Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4133. sayfa)

-
-
Arkadaşlar harcama hedefi kapsamında fon alımları nasıl yapılıyordu? Çok uzun zaman oldu unutmuşum. Yardım edebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben bu sene 3750 TL sınırına takıldım.para ile 1 gece ödemek durumunda kaldım puanım oldugu halde.
yani limit hala aynı gibi
arkadaş nasıl kullanmış bilmiyorumt abi
_____________________________ -
Bana bu seneki gelen son 4-5 hedefte artık hep fon alımı dahil değildir diye bir ibare var. Bu sene hiç alıp denemedim ama daha öncekilerde böyle bir şart hatırlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fr33b7y
Aynı kartla mart ve haziran aylarında 5000 tl civarında puan harcadım avans puanlar dahil. Limit artmış olabilirBöyle birşey varsa çok iyi..
quote:
Orijinalden alıntı: dr_umutBana bu seneki gelen son 4-5 hedefte artık hep fon alımı dahil değildir diye bir ibare var. Bu sene hiç alıp denemedim ama daha öncekilerde böyle bir şart hatırlamıyorum.
Hocam aynen benimkinde de öyle yazıyor. Ancak en azından ilk etapta çok düşük bir miktar, 10 TL, alıp sayaçta ilerleme olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Rica etsem nasıl alıyorduk, yani hangi fonu alıyorduk hatırlıyorsanız yazabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: AnimaL.Böyle birşey varsa çok iyi..
Alıntıları Göstersitede resmi olarak 3750puan kullanım limiti olduğu yazıyor dolayısıyla normal şartlarda bunun üzerinde kullanım yapılmaması lazım.
ancak bazen telefondaki temsilcinin dikkatinden mi kaçıyor yoksa bilmiyormu tam emin değilim bunun üzerine çıkılabiliyor. bana da bugüne kadar 1 kez denk geldi, limit dolu olmasına rağmen 3750tl üzerinde puan kullandım
yani aslında sistem sınırsız puan kullanmaya müsait sadece bankanın şartlarına göre mh 3750tl limitini uyguluyor.
kısaca arkadaş çok şanslıymış bir daha denk gelmesi zor :)
Yatırımlar menüsü altında yatırım fonları / fon alış adımından yapılıyor. Ben alırken YFBL1 kodlu olan ilk sıradaki fonu alıyordum. Hem eksiye gitme ihtimali yok hem de 24 saat anında satış yapılabiliyor bu fonda.
Hocam çok teşekkür ediyorum zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İstanbul Yeni Havalimanı için transfer hizmetine ihtiyacım var. Daha önce yapı kredi web sayfasında ücretleri ile birlikte vardı; baktım ama bulamadım. Hizmetin devam edip etmediğini bilen var mı ?
Son çare Müşteri Hizmetlerine soracağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
faks için numara
02626472706 mıdır? hala.tavsiye edeceginiz free online faks var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsm
hocam artık telefondan mesaj atılır gibi faks çekebiliyorsun programlar sayesinde. bir tane a4 formu hazırlayın her seferinde aynı formu kullanın. zor bir işlem değil yani
faks dışında maalesef farklı bir yöntem mevcut değil.
Alıntıları Gösterhangi uygulama ile?
Kartı neredeyse 7-8 yıldır kullanıyorum.
Toplasam 1 veya 2 defa harcama hedefi gelmiştir. Başka hiç gelmedi.
Bu işin sırrı ne arkadaşlar?
Daha önce sorulmuş olabilir mutlaka ama baktım bulamadım
Sistem bir şekilde profilliyor ama sırrını bilen var mıdır? Bana bazen birkaç ay arka arkaya eliyor bazen 1 sene ses çıkmıyor. Kartta da genelde yüklü harcamalar oluyor.
Arkadaşlar sadece Opet worldpuan larını karttan karta aktaramıyor muyuz? Müşteri temsilcisi yapamadı.
Önceki sayfalarda opette marka puan yerine normal puandan çekmişler bazı kişilerde. Riskli durum olduğundan başka karta aktarıp ordan kullanmak istiyorum. Mobilden ve webden yapamadım. Var mı çözüm önerisi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: kilecermeArkadaşlar sadece Opet worldpuan larını karttan karta aktaramıyor muyuz? Müşteri temsilcisi yapamadı.
Önceki sayfalarda opette marka puan yerine normal puandan çekmişler bazı kişilerde. Riskli durum olduğundan başka karta aktarıp ordan kullanmak istiyorum. Mobilden ve webden yapamadım. Var mı çözüm önerisi olan?
Ben mh arayarak dahi çözemedim işi, sonunda mecburen kullandım. Neyse ki görevli işi biliyordu ve yalnızca yakıt puanları kullandı.
Puan aktarım menüsünde marka puan ve sureli/süresiz puan ayrımı yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - -
Parçalı puan aktarımı için mhyi arayıp bol bol şikayet oluşturun. Ben öyle yapıyorum. Önceden hiç değilse telefonda hallediyorduk, şimdi her yöntemi kapattılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kuralınız imza dışıdır || Uymanız gereken kural imzalarını tıklamak için okuyunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: muhendizzhangi uygulama ile?
Alıntıları Gösterben turkcell fax kullanıyorum
Bugün gene harcama limiti gelmiş. Son 3 seferdir, fon alımları harcamaya dahil değildir diye şart koşmuşlar. Limit de yüksek olunca, boşa gidecek herhalde. Önerisi olan arkadaşımız var mıdır? :)
quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmben turkcell fax kullanıyorum
Alıntıları Gösterhangi numraya gonderdiniz 02626471901 suna gonderdim
alındı dedi ama 1 haftadır puan aktarılmıyor.