Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.054
Cevap
1.066
Favori
5.626.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41654166416741684169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%150 enflasyon olan yerde taksit yapan firma tüm fiyatları ateşliyordur.

Çoğu firma taksitten kaçıyor, umarım kaldırırlar. Parası olmayan alışveriş yapmasın bi zahmet :D

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

valla taksit olan ürünler net piyasaya göre pahalı satılıyor. hani nakite bu para taksite bu para deseler eyvallah o da yok.

o sebeple bende takside karşıyım. ha 2 seçenek yapsınlar o zaman sıkıntı yok. en azından nakit alan kişinin biraz avantajı olur.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim öyle bir şey yaparlarsa peşin alana ucuza değil aynı fiyata verirler :D Taksitli alana da farkı eklerler :D

bir nevi kdv indirimlerinin hiç olmamış gibi olması.

Valla ülkemizde nereye elimizi atsak elimizde kalıyor.

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    Sıfırları yanlış atmışım 670000 puan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kartta neye göre puan kazanıyoruz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recepeker_ R kullanıcısına yanıt

World card puan kazanma sistemi ile aynı. Kart bütün worldcard özelliklerini taşıyor. Worldcarddan ayrılan en önemli farkı puanlar süresiz oluyor ve otel/seyahat harcamalarında daha değerli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak190591 kullanıcısına yanıt
    Sadece üye işyerlerinden puan geliyosa o karttan pek bişey kazanılmaz o zaman

• Ben s&f ve maximiles sistemi gibi sanmıştım

• Arkadaşlar TL Kartlarda mail order yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recepeker_ R kullanıcısına yanıt
    Bence yapıkredi’nin de her alışverişe puan kazandıran bir seyahat kartı çıkartmasının zamanı geldi. Maximiles black, varlık miktarına göre alışveriş başına %1,75’e kadar puan veriyor. Ykb’de bu tarz özel bir kart çıkartsa fena olmaz. İsminide buldum “Adios Plus” :)

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt

Öyle bir ihtiyaç yok, daha sık kampanya ve puan katsayılarını arttırmaları yeterli.

Adios çıktığından beri geriye gidiyor, bankanın kafasınasına taş düşmedikçe pek bir şey beklemeyin. Zaten ülke krizde

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Bir takım sabit fiyatlı ürünler var. Nerden ne şekilde alırsan aynı rakam. Mesela Converse fiyatı standard ve değişmez. İndirim hiç olmaz. Taksitli ve kampanyadan puanla almak büyük avantaj olabilir.

Bu arada çok merak ediyorum Kurban için bakalım kampanya gelecek mi! Daha doğrusu nasıl yapacaklar kampanyayı, zira 10 bin liralık THY Avrupa bileti zaten 500.000 puan) Paris, Barselona falan Kurbanda 10.000 lira olur gidiş-dönüş.

• Adios premium kartın yurtdışı restoran ve otel harcamasında işlem basına maksimum 50₺ olacak şekilde % 5 indirimi var. Crystal card Dan farklı olarak aylık indirim toplamı 250₺ degil. 3 ay boyunca 750₺ yanı 1 ay içinde 750₺ kullanabiliyorsun. Fakat 3 aylık süreç ilk ekstre ile mi başlıyor bilen var mi ? Yoksa 3 ayı geçen her bir alışveriş yeniden indirim hakkına dahil mi oluyor ? Tecrübe eden oldu mu?

Hocam o kampanyadan benim anladığım 500 lira harcama için 40 (genel kampanya) + 10 (Worldpay Hepsiburada'ya özel)= 50 lira olacak. 3 Hepsi burada alışverişi Worldpay'le olursa sadece 30 lira ekliyor 120 liranın üzerine ve 150'ye tamamlıyor. Kampanyayı kafa karıştırıcı şekilde yazmışlar insanları harcamaya teşvik etmek için.

• gesture G kullanıcısına yanıt

ben de bu şekilde anladım, yani ekstra olarak 10 tl ekleniyor

• Gitti gidiyor 500 tlye 50+40+15(play) oluyor. Gayet iyi rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestapho -- 11 Mayıs 2022; 9:41:42 >
  • merhaba, bu ay İsantbul Kart kampanyası yapıldı mı? ben kampanyalar da göremedim.

• arkadalar merhaba, türk hava yolları yurt dışına bilet almak isteyen arkadaş varsa bana dm gönderebilirler. çok fazla milim olduğu için satıyorum. önden para vs istemiyorum.uçuşlara ve sınıfa göre değişmekle beraber %30 altına geliyor. herkese iyi uçuşlar dilerim.

Bana göre World pay ile ödeme yapılırsa 500 TL ye 50 puan demek istemiş ama düzgün ifade edememiş,dijital hediye çeki alınabilir

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Bu ay gelmedi maalesef.

• 
Sayfa: önceki 41654166416741684169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.