yurtiçi otel alırken türk telekom prime kodları ile ekstra indirim alabilen oldu mu acaba ? |
|
Merhaba, Kişiye özel kampanya gelmiş. Bu sefer her ay 13500 tl ye 100 TL diye. Giderek arttırıyorlar, katılmayınca daha sonraki zamanlarda düşürürler diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Haziran- Temmuz, iki ay için |
By İmza
|
iki aylık gelenler genelde böyle düşük oluyor. katılmayınca bir sonrakine dahamı iyi oran gelir orası muamma bu kişiye özellerde bir kural yok kafaya göre geliyor. bazen aynı kişiye aynı ay içerisinde 2 defa geldiği de oluyorken bir diğerine hiç gelmeyebiliyor. ondan benim mottom kişiye özel gelince affetmiyorum hepsine katılıyorum. |
|
Adios'u Premium yapmak için limit ne olmalı? 10.000 yetmiyor sanırım. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
aslına bakarsan pek bir artısı yok. kampanya dönemi dışında kullanacaksan otel ve uçak çarpanı farkediyor ama zaten adios kart kampanya dışında oranları çok kötü olduğundan bence hangi kart olursa olsun. benim mottom sürekli kampanya dönemlerinde kullanmak olduğu için |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 3 Haziran 2021; 11:39:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
istanbulkartı şok migros'da nasıl kullanıyoruz. ödeme seçeneklerinde istanbulkart ile ödeyeceğim deyince ona göre kasada menümü açılıyor. |
İstanbuk kart, İstanbul dışındaki bahsi geçen marketlerde kullanılabiliyor mu hocam, bilgin var mı? 4 yıl önce maça giderken arkadaşımın verdiği bir İstanbul kart var ancak belli bir sürenin üstünde deaktif kalan kartları yeniden aktive edince ay veya yıl bazında bir ücret kesiliyormuş. Eğer diğer şehirlerde de geçerli ise İstanbul'da yaşayan tanıdıklarımdan bir şekilde yeni İstanbul kart bulurum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Haziran 2021; 18:8:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
istanbul ili dışında geçmiyormuş maalesef. sanırsın ülke sadece istanbuldan ibaret. böyle sadece bir şehirde geçerli kampanyalardan dolayı son derece gıcığım bankaya :) |
Arkadaşlar birden fazla kart varsa puan transferi gelmiş mesala ben TL kartımda biriken puanı kredi kartıma aktarsam sonradan eksiye düşürme durumu yaşatırlar mı ya da deneyen var mı neden eksiye düşürme diyorum çünkü Paraf'ta puan aktarımını kartlar arası yapıyor yani sistem izin veriyor sonra o puanı eksiye dünüştürüyor onun için sordum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Haziran 2021; 21:21:38 > |
|
Sayın Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler kart türü adios değil World kart onun için sordum. |