bende en kötü %50 iade olurdu. 4 aydır eko kart çıkardım içindeki puanları bitirip. adios kapat diyeceğim. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4163. sayfa)

-
-
Bu haliyle kötü hocam. Ancak yapı kredinin seyahat bölümünde değerli puan kullanımı koşulları ile ilgili şöyle bir ibare var "Bir müşteri puanlarını kullanarak bir yıl içerisinde en fazla 1.000.000 puan değerinde seyahat harcaması yapabilir. Maksimum puan tutarı asıl ve ek kart sahipleri için tahsis edilen toplam miktardır ve Avanspuan kullanımları bu miktara dahildir". bu 5000 wp'a karşılık gelmiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtybgl -- 13 Nisan 2022; 16:13:14 > -
evet hocam beklenen güncelleme gelmiş hayırlı olsun :)
3750tl puan limiti 5000tl çıkarılmış. yani 10.000tl kadar bilet otel vs alınabiliyor. güzel haber.
-
Hatırlayamıyorum maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 17 bin tllik thy biletim var uyguna alabikecek var mı
Nerde gördünüz hocam sitede hala aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 14 Nisan 2022; 9:7:31 > -
-
şu anda hangi kartı tavsiye edersiniz arkadaşlar, parafly nasıldır? aidatı düşük sanırım diğer kartlara göre
-
iy8 kart guzel kampanyalari var ama kampanya puanlari silindigi icin seyahat, otel icin kullanisli degil. parafly
Yurtdışı seyahat kampanyası gidiş-dönüş 460 biletle sınırlıydı, bitti mi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adios kartını crystale çevirebilen var mı? Şubeye gittim ordada limit le kart değişikliği aynı gün olmaz bilmemne bişeyler diyo
-
Merhaba,
Otellerin setur'daki fiyatları ile adios hattındaki fiyatları farklı mı oluyor acaba ? Mesela şu an %25 indirim görünüyor, ben aradığımda indirimli fiyatı mı söylerler yoksa liste fiyatını mı ?
Bir de yıllık puan kullanımı 7500 lira içinse ben bunu otelin sadece 2 günü için kullanıp, geri kalanları ise nakit ödeyebiliyor muyum ? Yoksa ayrı ayrı mı almak gerekiyor ?
-
crystal için aradım. 45000 tl minimum gelir olarak revize etmişler şartı
Oldukça yükseltmişler. Banka internet şubesinden gelirinizi yazıp bir deneyin isterseniz
Aidati iade etmeyi bırakın puandan çekelim vs gibi teklifte bulundular. %75 e razıydım.son dönemde iade alabilen oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gemileri yakıp kartı iptal ettim, 3 gün sonra arayıp tamamını iade ettiler. Seneye de aynısını yapacağım. Dönmezlerse de dönmesinler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar eski bir Adiosçuyum ama bir süredir bu işlerden uzak kaldım.
Şu aralar yurtiçi uçak bileti için en iyi kart hangisi acaba?
-
banada 100.000 kart limiti dediler
genelde seturda yazan fiyatla ayni. puan+nakit oluyormus 3gece puanla 2 gece nakit seklinde olabilir.
Esine, kardesinin kartina puan aktarip 2 kartla birlikte otel.alan var mi nasil isliyor surec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X