Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
85.107
Cevap
1.067
Favori
5.637.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41244125412641274128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtiçi otel alırken türk telekom prime kodları ile ekstra indirim alabilen oldu mu acaba ?

Kişiye özel kampanya gelmiş. Bu sefer her ay 13500 tl ye 100 TL diye. Giderek arttırıyorlar, katılmayınca daha sonraki zamanlarda düşürürler diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Haziran- Temmuz, iki ay için

Orijinalden alıntı: Odabasi

Merhaba,

Kişiye özel kampanya gelmiş. Bu sefer her ay 13500 tl ye 100 TL diye. Giderek arttırıyorlar, katılmayınca daha sonraki zamanlarda düşürürler diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Haziran- Temmuz, iki ay için

iki aylık gelenler genelde böyle düşük oluyor. katılmayınca bir sonrakine dahamı iyi oran gelir orası muamma

bu kişiye özellerde bir kural yok kafaya göre geliyor. bazen aynı kişiye aynı ay içerisinde 2 defa geldiği de oluyorken bir diğerine hiç gelmeyebiliyor. ondan benim mottom kişiye özel gelince affetmiyorum hepsine katılıyorum.

16 bin tl en az limit olmalı.

şansını dene derim 10k limitli kartımı 1-2 ay önce premium karta çevirmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgorunmez85

Premium un ne gibi artıları var hocam?

aslına bakarsan pek bir artısı yok. kampanya dönemi dışında kullanacaksan otel ve uçak çarpanı farkediyor

ama zaten adios kart kampanya dışında oranları çok kötü olduğundan bence hangi kart olursa olsun. benim mottom sürekli kampanya dönemlerinde kullanmak olduğu için

Ailede 4 kişi de zaten kullanıyorsa her ay 1 tanesi doldurulur. Hatta sonra da 10 liraya ikinci bir yedek kart alınıp doldurulur. Neden olmasın? Yılda 50X12= 700 lira puan.

Zaten elzem kullanılıyor istanbulkart ve artık Carrefour, Şok, Migros’da bile alışveriş için geçerli. Ailede 2 YKB veya ek-kart kullanan varsa yılda 1.000 lira puan bile toplanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 3 Haziran 2021; 11:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarveniko

Son 6-7 aydır çok mantıklı puan yöntemi var. İstanbulkart! 250 liralık doluma %20 yani 50 lira puan var. Her ay var bu kampanya.

Ailede 4 kişi de zaten kullanıyorsa her ay 1 tanesi doldurulur. Hatta sonra da 10 liraya ikinci bir yedek kart alınıp doldurulur. Neden olmasın? Yılda 50X12= 700 lira puan.

Zaten elzem kullanılıyor istanbulkart ve artık Carrefour, Şok, Migros’da bile alışveriş için geçerli. Ailede 2 YKB veya ek-kart kullanan varsa yılda 1.000 lira puan bile toplanabilir.

istanbulkartı şok migros'da nasıl kullanıyoruz. ödeme seçeneklerinde istanbulkart ile ödeyeceğim deyince ona göre kasada menümü açılıyor.

• quote:

Son 6-7 aydır çok mantıklı puan yöntemi var. İstanbulkart! 250 liralık doluma %20 yani 50 lira puan var. Her ay var bu kampanya.

İstanbuk kart, İstanbul dışındaki bahsi geçen marketlerde kullanılabiliyor mu hocam, bilgin var mı?

4 yıl önce maça giderken arkadaşımın verdiği bir İstanbul kart var ancak belli bir sürenin üstünde deaktif kalan kartları yeniden aktive edince ay veya yıl bazında bir ücret kesiliyormuş. Eğer diğer şehirlerde de geçerli ise İstanbul'da yaşayan tanıdıklarımdan bir şekilde yeni İstanbul kart bulurum.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Sadece Şok, Migros ve Carrefour. İstanbul dışındaki şehirlerde de mantık olarak kullanılması gerekir aslında ama ben denemedim henüz. Belli bir süre kullanılmayan kart (sanırım 2 yıl) deaktif oluyor ve bir daha aktive edilemiyor. Benim vardı öyle bir deaktif kartım-aktive edemedim ve çöp oldu. Ama içinde para varsa yeni bir karta transfer edilebiliyor bildiğim kadarıyla.

*** Bugün SMS geldi…

Istanbulkart tum marketlerde! A101, BIM, Carrefour, Getir, Migros, Sok ve Multinet isbirligi ile bircok yerel markette Istanbulkart ile yapacagin alisverislerini temassiz odeyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Haziran 2021; 18:8:50 >
  • quote:

Sadece Şok, Migros ve Carrefour. İstanbul dışındaki şehirlerde de mantık olarak kullanılması gerekir aslında ama ben denemedim henüz. Belli bir süre kullanılmayan kart (sanırım 2 yıl) deaktif oluyor ve bir daha aktive edilemiyor. Benim vardı öyle bir deaktif kartım-aktive edemedim ve çöp oldu. Ama içinde para varsa yeni bir karta transfer edilebiliyor bildiğim kadarıyla.

*** Bugün SMS geldi…

Istanbulkart tum marketlerde! A101, BIM, Carrefour, Getir, Migros, Sok ve Multinet isbirligi ile bircok yerel markette Istanbulkart ile yapacagin alisverislerini temassiz odeyebilirsin.

istanbul ili dışında geçmiyormuş maalesef. sanırsın ülke sadece istanbuldan ibaret.

böyle sadece bir şehirde geçerli kampanyalardan dolayı son derece gıcığım bankaya :)

• 6 Haziranda bitecek Seçili İnternet Sitelerinden kampanyası (GittiGidiyor mevcut) 1500 lira üzeri 100 lira puan ile, 15 Haziranda bitecek GittiGidiyor’un 1000 lira üzeri 75 lira puan kampanyası birleşiyor mu acaba? Deneyen var mı?

• Arkadaşlar birden fazla kart varsa puan transferi gelmiş mesala ben TL kartımda biriken puanı kredi kartıma aktarsam sonradan eksiye düşürme durumu yaşatırlar mı ya da deneyen var mı neden eksiye düşürme diyorum çünkü Paraf'ta puan aktarımını kartlar arası yapıyor yani sistem izin veriyor sonra o puanı eksiye dünüştürüyor onun için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Haziran 2021; 21:21:38 >

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Arkadaşlar birden fazla kart varsa puan transferi gelmiş mesala ben TL kartımda biriken puanı kredi kartıma aktarsam sonradan eksiye düşürme durumu yaşatırlar mı ya da deneyen var mı neden eksiye düşürme diyorum çünkü Paraf'ta puan aktarımını kartlar arası yapıyor yani sistem izin veriyor sonra o puanı eksiye dünüştürüyor onun için sordum.

Uygulama üzerinden, adios premiuma aktarın, sıkıntı olmaz, eksiye düşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayın Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler kart türü adios değil World kart onun için sordum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.