Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okurtulmus

Bana da 6-31 ağustos tarihleri arası için 5500 TL harcamaya 180 TL geldi. Bu sene bu üçüncü kişisel kampanyam. İlki 4000'e 100, ikincisi 5000'e 150, bu sonuncusu 5500'e 180...
    Eksiklerimi fon alarak kapattım daha öncekilerde.

Forumumzua hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Teşekkürler, ilk mesajımdı :) Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. Kişiye özel kampanyalarda buradan öğrendiğim tuyolar sayesinde epey puan topladım. Artık ben de tecrübelerimi paylaşayım diye üye oldum :)

Bu arada bende hem Adios Premium, hem de Vakıfbank MilPlus Platinum var. Uçak biletlerinde MilPlus Platinum daha iyi geldi. Direk 3'e bölüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okurtulmus -- 7 Ağustos 2015; 17:30:38 >
  • okurtulmus O kullanıcısına yanıt
    Çok akıllıca, bende bugün milplus başvurdum bakalım dediğiniz gibi yapabilecekmiyiz :)
  • okurtulmus O kullanıcısına yanıt
    Oh bee ne zamandır böyle güzel tüyolar ulu orta yerde konuşulmuyordu.
    Gerçekten çok faydalı oluyor verdiğiniz bilgiler. Böyle paylaşımcı böyle yardımsever insanlara bu forumun daha çok ihtiyacı var.

Yapı kredi ailesi olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz, çalışmakta olduğum bankam sayenizde bir çok açığı kapattı, kapatmaya da devam edecek.

Herkesin emeğine sağlık..iyi ki varsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Miilplus Platinum olursa 3'e bölüyor uçak biletini. Milplus için 2'ye bölünüyor. Limitin 10000 üstü olması durumunda Platinum veriyor. Platinum için 600 TL'ye kadar avans WP kullanılabiliyor. Normal Milplus'da 450.
    Yani Platinum'da 1800 TL'lik bileti 600 WP'ye, Milplus'ta 900 TL'lik bileti 450 WP'ye avans alabiliyorsunuz.

tek dezavantaji, puanı kullanmazsan siliyor. Adios gibi birikmiyor.
  • selamlar puanınız bol olsun arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okurtulmus

Teşekkürler, ilk mesajımdı :) Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. Kişiye özel kampanyalarda buradan öğrendiğim tuyolar sayesinde epey puan topladım. Artık ben de tecrübelerimi paylaşayım diye üye oldum :)

Bu arada bende hem Adios Premium, hem de Vakıfbank MilPlus Platinum var. Uçak biletlerinde MilPlus Platinum daha iyi geldi. Direk 3'e bölüyor.

kredi kartıyla fon nasıl alıyoruz anlatır mısınız ricaaa etsem aidat kesilmesin diye haarcama sözü verdim de bana kişsel kampanya da gelmiyor üstüne bir de aidat anlamadım valla vadesiz hesaba mı fon alıyoruz yoksa yatırım hesabı mı açtırıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumi02 -- 7 Ağustos 2015; 17:34:59 >
  • Bana 400e 20 geldi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berline bilet aldim bugun.
    Bilet 860 TL, 79000 puan kullandim.
    Oran 2.2 civari birsey oldu heralde.

• 1650 tl harcamaya 15 puan! Bu ne cimrilik ya!!
  • arkadaşlar bu kişiye ozel WP için biyere mesaj falan mı atmak gerekiyor? yoksa kendiliğinden mi geliyor?
  • Bazen otellerde extra indirim veriyor. Daha önce benzer bir olayı burda okumuştum. Bursa aloft otel için booking 890 lira fiyat çıkardı, 6-9 ağustos arası . Aynı oteli seyahat hattından 490 tl tutar karşılığı puanla aldım. Puanlar da 2,18 ile çarpıldı.Gayet uygun oldu😃
    10 Ağustos sonrası için puanları kullanabileceğim otel tavsiyesilerine açığım Marmaris,Fethiye için.
  • banada 8500 e 200 puan gelmiş 8500lük ne yapmak lazım nakit çekip yatırsam kurtarırmı yoksa fon alsak o geçerli oluyormu?
    8500tl lik ne harcıyabilirimki 20 günde
  • OOO abi hoşgeldin, nasılsın? Yok mu bu aralar gezi? Resimli, detaylı gezi rehberlerini özledik ...
  • Elül ayında New jersey-ABD ye gideceğim. Araç kiralamak için hangi şirketi ya da internet sitesini tavsiye edersiniz?

Rentalcars, expedia, dollar, alamo filan baktım ama cidden kafam karıştı - özellikle sigorta kısımlarında... önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  • Bu kişiye özel harcama hedefinde ek kartlar ve yurtdışı harcamaları dahil oluyor değil mi arkadaşlar?

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    Evet

• mikaback kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu şekilde gelen tekliflerde harcama hedefini yerine getirdikten sonra puan yüklemesini sıkı takip edin, atlanabiliyor. Bana da geçen ay bu şekilde gelmişti, sms ile katılım istenmediği için hedefi gerçekleştirdiğim halde yüklenmedi puanlar. 2-3 kere arayarak takip etmek zorunda kaldım, ama sonunda yüklediler. Bilginiz olsun.
  • arkadaşlar bugün 100 tl puanım silinmiş ne yapmam gerekiyor acaba ?
  • Adios ise yüksek ihtimal tekrar yüklenir 1 2 güne. Yüklenmezse müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.