Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.054
Cevap
1.066
Favori
5.626.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35693570357135723573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oran çok iyi bana 3200-70 gelmişti.
  • bana 2900/30 geldi
  • duygusuz58 D kullanıcısına yanıt
    bende durum aynı ve aynı şekilde yapıyorum.
  • SN *****, YAPI KREDI BIREYSEL KREDI KARTLARINIZLA 14-31 MART'TA TOPLAM 4400 TL ALISVERIS VEYA NAKIT CEKIM YAPIN 150 TL PUAN KAZANIN! SIZE OZEL KAMPANYAYA KATILMAK ICIN DAHIL YAZIP 4454'E GONDERIN. DETAYLI BILGI ICIN:http://****/2lf2VqH SMS ALMAMAK ICIN H YAZIP 4944'E GONDERIN.

SU ANDA ISLEMINIZI GERCEKLESTIREMIYORUZ.LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYINIZ B002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar normal adios kredi kartından premıuma nasıl geçiyoruz internet üzerinden vs pm atan olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

SN *****, YAPI KREDI BIREYSEL KREDI KARTLARINIZLA 14-31 MART'TA TOPLAM 4400 TL ALISVERIS VEYA NAKIT CEKIM YAPIN 150 TL PUAN KAZANIN! SIZE OZEL KAMPANYAYA KATILMAK ICIN DAHIL YAZIP 4454'E GONDERIN. DETAYLI BILGI ICIN:http://****/2lf2VqH SMS ALMAMAK ICIN H YAZIP 4944'E GONDERIN.

SU ANDA ISLEMINIZI GERCEKLESTIREMIYORUZ.LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYINIZ B002

Bana da böyle dedi, 1200 e 60 tl geldi (: geçen ay gelen saçma teklife katılmamıştım.
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    dostum hangi tarihler arası. ben bulamadım.
  • 2200'e 70 geldi fakat mesaj atınca işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.
  • bu kişiye özel harcama teklifini internet bankacılığından active edebiliyor muyuz?

kartı 1 seneden fazladır kullanıyorum hiç harcama hedefi teklifi gelmedi bana
  • jashua06 J kullanıcısına yanıt
    27.05 gidiş 04.06 dönüş olarak 2 kişilik bilet toplam 600tl puan ödedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Bankanın sitesindeki bize yazın bölümünü kullanıp talep edebilirsiniz

• onurforever53 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Önce limitinizi en az 8 bin ₺ yapmanız gerekiyor.

Ondan sonra online olarak başvurabilirsiniz.

Ben geçen hafta başvurdum. Bu hafta kartın gelmesi gerekiyor

• Arkadaşlar ilk sayfada yeralan multinet kampanyası artık geçerli değil mi?

• Kayseri Stockholm pegasus gidiş dönüş bileti 515 tl felan di .

Maximilesi aradım 2 kişi gidiş geliş e İlk önce 1368 tl dedi. Bi saat sonra tekrar aradım 1404 tl dedi. Yaklaşık

515 milim vardı. 1.5 ile carptilar. 774 tl ye sayariz gerisini avans la kapatirsiniz dediler. Geriye kalan 594 mil için 394 tl borclanirsiniz dediler.

Adios u aradım Onlar da 1368 tl dediler iki kişi için. Pegasus sayfasında 2 kişi 1030 tl felan yapıyordu.

Yaklaşık 300 tl fark yani

Mt pegasus da çok fark çıkıyor dedi.

2 kişilik bilet Yaklaşık 134.000 puan tuttu .

bende de o kadar puan vardı. Kişi başı bilet 684 tl ye geldi. Akşam yorgunluğu Tam not alamadım.

515 tl lik bileti 684 tl ye saydilar sonra da bunun için 335 tl lik puan lazım dediler.

Şimdi oran kaça geldi :)

Norveç e gideceğiz. Bilgi ve onerilerinize açığım .

• Aldınız mı adios ile?

Bu saçma sapan puan oranı ile (sizin hesabınıza göre gerçek oran 1.53) alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 14 Mart 2017; 21:23:17 >
  • Yurtdışı uçak bileti oranı en az 1.70 olması gerek ama bilet 515 tl den 684 tl ye çıkıyor.

Oran hesabı aldatmaca...

Bileti Almam gerek

... en maNtıklısı heryone Avrupa kampanyası vb kampanyalarından faydalanmak gerek şu an ki kampanya 1000 tl ye kadar ki biletleri 299 tl karşılığı olan 59800 tutarında ki puan la almak ama o biletler haZiran için geçerli :(

• Otel kampanyası gelse iyi olacak bir an önce.

• Haziran'daki dünya kampanyasında tüm dünya biletleri tükenmiş, ne zaman başlamıştı? Yurtiçi ve Avrupa hala görünüyor.
  • Değerli arkadaşlar,

Yurt dışı uçak biletinde güncel oran bilgisi paylaşacak varmıdır.

• vakıfbank seyahat hattına ulaşabilen var mı? en son tuşlamayı yapınca hat direk düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 35693570357135723573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.