Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31943195319631973198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pariste 2 gece kalabileceğimiz merkezde ucuz otel önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Tlcard dahil yaziyor cuzdan da kampanya detaylarinda
    Bence olur

• quote:

Orijinalden alıntı: optimachicago

Tlcard dahil yaziyor cuzdan da kampanya detaylarinda
    Bence olur

Sektör kampanyasından 5 TL puan daha da gelir.Onu unutmuşuz bak:)
  • Franchase kullanıcısına yanıt
    Booking.com
    ★★★★ Hôtel Léopold, Paris, Fransa
    http://www.booking.com/hotel/fr/de-la-paix-paris.tr.html

Bu otelde yer bulamazsanizda bu otel civarinda (montparnasse) bakin derim

• Kampanyalı biletler bitmeden karar vermem lazım, tecrübeli arkadaşlardan kısa bir yorum alabilir miyim?

Temmuz için 10 günlük seyahatle 6 gün japonya 4 gün kore düşünüyorum. Kabaca planım tokyo 2, kyoto 2, osaka 2 (osaka 1 kyoto yada tokyo 3 olabilir) 4 gün seul.

Tempolu gezmeyi seven birisiyim, yalnız seyahat etmeyi tercih ediyorum şehirlere göre temel noktalar için gün sayıları yeterli mi? ya da mesela şurası çok ta gerekli değil, şöyle bir yer var, şöyle olsa daha güzel olur tarzında önerisi olan arkadaşlar tavsiyelerini esirgemezse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Markafoni kampanyası için Cüzdan uygulamasında cüzdan ile katılıma 25 puani worldcardın sitesinde cüzdahile katılıma 25 puan yazıyor. Hangisi doğru acaba?
  • Otel rezervasyonu için sabah 10:30'da seyahat hattını aradım, numaramı not aldılar. Ama hala arayan soran yok. Bu durumu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikachu

Otel rezervasyonu için sabah 10:30'da seyahat hattını aradım, numaramı not aldılar. Ama hala arayan soran yok. Bu durumu yaşayan var mı?

12 den sonra 6 kez çağrı bıraktım
    arayan soran yok
    yarın kamp doldu derler.

• seçili internet sitelerinde n11 yazmıyor ama ayakkabı alsam geçer mi acaba?
  • Pikachu P kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı..

• muhendizz M kullanıcısına yanıt
    Saat 22:00'a kadar çalışacaklarını söylüyorlar. Keşke 09:00'da arasaydım, hata bende. Bugün uyuyakalacağım tuttu, hayırlısı bakalım. Ama ben ümitliyim açıkçası...
  • Ustadlardan yardim istiyorum ağustos ayi için nirvana sueno ve royal holiday arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

• hunter444 kullanıcısına yanıt
    kaç kişi?

• 2 yetişkin 1 çocuk

• hunter444 kullanıcısına yanıt
    çocuk varsa sueno daha iyi bir tercih olabilir.

• arkadaşlar temmuz kampanyası için paris düşünüyorum yalnız 1 kart sahibi 2 bilet alabilir diyor çocuk için alamıyor muyum
  • Acil puan lazim adios varmi bi çare 70.000 puan

• Adios premium almak için ne kadarlık limit lazım. Bende 6000 limitli world var.Özelliğiini adios yapmadan önce limitini kaça çıkarmam gerekir? Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

Adios premium almak için ne kadarlık limit lazım. Bende 6000 limitli world var.Özelliğiini adios yapmadan önce limitini kaça çıkarmam gerekir? Saygılar...

8000 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar. eşim bir iş gezisi için new yorka 4 gün süre için gidiyor. firma sheraton time square oteli ayarladı eşime. ben de gezmek için yanında gideceğim. Size sorum şu: Amerika'da kişi başı mı otel parası alınıyor yoksa oda parası mı alınıyor. yani eşimin yanında gitsem ayrıca otel parası öder miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 31943195319631973198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.