Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41624163416441654166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Puanlar olmasa ben de yapacagim ama..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt

bana %75 teklif geldi, kabul ettim geçtim. son 3 yıldır aynı şekilde geliyor

• Crystal kartın adios’a göre en önemli artısı nedir anlayamadım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Artis herifler bi anda şak diye 100.000 yapmışla.. Direk bu gerizekalı bankadaki 4 kartımı iptal ediyorum yarın

Yanlış hatırlamıyorsam 2.5 sene önce o şekilde yapmıştım hocam. Rezervasyonlardan birinin bittiği günden itibaren olmak üzere diğer kartla yeni bir rezervasyon başlatırsınız. Gitmeden de resepsiyonu arayıp durumu izah ederseniz çok büyük ihtimalle odadan çıkış yapmadan da aynı odada konaklamaya devam edersiniz.

Bu sene de kartlardan biriyle 2 kişilik, diğer kart ile 1 kişilik uçak bileti aldık, aynı gün arka arkaya aradık eşimle, sıkıntı olmadı.

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt

SORUN CIKMIYOR HOCAM. BIZZAT DENENDI

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

geçen sene bana da iade olmustu. %75 yapın en azından dedim. hicbir sekilde olmuyor-artık sistem veriyor vs dedi.

üzücü gercekten.

Puanları TL Karta aktarıp kapatabilirsiniz

Geçen sene(2021) de kayıt falan açtılar ama olumsuz karar çıktı. Eşek gibi ödedik 278 lira. Hadi dedik 10 senedir kullanıyoruz, defalarca bilet aldık, bu sene de böyle olsun.

Ama bu sene de iade etmediler. %75 de teklif etmediler. Hiç puanım yoktu zaten ve kapattım kartı. 3 gün sonra arayıp iade ettiler. Seneye de aynısını yapacağım. Göze alacaklarını sanmıyorum ama geri dönmezlerse de umrumda değil.

Her güzel şeyin bir sonu vardır. 3 ayda 500 lira puan zor toplayabildim. Muhtemelen bu sene en fazla 2.500 falan toplarım. 2 Avrupa bileti kampanya ile zor çıkar.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam , anneme basvurduk bakalm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@huz@ Y kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, şöyle bir bilgi var;

Alıntı

metni:
    Anne, baba, kardeş, eş ya da çocuk gibi birinci dereceden akrabalık bağı olan adios Premium kart kullanıcıları ile puanlar birleştirebilirsiniz. Puanları birleştirmek için 444 0 446 VIP Line'nın aranması gerekmektedir. Puanlar bu kişilerin dışında bir kişiye devredilemez.

Kaynak :

• gebzeinonu kullanıcısına yanıt

adios premiummu diyo haydaa normal adios olmuyosa patladik burdanda

sorun yok hocam, orda da aynı metin yazıyor;

Alıntı

metni:
    Anne, baba, kardeş, eş ya da çocuk gibi birinci dereceden akrabalık bağı olan adios kart kullanıcıları ile puanlarınızı birleştirebilirsiniz. Puanları birleştirmek için 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nın aranması gerekmektedir. Puanlar bu kişilerin dışında bir kişiye devredilemez.
  • iyi bari hocam , bakalim premiumdan adiosa olmaz derlerse , adiosa duseriz olmadi 😀

Işleyiş değişmedi ise çapraz aktarım mümkün hocam, merak etmeyin.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

eyvallah ins

• Puan transferini hangi numaraya ve nereden yapiyorsunuz ?

+902626471900 Bu numara güncel mi?

Internetten cok arastirdim lakin online fax calisan site bulamadim, hellofax artik bu numaraya göndermiyor uyarisi veriyor

Tesekkürler

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt

evet bu numara geçerli bir de bunun 01 olanı var onu da deneyebilirsin. turkcell fax ile yolluyorum ben sorunsuz gidiyor her iki numaraya da

• oup59 kullanıcısına yanıt

Parafly da otel olayi var mi adios gibi?

Ben de eskiden adioscuydum . Sonra bosaninca pek gerek kalmadi. Aidat da odemeyim diye iptal etmistim. Simdi yeni bir hanimla onumuzdeki surecte evlencem inşallah.

Tekrar basvurayim dedim ama premium cikmiyor size dedi Mh. İptal ettirdiginiz icin muhtemelen dedi. Normal adios yapalim dedi, kalsin şimdilik dedim.

Güncel puan katsayilar normal ile premium cok fark ediyor mu? Ne bileyim bir balayi oteli icin en azindan puan yapayim dedim.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Paraflytravel sitesinden direk bakabilirsiniz. Uçak, hotel, otobüs, tur, araç kiralama vs. herşey var. Katsayı genelde 2. Tur için 3 sanırım. Tek dezavabtajı puan birikmemesi. Avansparaf ile eksi bakiyeye (Kredi kartı limitinin %5'i kadar) düşerek işlem yapabiliyorsunuz. Ben Adios Premium ve Parafly Platinum kullanıyorum. İkisinden de memnunum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 41624163416441654166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.