunu seçebiliyorsak sorun yok ama. Tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

arkadaşlar verildi mi bilmiyorum ama gürcistan ukrayna balkanlar thy ile 99 euro kampanya başlıyor...

Kaynak sağlam...

Güzel haber hocam, Ljubljana düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Anladım. Herhangi bir yurtdışı turuna bağlı olarak gitmek zorunda değiliz öyle değil mi? Yalnız Yapı Kredi Seyahat Hattını arama olayı iyi olmamış. İstediğimiz otel ve havayolunu seçebiliyorsak sorun yok ama. Tekrardan teşekkür ederim.

her hangi bir tura bağlı olmadan bireysel olarak seyehat edebiliyorsunuz. yurt içi otel setur ofislerinden de satın alınabiliyor. yurt dışı otel ve hava yolu seçimi yapılabiliyor ama sınırsız seçenek varmı onu tam bilemiyorum.
  • arkadaşlar iyi günler;

biraz karıştırdım geçmiş sayfaları ama tam olarak aşağıdaki sorumun cevabını bulamadım. üstadlara sormak isterim..

adios premium sahibiyim, eşimede bir world özellikli kart çıkarmak istiyorum ancak şu konularda kararsızım aslında eşime bir play kart çıkarmak istiyorum, ama puanların silinme sorunundan dolayı kaygılıyım. nasıl yaparak bu durumu aşabilirim eşime play çıkarıp eşim puan kazandığı anda bu puanları kendime transfer ederek mi, yoksa direkt adios mu çıkarmalıyım. bu konuda bir akıl verebilirseniz çok sevinirim..

saygılarımla..
  • quote:

Merhaba,

Konuyu okumuş olmama rağmen Adios kart ile ilgili netleştiremediğim bazı konular var. Açıklık getirebilirseniz çok memnun olurum.

1)Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yani aylık gelirim yok. Yine de Adios kart alabiliyor muyum?
    2)Puan biriktirmek için çarpan sayısı fazla olan kampanyaları takip etmek lazım öyle değil mi? Yani, şu kadar alışverişe x3 puan tarzı kampanyaları izlemek önem arz ediyor sanırım yanılmıyorsam, öyle değil mi?
    3)Adios kartımda biriken puanları nasıl harcıyorum? Uçak bileti alırken otomatik olarak puanlardan mı götürüyor yoksa biz mi puanlarımdan çekin diye belirtiyoruz? Aynı olay internetten alışveriş yaparken nasıl oluyor? Ya da booking.com'dan otel rezervasyonu yaptırırken puanlarımdan çekmelerini nasıl sağlayabilirim? Her havayolu firması ve otelde ve alışverişlerimde puanlarımı kullanabiliyor muyum?
    4)Harcadıkça puan kazanıyorsak, mesela herhangi bir kampanya yokken Adios kredi kartı ile 1000 TL'lik alışveriş yaptık diyelim. Meblağ yüksek olduğu için puan da mı yüksek olur? Tahmini olarak 1000 TL'ye ne kadar puan gelir kampanyasız?
    5)Puanları belli bir süreye kadar kullanma zorunluluğu var mı?
    6)İstediğimiz oteli seçebiliyor ve herhangi bir tur ile değil de kendi başımıza istediğimiz gibi yurtdışına çıkabiliyoruz öyle değil mi? Çünkü yukarıda bazı arkadaşlar turlardan bahsetmiş.

Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sorularına daha önce cevap verilmiz bende şunları ekleyim.

1-) Yapıkrediden worldcard alın sonra internet bankacılığından kart özelliğini Adios yaparsınız,

2-) Kampanyasız puan biriktirmek lazım yoksa bir avrupa bileti için %1 puan ortalamsıyla 25.000 - 30.000 TL harcama yapmak lazım.

3-) Yapı kredi seyahat hattını aradığınızda "setur" müşteri hizmetlerine aktarılıyorsunuz ordaki görevliler size TL fiyatı veya puan karşılığını söylüyor sizde istediğiniz türde ödeme yapıyorsunuz

4-) Harcama yapılan yere göre değişir.

5-) hayır

6-) Setur seyahat acentası bünyesindeki tüm turları, otelleri ve satışını yaptıkları havayollarının uçak biletlerini alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 1 Ekim 2012; 11:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geremi23

arkadaşlar iyi günler;

biraz karıştırdım geçmiş sayfaları ama tam olarak aşağıdaki sorumun cevabını bulamadım. üstadlara sormak isterim..

adios premium sahibiyim, eşimede bir world özellikli kart çıkarmak istiyorum ancak şu konularda kararsızım aslında eşime bir play kart çıkarmak istiyorum, ama puanların silinme sorunundan dolayı kaygılıyım. nasıl yaparak bu durumu aşabilirim eşime play çıkarıp eşim puan kazandığı anda bu puanları kendime transfer ederek mi, yoksa direkt adios mu çıkarmalıyım. bu konuda bir akıl verebilirseniz çok sevinirim..

saygılarımla..

Play çikarıp play kampanyalarından da yaralanın, puanları kendi kartınıza aktarıp silinmesini engellersiniz. Ama eşinize adios kendinize play çıkarıp playden eşinize ek kart çıkartırsanız daha mantıklı olur, hem kampanyalardan 2 kere faydalanırsınız hemde play kampanyalarını kaçırmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Merhaba,

Konuyu okumuş olmama rağmen Adios kart ile ilgili netleştiremediğim bazı konular var. Açıklık getirebilirseniz çok memnun olurum.

1)Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yani aylık gelirim yok. Yine de Adios kart alabiliyor muyum?
    2)Puan biriktirmek için çarpan sayısı fazla olan kampanyaları takip etmek lazım öyle değil mi? Yani, şu kadar alışverişe x3 puan tarzı kampanyaları izlemek önem arz ediyor sanırım yanılmıyorsam, öyle değil mi?
    3)Adios kartımda biriken puanları nasıl harcıyorum? Uçak bileti alırken otomatik olarak puanlardan mı götürüyor yoksa biz mi puanlarımdan çekin diye belirtiyoruz? Aynı olay internetten alışveriş yaparken nasıl oluyor? Ya da booking.com'dan otel rezervasyonu yaptırırken puanlarımdan çekmelerini nasıl sağlayabilirim? Her havayolu firması ve otelde ve alışverişlerimde puanlarımı kullanabiliyor muyum?
    4)Harcadıkça puan kazanıyorsak, mesela herhangi bir kampanya yokken Adios kredi kartı ile 1000 TL'lik alışveriş yaptık diyelim. Meblağ yüksek olduğu için puan da mı yüksek olur? Tahmini olarak 1000 TL'ye ne kadar puan gelir kampanyasız?
    5)Puanları belli bir süreye kadar kullanma zorunluluğu var mı?
    6)İstediğimiz oteli seçebiliyor ve herhangi bir tur ile değil de kendi başımıza istediğimiz gibi yurtdışına çıkabiliyoruz öyle değil mi? Çünkü yukarıda bazı arkadaşlar turlardan bahsetmiş.

Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sorularına daha önce cevap verilmiz bende şunları ekleyim.

1-) Yapıkrediden herhangi bir kart alın, Play almanız daha kolay olur öğrenci olduğunuz için sonra internet bankacılığından kart özelliğini Adios yaparsınız, burda sıkıntı Play öğrenci kart limitleri düşük oluyor normal world limit bakımından daha avantajlı olabilir.

2-) Kampanyasız puan biriktirmek lazım yoksa bir avrupa bileti için %1 puan ortalamsıyla 25.000 - 30.000 TL harcama yapmak lazım.

3-) Yapı kredi seyahat hattını aradığınızda "setur" müşteri hizmetlerine aktarılıyorsunuz ordaki görevliler size TL fiyatı veya puan karşılığını söylüyor sizde istediğiniz türde ödeme yapıyorsunuz

4-) Harcama yapılan yere göre değişir.

5-) hayır

6-) Setur seyahat acentası bünyesindeki tüm turları, otelleri ve satışını yaptıkları havayollarının uçak biletlerini alırsınız.

Ogrenci play kartlari internetten adios a cevrilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kliksanın yeni kampanyası başlamış. 01 - 17 ekim arası 500 TL üstü %10 puan limit 200 TL.

http://www.kliksa.com/htmlincludes/staticpages/kampanya.aspx#WorldKampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Zaten worldcard daha mantıklı yazmışım ama hemen düzeltelim, yanlış yönlendirme olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 1 Ekim 2012; 12:06:52 >
  • Kliksa konusunda dikkatli olun derim arkadaşlar. 5 Eylülde bir notebook aldım. 1 hafta sonra elime geçti! Geldiği gibi sürekli kitlenmeler (3 kez recovery yaptım) Asus'a götürmemi söylediler, götürdüm, Asus bakmadan 1 hafta sonra sağlamdiye geri verdi. Ekran görüntülerini vb capture edip yanlarında arızayı gösterdim. Değişim kararı verdiler. Ama değişimi Kliksa yapacak! Sayfalarında e-posta dışında (ve online görüşme dışında) bir iletişim noktası yok. Online temsilci mail atın dedi, attım, dönen yok!

Neredeyse 1 ay önce aldığım, çalışmayan bir notebook var elimde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Zaten worldcard daha mantıklı yazmışım ama hemen düzeltelim, yanlış yönlendirme olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Kliksa konusunda dikkatli olun derim arkadaşlar. 5 Eylülde bir notebook aldım. 1 hafta sonra elime geçti! Geldiği gibi sürekli kitlenmeler (3 kez recovery yaptım) Asus'a götürmemi söylediler, götürdüm, Asus bakmadan 1 hafta sonra sağlamdiye geri verdi. Ekran görüntülerini vb capture edip yanlarında arızayı gösterdim. Değişim kararı verdiler. Ama değişimi Kliksa yapacak! Sayfalarında e-posta dışında (ve online görüşme dışında) bir iletişim noktası yok. Online temsilci mail atın dedi, attım, dönen yok!

Neredeyse 1 ay önce aldığım, çalışmayan bir notebook var elimde!

Ustad geçmiş olsun yanlız bu sıkıntı her online alışveriş sitesinde yaşanabiliyor. Ürünün arızalı çıkması kliksanın hatası değil ama onlarında sattıkları malin arkasında durması lazım, değişim onayını aldıysanız birebir değişim yada ücret iadesini yapması lazım.

Fakat kliksa sabancı gurubuna bağlı olduğundan ve dahi teknosanın alt mağazası gibi hareket ettiğinden teknosanın kendi internet sitesi satışında bile magaza hiç bir şekilde destek vermediği için kliksanın yaptıkları pek yadırgancak bir davranış değil.

Haa bundanda sakın yaptıklarını tasvip ettiğimi düşünmeyin ama online alışverişte bu sıkıntılar sürekli var.

• @dangerous, adamların hiçbir telefon bilgisi yok! Teknosa'da aranabilecek numaralar var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

@dangerous, adamların hiçbir telefon bilgisi yok! Teknosa'da aranabilecek numaralar var :(

Komikliğe bak:

Neden Çağrı Merkeziniz Yok?

Çağrı merkezi kurulum ve işletimi ek operasyon masrafları ortaya çıkararak, ürünlerimizi en ucuz şekilde sunmamıza engel olacak. 'a her türlü görüş ve önerini iletebileceğini, her süreçte SMS ve e-posta yoluyla bilgilendirme yapacağımızı unutma.

Google da biraz araştırma yaptım bir telefon buldum ama ilgilenirler mi bilmiyorum :
    Telefon: 02163695572
  • Dostlar 10 gunluk kurban bayrami tatili icin onerilerinizi bekliyorum. Hala planlayamadik. 500-600tl wp var, 500 de avans kullananilirim. Yurtiçi, yurtdisi farketmez; deniz olsun yeter. Yesil pasaport var. Gezi bolumune yazdim, pek cevap gelmedi.
    Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumptuous

quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

arkadaşlar verildi mi bilmiyorum ama gürcistan ukrayna balkanlar thy ile 99 euro kampanya başlıyor...

Kaynak sağlam...

Güzel haber hocam, Ljubljana düşünülebilir.

Bekarlar için ukrayna önerilebilir...Ljubljana ya gitmiştim, pek bir espirisi yoktu, siz ne buldunuz orada ?
  • Arkadaşlar garip bi durum oluştu sizlere bir danışayım istedim.

28 Eylül'de gittigidiyordan alışveriş yaptım. 995 TL tutarında.

Aynı zamanda eylül ayı için kişiye özel kampanya tanımlanmıştı 4000TL karşılığında.

Bu işlemle hem gg hemde harcama limitini tamamlamıştım.

Bugün baktım gg alışverişim iptal olmuş.

Ancak online bankacılıkta hala ödeme görünüyor daha iade edilmemiş.

Şimdi işlem bugün iade edildiği için kişiye özeli tamamlamak için harcama yapma şansım kalmadı malesef.

Benim durumum ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

Dostlar 10 gunluk kurban bayrami tatili icin onerilerinizi bekliyorum. Hala planlayamadik. 500-600tl wp var, 500 de avans kullananilirim. Yurtiçi, yurtdisi farketmez; deniz olsun yeter. Yesil pasaport var. Gezi bolumune yazdim, pek cevap gelmedi.
    Simdiden tesekkurler.

Maldivler.. THY direkt uçmaya başladı.
    Ama 10 gün fazla gelir, oteller pahalı.
    Tayland, Malezya, Kamboçya turları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Arkadaşlar bir terslik olmazsa 24 Ekim - 1 Kasım arası Brezilya ya gideceğiz. Gelmek isteyen olursa iletişime geçsin benle. Aklımızda 2-3 gün Sao Paulo 5-6 gün de Rio planı var gelmek isteyen olursa irtibata geçsin benimle

:) hocam ya artık tatil serilerinize başlayın ve tatil planlarınızı paylaşacak zamanınız olmasın ya da sizi şikayet edip banlatacağım. resmen bunalıma soktunuz ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracleoracle
    quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

Maldivler.. THY direkt uçmaya başladı.
    Ama 10 gün fazla gelir, oteller pahalı.
    Tayland, Malezya, Kamboçya turları...

Bence de hocam. Maldivler icin 10 gun fazla. Bu bahsettiginiz turlar adios bunyesinde mi, ayri turlar mi? Minumum nakit harcamam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.