Hayırlısı, inşallah istediğin yerlerden biri olur. Dolu olduğuna bakma çoğunu acenteler alır ama son 1 haftada dolmazsa boş yerler iade olabilir sürekli bak derim
ya ayın 1 ine kadar iber gardendayız orada bile kalmaya devam etmek istesek yer yok. okullar falanda açılmış oluyor aslında ama çok enteresan bir talep var. anlamadım gitti. neyse hayırlısı artık
Bu arada, herkes alışveriş yaptığı yerden avantajlı puan durumlarını da yazabilir mi? Aybaşında 100-200 tl'lik giyim alışverişi yapacağım mesela, Koton, Mavi vb benzeri yerleden yaparım sanırım katlarak puan veren bir yeri tercih ederim ;) 28000 kadar anavs puan borcum var :)
quote:
Orijinalden alıntı: wellwet
Bu arada, herkes alışveriş yaptığı yerden avantajlı puan durumlarını da yazabilir mi? Aybaşında 100-200 tl'lik giyim alışverişi yapacağım mesela, Koton, Mavi vb benzeri yerleden yaparım sanırım katlarak puan veren bir yeri tercih ederim ;) 28000 kadar anavs puan borcum var :)
giymix.com internet sitesinden alışveriş yapanlara %10 wp veriyordu. hala devam ediyor mu bilemiyorum.
Özdilekten 30 TL worldpuan....
Türkiye'nin Kampanya ve İndirim Haberleri Sitesi
World ile Özdilek marketlerde 30 TL world puan hediye | Kampanyabul.org
Yalnız hocam aman dikkat: 'Özdilek market alışverişlerinde geçerlidir'
Özdilek market diye başka bir yer mi var?? Özdilek'in Cevahir'de yeri var orası olmaz mı?
quote:
Özdilek market diye başka bir yer mi var?? Özdilek'in Cevahir'de yeri var orası olmaz mı?
özdileğin bir market kısmı var birde giyim havlu vesaire kısmı bu kampanya markette gecerli
quote:
Bursa'da ve Gemlik'te var. İstanbul'da hic gormedim.
quote:
mavi, koton gibi spor ürünler alacaksan YKM ve Boyner derim, harcamam ve puan miktarları şöyle
mavi, koton gibi spor ürünler alacaksan YKM ve Boyner derim, harcamam ve puan miktarları şöyle
Japon arabanız varsa ve Ankara'daysanız İskitler'de Auto Japon var :)
170 TL'lik baskı balata harcamasına 680 WP aldım :)
Arkadaslar daha once de sormustum ama yurtdısı araç kiralama nasıl yapabilirim, anlayamadım,
Otel için Seturla yazışmalarımda
XXXXXXXX Araç kiralama konusunda yurtdışı olduğu için malesef biz yardımcı olamıyoruz. Dilerseniz bankayı arayarak yardım alabilirsiniz.
Şimdiden iyi seyahatler dilerim.
Saygılarımla,
Bu sekilde diyor setur, Bankayı arayamıyorum mesai saati dışı bakalım nolcak yarın tekrar bilgilendiririm
Şu hiç dikkatinizi çekti mi arkadaşlar sanırım geçen bir arkadaşla bakarken farkettik sanırım kalıcı %10 puan veriyor. Değerlendiren oldu mu hiç?
"Play kartınla Avis'ten araç kirala %20 indirim kazan. Üstelik %10 puan da hediye!
Play kartın sayesinde sana özel indirimli fiyat listesi üzerinden Avis kalitesiyle araç kiralayabilirsin. Avis ofislerinin bulunduğu tüm noktalarda sana özel fırsatlarla araç kiralamak ve rezervasyon yaptırabilirsin.
Play kartlı isen, araç kiralama için minimum 21 yaşında ve 2 yıldır ehliyet sahibi olman gerekmektedir."
cartok o kampanya bitti diye biliyorum. şu anda %25 indirim %2 puan var
bana da bu mail geldi bugun giyim ihtiyacı olana cazip olabilir. Fashion's Night Out'a özel, 100 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL puan kazanıyos yazıyor mail de ayrıca marks&spencer, hotiç, atalar ve 6-7 markada daha %10 indirim varmış YALNIZ
15 eylül 2011 de geçerli tek günlük yani VE
sadece bu markaların nişantaşı, bağdat caddesi ve istinye park şubelerinde geçerliymiş
bir müşteri maximum 50 tl puan kazanabilir puanların geri alınması ile ilgili bir bilgi yoktu, sanırım kalıcı puan bunlar. oralara yakın olanlar yaşadı galiba
Beyler önceki sayfaları okudum, paylaştığınız bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
Benim bir konuda teyidinize ihtiyacım var, önceki sayfalarda setur acentesine gidip seyahat hattı üzerinden yaptığımız işlemleri yapabileceğimizi yazan arkadaşlar olmuştu. Ama ben Setur'un 444'lü numarasına seyahatimizi acenteye gidip planlayabilir miyiz diye sorduğumda sadece Yapı Kredi Seyahat hattından yapabilirsiniz dedi emin bir şekilde.
Şimdi bu durumda sorum bu işlemleri setur web sayfasında yazan acentelerden yapabilir miyiz ? Ve ek olarak seturun ana acentelerinden biri olmasa da bazı turizm şirketleri (özellikle alışveriş merkezindekiler) setur acentesinin logosunu kullanıyor, bunlardan puanla seyahat işlemleri yapılmıyordur herhalde?
Not: Yapı Kredi Seyahat hattındaki görevli arkadaşlar anlayış konusunda biraz kıt olduğundan telefon üzerinden planlama yapmak zor oluyor benim için.