Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THY'de LA fiyatları uçmuş, kuruttunuz burayı da

bookinturkey'den rezervasyon yaptırmıştım deneme amaçlı, keşke bu bileti alabilseydim şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

THY'de LA fiyatları uçmuş, kuruttunuz burayı da

bookinturkey'den rezervasyon yaptırmıştım deneme amaçlı, keşke bu bileti alabilseydim şu anda

Üstad geçen pazar, sabah ara demiştim ykb seyahat hattını, ordan rezervasyon yapabiliyorsun, daha sonrasında puanlarla alabiliyorsun biletini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

tamam ben hiçbirşey seçmiyorum fakat gelipte bunlar yukardaki bir arkadaşınki gibi gelipte wpden cekmesinler ucreti?

wplerin iadesi olmuyormus cunku.

Öyle bir şey olursa itiraz edersiniz sizin öyle bir talimatınız olmadığına dair ayrıca orada en son ücret yansıma dönemini de gösteriyor o aydan önceki ay o kutucukların onaylı olmadığından emin olun

ben de şimdi internet şubesinden yıllık üyelik ücreti ile ilgili kısma baktım.

Değişiklik bölümünde işaretleyebileceğimiz sadece bir yer var. onu işaretleyince sadece tek yıl WP ile ödemeyi kabul etmiş olacağız.
    İşaretlemezsek varsayılan tanımda heryıl WP ile ödeme seçili durumda. Farklı bir menude başka bir ayarı mı var yoksa ne önerirsiniz??

Borç Ödeme / İzleme / Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri

Ödeme Seçimi : Yıllık üyelik ücretini her yıl Worldpuan ile ödeme

Değişiklik

Lütfen ödeme seçiminizi yapınız.
    Yıllık üyelik ücretini yalnızca tek yıl Worldpuan ile ödeme

• quote:

Orijinalden alıntı: striker76

THY Sharm el Sheik'e ucmaya basliyor. 9 Ekim'den sonra 100 Euro'ya biletler var.

Ben bugun 15.000 puan / 75 TL'ye ucak biletimi aldim seyahat hattindan.

Kizildeniz, mercanlar, baliklar ilginizi cekiyorsa tavsiye ederim. Ekim orasi icin en ideal aylardan biri.
    Benim 8-9. gidisim olacak, daldigim icin orasi benim icin Turkiye'deki heryerden daha guzel.

fiyat çok güzel gerçekten.. aldığınız biletin fiyatı neydi? ben de bayramda düşünüyorum ama 291 TL den 579 a fırlıyor doğal olarak.. yine de uygun bir fiyata gelebilir adiosla
  • Hayırlısı hocam, yüzümüzü tekrar doğuya dönüyoruz böylece
  • Amerika vizesi için randevu..vs nerden alınıyor? Ücret nereye yatırılıyor? Aracı şirkete gerek var mı? Evrakları ingilizceye çevirmek gerekiyor mu? Bir de izmirde konsolosluk var mı? Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: valhalax

Değişiklik bölümünde işaretleyebileceğimiz sadece bir yer var. onu işaretleyince sadece tek yıl WP ile ödemeyi kabul etmiş olacağız.
    İşaretlemezsek varsayılan tanımda heryıl WP ile ödeme seçili durumda. Farklı bir menude başka bir ayarı mı var yoksa ne önerirsiniz??

Borç Ödeme / İzleme / Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri

Ödeme Seçimi : Yıllık üyelik ücretini her yıl Worldpuan ile ödeme

Değişiklik

Lütfen ödeme seçiminizi yapınız.
    Yıllık üyelik ücretini yalnızca tek yıl Worldpuan ile ödeme

Ben ikisini de seçmedim ve böyle seçim olmayınca eskiden olduğu gibi hesap ekstresinde üyelik ücreti olarak yazar ve hemen aynı ekstrede üyelik ücreti iptali der. Demesi lazım demezse ortalığı karıştırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Amerika vizesi için randevu..vs nerden alınıyor? Ücret nereye yatırılıyor? Aracı şirkete gerek var mı? Evrakları ingilizceye çevirmek gerekiyor mu? Bir de izmirde konsolosluk var mı? Teşekkürler..

Sadece İstanbul veya Ankara konsolosluğundan, bu siteden inceleyebilirsiniz: ABD konsolosluğu
  • @İSYAN-1

O da premium kartın avantajı.
    Nerede kaç gün kalacağımı ayarlamadığım için, Phuket'e gidiş biletini Tayland'dan almayı planlıyorum. Çok fiyat farkı olacağını sanmıyorum. Daha önce Tayland'a gitmediğim için diğer sorularınızı yanıtlayamıyorum.

@valhalax

O kısımdayken birini seçtikten sonra iptal yapınca, puan ile ödeme iptal oluyor. Bende de puan seçiliydi, böyle yaparak iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emronr -- 8 Ağustos 2012; 18:30:46 >
  • arkadaşlar kasım sonu aralık başı Los Angeles'de hava nasıl bilen yaşayan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Yarın gece Aamerika seyahatime gidiyorum arkadaşlarımla. NY-LA-LV-SF turu yapacağız.

İlk ABD ziyaretim olacak. Gitmeden önce mutlaka şunu yanına al, mutlaka şunu hallet, şuna dikkat et diyeceğiniz konular var mıdır acaba?

Bir de sorum olacak her zamanki gibi :)

Orada kalacağımız 15-16 gün boyunca iphone'umda kullanabileceğim bir hat almak istiyorum. Yani hem USA içi konuşma yapabileyim, hem de (en önemlisi) 1-4 GB arası bir kotası olan bir internet data hattı olsun. Orada 4Square/instagram vb. social media app. lerini rahat kullanabileyim istiyorum wireless peşinde koşmadan.
    (TR veya USA'deki Tcell cep telefonlarını da arayabileceğim bir kotası olsa daha da güzel olur)

Bu şekilde paket, bir hat tavsiyeniz var mıdır acaba? İlk olarak NY'a ineceğim. Oradan haletmek istiyorum bu hat konusunu.

Şimdiden çok teşekkürler.
    Gitmeden birkaç soruyla daha rahatsız edebilirim :)

Ama dönüşümde güzel bir gezi rehberi vaat ediyorum :D

Turkiyeyi aramak için, voipwise.com'dan bir üyelik açın 10$ yükleyin.

Sitesinden bulursunuz Amerika'nın Local bir Voipwise numarası var. Oradaki GSM Hattınızdan Amerika Local numarasını arıyorsunuz ve direk sizin hesabınıza bağlanıyor , aynen TR numarasını 0090 diye baslayıp ceviriyorsunuz.

Tabii bu arada Amerika GSM Numaranızı voipwise.com'dan kendi accountunuza girmeniz gerekiyor ki aradıgınız an sistem sizi tanısın.

Kullanması bu yazdığımdan çok daha kolay ve ultra ekonomik, sabit telefonun dakikası 2 Kuruş'a falan Mobil Cep Tel.leri 15 Kuruşa falan geliyordu.

Wi-Fi olan yerlerde direk applicationunundan ücretsiz aramalarda yapabilirsiniz. Böyle bir sisteme girin 15-16 gün uzun bir süre, hem bazen bankaları aramanız gerekebilir o iş içinde kullanırsınız. Normal hattan batarsınız.

Ben 4-5 saat Türkiye ile konuştuğumu muhabbet ettiğimi biliyorum Amerikadayken.

Dünkü bu extra bilgiyi gezi rehberimizdeki yurtdışı bedava konuşma rehberine ekledim:

http://resim.donanimhaber.com/m_55830653/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55830653

• quote:

Hayırlısı hocam, yüzümüzü tekrar doğuya dönüyoruz böylece

Dostum o kadar Adiosçu puanları toplamış, çantaları hazırlamış bekliyorken THY bu kampanyayı yapmayacaktı. Ben şahsen her uçakta 5-6 tane birbirinden habersiz Adiosçu olacağını düşünüyorum. Aslında bir Adios T-shirt'ü yaptırsak yolculuğa çıkarken Adiosçular bu T-Shirtleri giyse havaalanında süper olurdu
  • Amerika'da T–Mobile kontörlü hat alabilirsiniz. $10 civarı fiyatı var. Pay by day seçeneğini seçerseniz günde $2 sınırsız yurtiçi talk text internet alabilirsiniz, ancak 2G hızıyla. Iphone tmobile 3g şebekesini desteklemez. Ama basit şeyler için yetecektir. Sınırsız konuşmayla da arkadaşın bahsettiği şekilde ya da benim kullandığım eviara.com gibi bi hizmetin amerika içi numarasını kullanarak Türkiye'yi aramada kullanabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,

Forumdaki Adios konusundan esinlenerek yeni bir web sitesi oluşturmuş bulunmaktayım:

www.geziyos.com
    2020欧洲杯竞猜网站-bob体育平台登陆_bob体育官方网站
    http://www.geziyos.com

Bu siteyi hazırlamamdaki amaçlardan bazıları:

1) Forum formatında yazılan yazıların önceki sayfalara düşerek güncelliğini yitirmesi ve sonradan aranıp bulunmasının zahmetli olması
    2) Gezi yazılarının gezi bölgesine (Uzak doğu, Tayland, Amerika vs gibi) gruplanarak kolay bulunma ihtiyacı
    3) Kampanyaların takip edilmesinin daha kolay hale getirilmesi

Sitenin şu anki haliyle siteye üye olarak yapabilecekleriniz:
    1) Yeni kampanya girişi yapabilir
    2) Yeni gezi yazısı yazabilir
    3) Mevcut yazılarla ilgili olarak yorum yapabilir
    4) Forum alanına yazı yazabilirsiniz.

Sitenin şu anki haliyle siteye üye olmadan yapabilecekleriniz:
    1) Sitede yayınlanan tüm içeriği okuyabilirsiniz
    2) Bize Yazın formunu kullanarak siteyle ilgili görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Şu an için site %100 hazır değil ancak yine de kullanıma açmaya karar verdim. Bir taraftan kafamda olan eksik özellikleri siteye eklemeye çalışırken, diğer yandan sizlerden gelecek olumlu/olumsuz yorumları da dikkate alarak siteyi daha güzel bir hale getirmeye çalışıyor olacağım.

Sitenin geliştirilmesinin devam ettiği süre boyunca sitede oluşabilecek sorunlar/aksaklıklar için göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Dostum o kadar Adiosçu puanları toplamış, çantaları hazırlamış bekliyorken THY bu kampanyayı yapmayacaktı. Ben şahsen her uçakta 5-6 tane birbirinden habersiz Adiosçu olacağını düşünüyorum. Aslında bir Adios T-shirt'ü yaptırsak yolculuğa çıkarken Adiosçular bu T-Shirtleri giyse havaalanında süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Amerika vizesi için randevu..vs nerden alınıyor? Ücret nereye yatırılıyor? Aracı şirkete gerek var mı? Evrakları ingilizceye çevirmek gerekiyor mu? Bir de izmirde konsolosluk var mı? Teşekkürler..

Sadece İstanbul veya Ankara konsolosluğundan, bu siteden inceleyebilirsiniz: ABD konsolosluğu

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Amerika benim gitmeyi düşündüğüm en son yerdi hocam. Vardır bir hayır bu ışte. Daha sömestre tatiline cok var. Buluruz inşallah bizde güzel bir fırsat.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Merhaba arkadaşlar,

Forumdaki Adios konusundan esinlenerek yeni bir web sitesi oluşturmuş bulunmaktayım:

http://www.geziyos.com

Bu siteyi hazırlamamdaki amaçlardan bazıları:

1) Forum formatında yazılan yazıların önceki sayfalara düşerek güncelliğini yitirmesi ve sonradan aranıp bulunmasının zahmetli olması
    2) Gezi yazılarının gezi bölgesine (Uzak doğu, Tayland, Amerika vs gibi) gruplanarak kolay bulunma ihtiyacı
    3) Kampanyaların takip edilmesinin daha kolay hale getirilmesi

Sitenin şu anki haliyle siteye üye olarak yapabilecekleriniz:
    1) Yeni kampanya girişi yapabilir
    2) Yeni gezi yazısı yazabilir
    3) Mevcut yazılarla ilgili olarak yorum yapabilir
    4) Forum alanına yazı yazabilirsiniz.

Sitenin şu anki haliyle siteye üye olmadan yapabilecekleriniz:
    1) Sitede yayınlanan tüm içeriği okuyabilirsiniz
    2) Bize Yazın formunu kullanarak siteyle ilgili görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Şu an için site %100 hazır değil ancak yine de kullanıma açmaya karar verdim. Bir taraftan kafamda olan eksik özellikleri siteye eklemeye çalışırken, diğer yandan sizlerden gelecek olumlu/olumsuz yorumları da dikkate alarak siteyi daha güzel bir hale getirmeye çalışıyor olacağım.

Sitenin geliştirilmesinin devam ettiği süre boyunca sitede oluşabilecek sorunlar/aksaklıklar için göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

Çok güzel olmuş elinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Ramazan kampanyası ile 50 TL puan için gıda kaldı bir tek ama Metro Grossmarket'ler "gıda" olarak geçiyor mu acaba?

Elektronik falan sattığı için emin olamadım. Sitesinde süpermarket sektöründe gözüküyor ama emin olamadım...

Güncel :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: striker76

THY Sharm el Sheik'e ucmaya basliyor. 9 Ekim'den sonra 100 Euro'ya biletler var.

Ben bugun 15.000 puan / 75 TL'ye ucak biletimi aldim seyahat hattindan.

Kizildeniz, mercanlar, baliklar ilginizi cekiyorsa tavsiye ederim. Ekim orasi icin en ideal aylardan biri.
    Benim 8-9. gidisim olacak, daldigim icin orasi benim icin Turkiye'deki heryerden daha guzel.

Sharm kesinlikle sualtı olarak çok güzel. İyi yolculular vaktim olsa bende almak isterim ama tüm tatil planlarını doldurduk :) Puan var zaman yok vallahi :)
    Bu arada bende dalıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.