< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4125. sayfa)

-
-
Kampanyasız veya kampanyalı yurtiçi tatilde kullanmayı düşünüyorum.
Aynen puanımıza göz diktiler ve iyi bir müşteri kaybettiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tarabdi
Şu an tatil için katsayı kaç bilen var mı
Ayrıca bu katsayı devamlı sabit mi acababen de şu an içi katsayıyı merak ediyorum
_____________________________ -
1.8 mis hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam biraz geç cevap oldu ama tek çekim işlemleri HB için ve diğer büyük siteler için bolmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim dediğim oteller için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bodrum salmakis otel az önce rezervasyon yaptırdım konaklama bedeli 3809 tl çekilen puan. 1905 katsayı 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kaç günlük fiyatı bu hocam eğer özel değilse sizin için bu bilgi ?quote:
Orijinalden alıntı: gloom4uBodrum salmakis otel az önce rezervasyon yaptırdım konaklama bedeli 3809 tl çekilen puan. 1905 katsayı 2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi günler...
eşimin kredi kartindaki puanları en hizli şekilde kartima nasıl aktarabilirim??
_____________________________ her ARZ kendi TALEBİNİ yaratır -
quote:
Orijinalden alıntı: onurforever53Herkese iyi günler...
eşimin kredi kartindaki puanları en hizli şekilde kartima nasıl aktarabilirim??
dilekçe yazıp kimlik fotokopileri ile birlikte fax çekeceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmdilekçe yazıp kimlik fotokopileri ile birlikte fax çekeceksiniz.
Alıntıları Gösterteşekkürler hocam...
sorsan dijital banka derler halaa fax ile uğraştırıyorlar :))
_____________________________ her ARZ kendi TALEBİNİ yaratır -
quote:
Orijinalden alıntı: onurforever53teşekkürler hocam...
sorsan dijital banka derler halaa fax ile uğraştırıyorlar :))
Alıntıları Göstersorma fax cihazı kalmadı artık hiçbiryerde. ben en pratilk turkcell fax uygulaması kullanıyorum. bir a4 kağıda dilekçe yazıp altınada kimlik fotokopilerini koyuyorum sonra resmini çekip telefon üzerinden mesaj atar gibi fax çekiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: peacemakerpremium değil kartım normal adios
quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmsorma fax cihazı kalmadı artık hiçbiryerde. ben en pratilk turkcell fax uygulaması kullanıyorum. bir a4 kağıda dilekçe yazıp altınada kimlik fotokopilerini koyuyorum sonra resmini çekip telefon üzerinden mesaj atar gibi fax çekiyorum
Alıntıları GösterBende o şekilde deneyeyim en iyisi tesekkürler:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ her ARZ kendi TALEBİNİ yaratır -
türkcell fax ücretli değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmsorma fax cihazı kalmadı artık hiçbiryerde. ben en pratilk turkcell fax uygulaması kullanıyorum. bir a4 kağıda dilekçe yazıp altınada kimlik fotokopilerini koyuyorum sonra resmini çekip telefon üzerinden mesaj atar gibi fax çekiyorum
Alıntıları Göster
hellofax ücretsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
türkcell fax ücretli değil mi ?
hellofax ücretsiz.
Alıntıları Gösterkullandığın paket veya tarifeye göre ücretsiz de olabiliyor. herhangi bir fax uygulaması da olur farketmez. zaten yılda kaç defa dilekçe çekiyoruz ki puan için.
puanmı birikiyor artık eskisi gibi de gidip aktaralım. ben 2021 yılında 1 kez transfer etmişim misal.
merhaba
uygulamada bana özel, yurt dışı alışverişlerin % 25 'i kadar puan kampanyası var. 3 gün önce Aliexpres'ten 450 TL civarı sipariş verdim. bu işlem uygulama da kampanya alanına yansımadı. sonra kart hareketlerine baktığımda Aliexpres İstanbul olarak göründüğünü fark ettim. Aliexpres'ten yapılan işlemler yurt dışı olması gerekmiyor mu? bankaya şikayet yazdım, kazanılan puanların yüklenme tarihi bekleyin diye cevap attılar. sözüm ona kazanılan puanlar 4-6 Haziran tarihleri arasında yüklenecekmiş. benim de b u tarihten sonra talep açmam gerekiyormuş.
bu şekilde sorun yaşayan oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76merhaba
uygulamada bana özel, yurt dışı alışverişlerin % 25 'i kadar puan kampanyası var. 3 gün önce Aliexpres'ten 450 TL civarı sipariş verdim. bu işlem uygulama da kampanya alanına yansımadı. sonra kart hareketlerine baktığımda Aliexpres İstanbul olarak göründüğünü fark ettim. Aliexpres'ten yapılan işlemler yurt dışı olması gerekmiyor mu? bankaya şikayet yazdım, kazanılan puanların yüklenme tarihi bekleyin diye cevap attılar. sözüm ona kazanılan puanlar 4-6 Haziran tarihleri arasında yüklenecekmiş. benim de b u tarihten sonra talep açmam gerekiyormuş.
bu şekilde sorun yaşayan oldu mu?
Ödemeyi dolar olarak yapmanız gerekiyordu, siz tl olarak ödemişsiniz ondan saymamıştır kampanyaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
cevap için teşekkürler. ben yıllardır Aliexpres kullanrım. ödemeleri sürekli TL olarak yapıyorum. kampanya koşullarına fazla vakıf olamadım. neyse, kısmet değilmiş. hayırlı günler.