Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.066
Favori
5.625.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39073908390939103911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski otel en nihayetinde mobilyaları olsun, şezlongları olsun ama mükemmel bir denizi var, carsaf gibi ve balıklarla yüzüyorsunuz. ailelerin tercih ettiği bir otel genelde, bekarlar için ayrı bi iskele var tabi. Plaj kısmı biraz küçük, şezlong stresi olmuyor değil.

Çalışanlar ellerinden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyor.

Yemekler başarılı, çok çeşit değil ama genelde lezzetli ve ürünler kaliteli, tatlılar vasat. iakelerden birinde öğlen aktif olan bir restoran mevcut.

Muhtemelen odanız duvar manzaralı çıkıcak (otelin mimarisi sebebiyle), kara manzarası bekliyorsanız burdan önden alıştırayım sizi.

İsimsiz veya isimleri eksimiş de olsa haftada 2 veya 3 kez konser oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escobar_

eski otel en nihayetinde mobilyaları olsun, şezlongları olsun ama mükemmel bir denizi var, carsaf gibi ve balıklarla yüzüyorsunuz. ailelerin tercih ettiği bir otel genelde, bekarlar için ayrı bi iskele var tabi. Plaj kısmı biraz küçük, şezlong stresi olmuyor değil.

Çalışanlar ellerinden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyor.

Yemekler başarılı, çok çeşit değil ama genelde lezzetli ve ürünler kaliteli, tatlılar vasat. iakelerden birinde öğlen aktif olan bir restoran mevcut.

Muhtemelen odanız duvar manzaralı çıkıcak (otelin mimarisi sebebiyle), kara manzarası bekliyorsanız burdan önden alıştırayım sizi.

İsimsiz veya isimleri eksimiş de olsa haftada 2 veya 3 kez konser oluyor.
    Bende Hilton aldım yemek konusunda superim var yorumlardan dolayı fakat otelle yaptığım görüşmede bu sezon yemek kadrosu yenilenmis olduğunu belirtti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam belirttiğiniz ücret Temmuz veya Ağustos aylarına ait değil.

• Arkadaşlar play kartımda 120 lira puan var. Bu puanları adiosa nasıl aktarabilirim

• HeLLoRd_85 H kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayarak aktarabilirsin.

• Twitter hesabı olanlar retweet ile bu hafta desteklerini bekliyoruz:
    https://twitter.com/search?vertical=default&q=adioslareziloluyos&src=typd
  • bu ay puan kampanyaları baya az, artar mı acaba?
  • HeLLoRd_85 H kullanıcısına yanıt
    Web üzerinden internet bankacılığına girip, Canlı Yardım'a bağlanarak da aktarılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkes arandı da benim mi haberim yok, yoksa herkes pazartesi günü aranmayı mı bekliyor? Adamlar bir kampanya yaptılar, ellerine yüzlerine bulaştılar, ek kontenjan çıkardılar, onu da neye göre yaptıkları belli değil.
    Alan arkadaşlara şimdiden iyi tatiller ama konu hemen kapanmamalı diye düşünüyorum.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Kimse net bir şey bilmediği için konu şu an kapanmış gibi. Araya haftasonu girdi yarın aramaların devam edip etmediğı belli olur heralde. Bir çok kişi bu konuyu öyle kolay kapatma niyetinde değil.

• Günaydın herkese, bugün dananın kuyruğu kopacak, arama olmazsa bitti demektir. Twitterda ses getirecek kadar mesaj olursa görmezden gelemezler, toptrend yapacak kadar sayımız var normalde, hesabı olan herkes 1-2 mesaj bugün 15 dk yüklense haberlere bile çıkar. Kamuoyu ve baskı mekanizması sonuç verir. Buarada twitterda otel almasına rağmen, arkadaşlarım için mücadele edeceğim haksızlıkları giderin diyen bir mesaj gördüm, helal olsun.

• Abi kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heart_attack

Günaydın herkese, bugün dananın kuyruğu kopacak, arama olmazsa bitti demektir. Twitterda ses getirecek kadar mesaj olursa görmezden gelemezler, toptrend yapacak kadar sayımız var normalde, hesabı olan herkes 1-2 mesaj bugün 15 dk yüklense haberlere bile çıkar. Kamuoyu ve baskı mekanizması sonuç verir. Buarada twitterda otel almasına rağmen, arkadaşlarım için mücadele edeceğim haksızlıkları giderin diyen bir mesaj gördüm, helal olsun.
    Aynen hocam, yuklenerek Tt yapabiliriz.

• olur da ararlarsa diye kıbrıstaki merit crystal cove otelini düşünün derim.

ben temmuzda 2 kişi 5 gece için 1650 puan verdim. ets deki fiyatı 6500 tl. seturda 5 al 4 öde kampanyası var bu yüzden 5280 tl fiyatı.

sanırım o yüzden bu kadar az puana alabildim. 5280 tl ile hesaplarsak bile 3,2 orana denk geliyor.

otelin hemen yanındaki merit royal'in iskele hariç tüm imkanlarından faydalanabiliyorsunuz.

merit royalin temmuzda 5 gece fiyatı 14.400 tl .

bence bu tatil döneminin f/p oteli budur.
  • Biraz önce 4440444 aradı yine. Ek kontenjan sonrası haksızlığın nasıl yapıldığını detaylı anlatan şikayetim ile ilgili aramışlar. Yine aynı şeyleri zırvaladılar. Kampanya çok yoğun talep almış bik bik bik

• Şu saate kadar aranan olmadı herhalde kimse yazmamış. Banka kapattı defteri. Twitter ve şikayet talepleriyle açtırabiliriz o defteri tekrar.

• Banka defteri kapattı bence... Sadece BDDK vs. Gibi resmi kurumlarca hak arayanlar alabilecek. Artık bu yazı geçer sanırım verecekleri hak..

• aynen beni de banka aradı. aynı şeyleri zırvaladı. yazılı olarak istedim. bddk, thh vs. başvurumu yapacam. bu kadar adaletsizlik olmaz ya.
  • koç grubu galiba bu zamana kadar bu ülkenin nimetlerinden iş gücünden bayğı faydalanmış şimdi ülkede yatırım yapmak yerine yurtdışına götürüyorlar paraları;

Dünya Gazetesi
    Arçelik, Romanya’da 70 hektara fabrika kuruyor
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/arcelik-romanyada-70-hektara-fabrika-kuruyor/355380

• Az önce ben de arandım 444... den. Malum aynı cümleler, yoğunluktan size sıra gelmedi vs vs.

İşin üzen tarafı; konuşma içeriğinden arayan kişinin şikayetimi bile okuduğunu sanmıyorum; müşterinin gazını bile alma ihtiyacı gütmemeleri.
  • 
Sayfa: önceki 39073908390939103911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.