Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.099
Cevap
1.068
Favori
5.630.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39083909391039113912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende arandım olumsuz dönüşler sürüyor, artık hukuki süreç ile takipçisi olacağımız bir hal almıştır. Hayırlı olsun BDDK ve Tahkimden sonuç alabilenler buraya bilgilendirme yazsın olumlu olumsuz
  • Bana da olumsuz dönüş yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heart_attack

Günaydın herkese, bugün dananın kuyruğu kopacak, arama olmazsa bitti demektir. Twitterda ses getirecek kadar mesaj olursa görmezden gelemezler, toptrend yapacak kadar sayımız var normalde, hesabı olan herkes 1-2 mesaj bugün 15 dk yüklense haberlere bile çıkar. Kamuoyu ve baskı mekanizması sonuç verir. Buarada twitterda otel almasına rağmen, arkadaşlarım için mücadele edeceğim haksızlıkları giderin diyen bir mesaj gördüm, helal olsun.

Az önce aradılar olumsuz dedıler hangı sıstematıge göre ek kontenjan verdınız ve benım sıralamamam nedir diye bir kayıt daha açtım böyle rezıllık olmaz,peşini bırakmayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benım bir Önerim olacak forumda kaç mağdur arkadaşımız var beraber toplu hareket edelım bırbırımız ıle ıletişim içinde olalım daha yüksek çıkar sesımız organıze oluruz ne dersiniz şimdiye kadar hiçbir bankanın haksızlığına göz yummadım Söke söke hakkımı aldım ıkı kez mağdur olduk yanına kar bırakmam bu yapılanı sonu nereye giderse

• Çiftlik banktan ne farkı var bu yapı kredi adiosun insanları dolandırdı

• Malumun ilanı bende az önce arandım 9:30 dan önce kimsenin kaydı alınmamış alınsa bile kampanya o saate kadar bittiği için geri dönüş olmazmış. Ek kontenjan hiç açılmamış sadece vazgeçenler olduğu için sıradan diğer kayıt bırakanlar aranmış vs vs vs....

Aklımızla dalga geçiyorlar işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

200tl kart ücreti var ekstrede. Aradım. Her sene iptal ediliyordu. Bu sene iptal edilmeyeceği ve bankanın böyle bir karar aldığı söylendi. En fazla puan ile ödeme teklif edildi. İyi güzel avantajlar sunuyorsu ama düşen oranlar, kısıtlanan kampanyalar, kart ücreti derken iyice soğuttu kendinden ykb.

Sanırım adios diyeceğiz bu gidişle.
    200 tl kart aidatıda bende var.
    Aradım iade etmiyorlar.

Yakın zamanda iade alan oldumu?
  • @sakurek ve @onursahinhukuk: puan degil 3 gece 4 günlük kıytırık bir tur teklif edildi. yalniz bireysel icin degil ticari iliskimiz de oldugundan yaptiklari bir teklifti. zaten belli bir hacmin ustunde islem yapan hemen her ticari musteriye onerdikleri klasik yemlerden oldugundan hic ustume alinmadim bu teklifi. zira her banka boyle promosyonlar yapar ticari musterilerine. ykb'yi de ticari bolumunde iyi oldugu icin degil bireyseli gercekten musteri odakli oldugu icin tercih etmistim. demek ki o donemlerin sonuna gelmisiz. nitekim ayriliyoruz kendileriyle.

@vatansever müslüman türk: hocam arkadaşları eleştiremem. sonuçta yılların alışkanlığı, puanlar silinmiyor, maaş müşterisidir, ticarisi de vardır vs farklı nedenleri olabilir. bu biraz da bankadan umudu kesmekle ilgili. maalesef ben kestim. geçen sene kaydı alınan herkes arandı ve kampanyadan yararlandı. geç kalana da kusura bakmayın geç kaldınız ilk andan dendi. böylece kampanyanın erken bitmesine itiraz edebilsek de; zamanında arayanların yararlanamaması veya kaydı alınanların yararlanamaması gibi farklı uygulamalar olmadı. lakin ki bu sene yasananlar herkesin malumu. geçen seneden farklı bir tavırla karşılaşınca ilk günden yaylım ateşine başlamak farz olmuştu. sonuç beklediğim gibi oldu. ykb'nin tavrına üzüldüm ve çok kızdım. bir müşteri olarak elimdeki tek silahı kullandım, kendilerinden ayrıldım. nedenlerini de uzun uzadıya müşterilere yapılan haksızlık üzerinden hem anlattım hem de yazdım.

bitirirken, inşallah mağdur arkadaşları bir şekilde mutlu ederler diyelim. ama çok umutlu olmamak lazım. mevcut ekonomik durum ve ülker, doğuş gibi büyük yapılandırmalar müşteriye tavrı daha da değiştirecek uyarayım. imkanı olan alternatifleri araştırsın-kullansın, ykb'yi de mümkünse sadece kampanyalarda falan kullansın. hatta hiç kullanmasın. yoksa ykb iyice azıtacak. gidişat budur.

• pm attım
  • Beni de aradılar. Olumsuz dönüş yaptılar. Ancak 9:25'den sonra zaten kontenjanın dolduğunu, kimseden telefon bilgisi alarak sonradan otel tahsisi için setura yönlendirilmediğini iddia etti. Yalan söylüyorsunuz dedim. Şimdi tekrar kayıt açacağım.
  • 30-31 temmuz ,1 agustos gibi belek sentido zeynep resorta giris yapacak kimse varmi arkadaslar,varsa mesajla bana ulasabilirmi rica etsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

200 tl kart aidatıda bende var.
    Aradım iade etmiyorlar.

Yakın zamanda iade alan oldumu?

Alıntıları Göster
    burda bas bas bağırdık kart aidatı 200tl alıyorlar çoğu kişiye de iade etmediler diye, allahtan ben eko karta dönüştürmüştüm yansımadı canavar gibi tüm kampanyalardan faydalanabiliyorsun hiç bir farkı yok sadece puanlar süreli adiosta o iyiydi süre takibi yoktu. Eko kart tavsiye ederim ek kart da ücretsiz temassız v.s her özellik var..
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    sorunuz varsa yazın cevaplayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: seziast

Malumun ilanı bende az önce arandım 9:30 dan önce kimsenin kaydı alınmamış alınsa bile kampanya o saate kadar bittiği için geri dönüş olmazmış. Ek kontenjan hiç açılmamış sadece vazgeçenler olduğu için sıradan diğer kayıt bırakanlar aranmış vs vs vs....

Aklımızla dalga geçiyorlar işte...

Banada ek kontenjan açılmadı dendi,bende arka planda yapılan teknık ıncelemeler ile 08:55 ıle 9:53 arasında yapmış olduğum toplam görüşme sayısını,bankanın kaçıncı dakika ile değişikliğe gittiğini ve bana kaçıncı dakika ile kayıt açtırma bılgısı verıldıgı ile ilgili teknik bilgiyi istiyorum bu cevaplar ve elimdeki belgeler ile hukuki sürecin delillerini oluşturduğumu söyledim kayıdı yenıledım,madem arka planda ınceleme yapılmış ben teknık sanıyeleri istiyorum yarında aynı içerikteki dilekçeyi fakslayıp ıvedılıkle cevap bekleyeceğim sonu nereye giderse ne kadar sürerse benım için önemi yok sonuna kadar devam

• Bu yıl rezervasyon yapmadım ama sırf sorun yaşayanları gördüğüm için adios ile alışveriş yapmayı bıraktım. Özelikle yüklü miktardakileri adios ile yapıyordum, artık yapmıyorum. Bugün size yarın bize gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Bu yıl rezervasyon yapmadım ama sırf sorun yaşayanları gördüğüm için adios ile alışveriş yapmayı bıraktım. Özelikle yüklü miktardakileri adios ile yapıyordum, artık yapmıyorum. Bugün size yarın bize gelecek...
    hocam katiliyorum adaletsizlik yapılmamalı

• Arkadaslar bilgisi olan sueno side hakkinda bilgi verebilir mi deluxe yerine side aldik kotu mu ettik iyi mi ettik bilemedim

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Koskoca banka yalanlar, dolanlara girdi ve yaşananları kabul ederek şeffaf davranmadı. Sırf bu yüzden şikayet talep yağmurunu ve müşteri kaybetmeyi sonuna kadar haketti.

• Koskoca banka şikayetvar üzerinden yazdığım şikayeti kapatırken kayıtlı telefon numarasıyla bana ulaşamadığı için bilgilendirmenin e posta yoluyla yapıldığını bildirmiş tam 7 gün sonra. Şikayetimle ilgili hiç bir açıklama da yok :)
    1 Her türlü ön onaylı kredi veya kampanya için rahatlıkla telefonuma ulaşan banka şikayete cevap vermeye gelince bana ulaşamamış :) Aramazsanız tabi ulaşamazsınız zira beni hiç arayan olmadı
    2 e posta adresime gelen mesajda hiç bir açıklama yok SAdece şikayetiniz sonlandırılmıştır diyor :)
    Ykb bu kadar mı yalana dolana sığınır hala geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_darks

Arkadaslar bilgisi olan sueno side hakkinda bilgi verebilir mi deluxe yerine side aldik kotu mu ettik iyi mi ettik bilemedim
    Bugün aranıp da almadınız değil mi? Daha önce aldınız heralde. Keyifli tatiller buarada

• 
Sayfa: önceki 39083909391039113912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.