Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29492950295129522953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flexi_

Arkadaşlar, N11'in Mart ayındaki ikinci kampanya puanı (28 Martta başlayan) yatan var mı?

yatmamış zaten 22 Nisan diyordu yanılmıyorsam bende bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrıntıcı

Arkadaşlar kısmet ise; temmuz başında Singapur gidiş geliş olmak üzere uzakdoğu'ya gideceğim. Singapur'a son zamanlarda gidip seyahat hattı ile alınabilecek f/k oranı yüksek otel tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Business uçuşlar veya THY elite card üyeleri için Singapur havaalanında kullanabileceğim lounge mevcut mu?

Concorde Hotel de kaldım. Merkezi konum ve metroya yakın. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Hotel tavsiye sine ihtiyacım var.

Barcelona
    Amsterdam
    Paris
    Bu şehirlerde uygun fiyatlı merkezi lüks olmayan yatmalik Hotel arıyorum. Seyahat hattı ile alacağım

• Arkadaslar Kemer Merkezde otel tavsiyesi bekliyorum. 1 hafta ağustosta kalmayı düşünüyorum. üst sınırım 2,500 tl

seyehat hattı avantajlı olmazsa muhtemelen 9 taksitle gideceğim.
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.
    Tripadvisor
    HOTEL PRINCE ALBERT LOUVRE (Paris, Fransa) - Otel Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor
    http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g187147-d594949-Reviews-Hotel_Prince_Albert_Louvre-Paris_Ile_de_France.html

bu pariste kaldığım otel. louvre müzesine cok cok yakın ( yürüyerek 5 dk ) şirin bi otel. ( mourad yada hamid hala çalışıyorlarsa türk olduğunu özellikle belirt çok yardımcı oluyorlar )

Tripadvisor
    HOTEL AUTO HOGAR (Barselona, İspanya) - Otel Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor
    http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g187497-d280861-Reviews-Auto_Hogar_Hotel-Barcelona_Catalonia.html

bu da barselonada. ana caddeye yürüyerek 10 dk. önünde metro istasyonu var. ama garaj tarafından olmayan oda isteyin özellikle ( baya garaj üstü bi otel ama ufak şık sayılabilecek bi otel )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 20 Nisan 2015; 15:48:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haKannEfrEt

Arkadaslar Kemer Merkezde otel tavsiyesi bekliyorum. 1 hafta ağustosta kalmayı düşünüyorum. üst sınırım 2,500 tl

seyehat hattı avantajlı olmazsa muhtemelen 9 taksitle gideceğim.

ben size karmir resortu öneririm. gecen sene eşim ve cocugumla gittim. cok başarılıydı. yeni tesis.

www.karmirhotel.com
    Karmir Resort & Spa
    http://www.karmirhotel.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Eğer ki 3 ayın sonunda hedefinizi tutturamazsanız size tekrar 3aylık daha düşük bir hedef veriyorlar

bunu bildiğim iyi oldu.. teşekkkür ederim..
    barcelonda burası;

Tripadvisor
    SUNOTEL CENTRAL (Barselona, İspanya) - Otel Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor
    http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g187497-d671023-Reviews-Sunotel_Central-Barcelona_Catalonia.html

amsterdam'da ibis

Paris'te yine İbis'lerin çoğunu tavsiye ederim, İbis zaten Fransa çıkışlı bir firma, Paris'ten çokça var.

bu mesela galerie la fayette'nin dibinde

ibis'lerin odaları nispeten küçüktür, ama her yerde standardı bellidir.

• Teşekkürler.Araştırıyorum.
  • mertali kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Benim bildigim soy isimi aynı olmadığında veya ek kart cikarilmadiginda baska bir kisiye yanında beraber yolculuk yapılmadığı takdirde ucak bileti alınamıyor.
    Bu su istimalciler ne yapabilir ki?
    Ek kart çıkartması lazım, baska türlü yabancı birisine bilet alamaz yanlis hatırlamıyorsam.

• Guncel yurtici otel oran bilgisi 2.28

%5 indirim de uygulandi. Bu indirimle oran 2.40 oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Double Street New York Financial Centre değil mi? Eylül ayına rastgele baktım. Gecelik 800 TL
    Anormal değişiklikler oluyorsa onu bilemem

Aynen bu otel. 4 gece 547 dolara ayırttım, Haziran sonu için. Şu anda 790 dolara yukselmis. Günlük takip edilmesinde fayda var.

• Arkadaşlar merhaba, adios kartımı yeni kullanmaya başladım, 1.si world platinyum kartımda baya bi world puan var,bu puan adiosa aktarılıyor mu? 2.si müşteri hizmetleri n11,hepsiburada gibi sitelerden kaznılan geçici puanların adios kartlarda geçici olmadığı ve kalıcı puan olduğunu söylüyorlar, bu doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

Arkadaşlar merhaba, adios kartımı yeni kullanmaya başladım, 1.si world platinyum kartımda baya bi world puan var,bu puan adiosa aktarılıyor mu? 2.si müşteri hizmetleri n11,hepsiburada gibi sitelerden kaznılan geçici puanların adios kartlarda geçici olmadığı ve kalıcı puan olduğunu söylüyorlar, bu doğrumudur?

Müşteri hizmetlerini arayarak diğer kartlarınızdaki puanları adios karta aktarabilirsiniz. Adios kartta hiç bir puan süreli dahi olsa silinmez.
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Nerden çıkarıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum!

• kredi kartı yardımlaşma klubü veya ucuz uçak biletleri konusunda aradığınızı bulma şansınız daha fazla.
  • Arkadaslar temmuz ayi icin puanlarimla bilet aldim... Pegasus la moskova icin fakat ucusu yapamiyacagim...
    O surecte erteleyemeyecegim baska islerim cikti...
    Bileti acik bilet yapma iade alma vs sansim varmi mh ile gorusulmuyor malum pgs ile dakikasi 1.5 liradan her aradigimda bi dunya para gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 21 Nisan 2015; 10:36:29 >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    seyahat hattı çözmeyeceği için çözse çözse pegasus çözer. onlar da iptal veya iade değil ancak değişim yaparlar. değişim için de dakikası 1.5tl üstüne bir miktar ücret alacaklarını sanıyorum. adam easy money'nin kitabını yazmış; kendi kendini finanse eden call center.
  • Arkadaşlar bu kredi kartıyla fon alımı konusunda detaylı bir açıklama yapabilecek var mı? 30 Nisan'a kadar 4.000 TL'lik alışveriş yapmam gerekiyor. Tamamlayamayıp fon alsam, bu fon hesap kesim ücretini ödedikten sonra mı hesabıma geçecek? Bugün alım talimatı versem harcama taahhüt kapsamına girecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 29492950295129522953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.