Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40464047404840494050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aytemiz online akaryakıtta world üye işyeri olarak geçiyor mu? OPET'in eski sistemi gibi mi bu dediğiniz (karta bakiye yükleyip sonra alıyorsunuz) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Aytemiz online akaryakıtta world üye işyeri olarak geçiyor mu? OPET'in eski sistemi gibi mi bu dediğiniz (karta bakiye yükleyip sonra alıyorsunuz) ?
    Evet üye işyeri.
    quote:

1-worldmobil uygulamasını yükledim ve oradan kampanyalara katıldım
    2-aytemiz mobil uygulamasını yükledim ve ordan sanal kart tanımladım
    3-bkm express mobil uygulaması üzerinden world kartımı tanımladım
    4-aytemiz mobil üzerinden bkm express aracılığı ile 125 TL yakıt yükledim
    5-Aytemiz'e gittim pompaya yanaştım aytemiz karttan ödeme yapacağımı söyledim
    6-aytemiz mobil uygulaması üzerinden yakıt al butonuna bastım şifre çıktı , şifreyi pompacıya verdim ve yakıtı aldım

hem aytemiz puanımın sayacı hemde world kartın sayacı çalıştı sorun olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel geldi
    hepsiburada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2790

hepsiburada?
    Hayır o da elektronik. Çoklu ürün satışı yapan bir tek Trendyol var.

• Arkadaşlar yaptığım incelemelere göre setur un fiyatları çoğu acentaya göre yüzde yirmiye varan oranlarda yüksek puanların çarpanı iki olsa bile aslında gerçek çarpan 1.6 falandır.
    Örneğin May thermal otel 16 - 20 aralık setur fiyatı 2380 yani 1190 puan. Ets fiyatı 1728 tl 864. Yani ederi 864 puan olan oteli adamlar bize 326 puan fazladan satıyorlar.
    Kartın bir avantajı bence yok.

• fr33b7y F kullanıcısına yanıt
    Hocam normal katsayılar ile pek bir avantajı yok doğru. Kampanya takip etmek gerek.

Ağustos ayında örneğin Avrupa uçak bileti kampanyası yaptı adios. En yüksek sezondu. Yaklaşık 3000 TL lik bileti yine yaklaşık 800 TL lik puana aldım (tam rakamları hatırlamıyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: ms365

Hocam normal katsayılar ile pek bir avantajı yok doğru. Kampanya takip etmek gerek.

Ağustos ayında örneğin Avrupa uçak bileti kampanyası yaptı adios. En yüksek sezondu. Yaklaşık 3000 TL lik bileti yine yaklaşık 800 TL lik puana aldım (tam rakamları hatırlamıyorum).
    Hocam bir sorum olacak. Ben de yaz dönemi kampanyasını bekliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam max 2 bilet satın alınabiliyor. 3 kişilik bir ailede örneğin çocuk için de alınacaksa ayrca alınması gerekecek değil mi? Bu durumda da %25'lik refakatçi indirimi mevzusu da yalan oluyor sanırım.

tam bilmiyorum hocam o detayları.
  • kart detaylarıma bakarken şimdi gördüm. 165 tl aidat kesilmiş bugun ve bunu puanlardan almış. Bunu değiştirebiliyor muyuz? Boşuna puanlarım gitti ve aidatı azaltma şansımız var mı?
  • thuthq T kullanıcısına yanıt
    Sormadan puanlardan alım yapmaya mı başladı yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Daha önceden puan ile ödediniz mi? Bunu tercih olarak kaydetmiş olabilir YKB. Normalde ekstreye harcama gibi geliyor hep.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    ilk defa başıma geliyor, bugun gittigidiyordan puan yatacaktı ona bakarken dikkatimi çekti. Yarın arayıp konusacağım musteri hizmetleriyle nakit almaları için.
    Demek ki kart ücreti kesileceği ay dikkat etmek lazım. YKB çatırmadan puanları eritmeye çalışıyor galiba :) Şaka bir yana MH durumu düzeltecektir sanırım.
    muhtemelen internet bankacılığı/mobil bankacılıktan seçim yapmışsınızdır puan ile ödeme için farkında olmadan yapılabiliyor, müşteri hizmetleri işlemi geri alıp nakite dönüştürebiliyor aidat ödemesini. Öncelikle aidatın iptalini talep edin hocam size teklif sunarlarsa da kabul edin bana %75 iade olmuştu, kalan %25 için bankalar birliğine şikayet ettim ama bankalar birliği haklı buldu bankayı ödedik mecbur.
  • egemans06 E kullanıcısına yanıt
    iade için basvurmadım ama müşteri hizmetleri yarın puanları geri yükleyip, karttan alacak parayı. İnternet işlemlerinden baktığımda puanlardan ödemeye onay vermişim gözüküyor, kontrol etmekte fayda var.
  • merhaba. kartı yeni çıkaranlardanım. arayıp tek tek sormak baya uğraştırıcı. fiyatları kontrol edebileceğim bir websitesi var mı?

adios araç kiralama için sadece avis ile mi çalışıyor? uçak bileti, otel rezervasyonlarının fiyatlarını en doğru nereden kontrol edebilirim?

teşekkürler şimdiden.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Avis günlük ekonomik 180 civari 1.3 ile carpar premium yani faydasi cok azaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: fr33b7y

Arkadaşlar yaptığım incelemelere göre setur un fiyatları çoğu acentaya göre yüzde yirmiye varan oranlarda yüksek puanların çarpanı iki olsa bile aslında gerçek çarpan 1.6 falandır.
    Örneğin May thermal otel 16 - 20 aralık setur fiyatı 2380 yani 1190 puan. Ets fiyatı 1728 tl 864. Yani ederi 864 puan olan oteli adamlar bize 326 puan fazladan satıyorlar.
    Kartın bir avantajı bence yok.
    merhabalar,

farklı bir acentede daha düşük bir fiyat bulduğunuzda setur ile paylaşınız,aynı fiyattan yardımcı olacaklardır.
  • sabri0908 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Puanla yapılan alımlarda da yardımcı oluyorlar mı?

• 
Sayfa: önceki 40464047404840494050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.