Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 de world kampanyası başlar mı şubata kadar.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinalp67

quote:

Orijinalden alıntı: mit1905

az önce internet şubesine girdim, puan işlemlerinde artıpuan diye bişi var. 2 ay 50 tl harcama taahhüdüne 2 tl veriyo. rakam çok düşük ama bilgi olarak söyliyim dedim. daha yüksek rakam olan arkadaş varmı?

Bunlar bir degisiklik pesinde gibi ama insallah kotu bir degisiklik olmaz.

bana da 50 TL ye 2 TL wp tanımlamışlar.. ama kabul etmek isterseniz aşağıdaki metne onay vermeniz gerekiyor.

ArtıPuan başvuru işlemlerine ilişkin menüyü kullanmak suretiyle gerçekleştireceğim işlemlerin ve yapacağım seçimlerin tamamının bilgim dahilinde olduğunu ve tüm sorumluluğun tarafıma ait olacağını, işbu taahhüdümü onaylamamı müteakip kredi kart(lar)ım ile talimat bölümünde belirttiğim ay sayısı süresince gerçekleştirmeyi taahhüt ettiğim aylık harcama hedefime; iade işlemleri, puan ile yapılan işlemler, banka kartı işlemleri, hediye kartı işlemleri, ticari kart işlemleri, faiz ve ücretlerin dahil edilmeyeceğini, kampanya kapsamında kazandığım Worldpuanlar'ın değerli kullanılamayacağını ve bu puanları kartlarım arasında transfer edemeyeceğimi kabul ve beyan ederim. Kampanya süresince vermiş olduğum taahhüt süresi ve tutarında değişiklik yapamayacağımı, aylık harcama taahhüdümü gerçekleştiremezsem Bankanızca tarafıma verilen toplam Worldpuan'ın bir aya denk gelen kısmının Bankamızca belirlenecek kat sayı ile çarpılmasıyla bulunacak tutarın ekstreme tek seferde yansıtılacağını, taahhüt süresi içerisinde toplamda üç kez taahhüdümü gerçekleştirememem durumunda üçüncü ayın sonunda dahil olduğum kampanyanın iptal edileceğini, bu kampanya kapsamında yüklenmiş olan tüm Worldpuan'ın geri alınacağını, yeterli Worldpuan bakiyemin bulunmaması durumunda kalan tutarın borç olarak hesap özetime yansıtılacağını, buna ilaveten yukarıda izah edildiği şekilde bulunacak ceza bedelinin taahhüt süresinin tamamlanması için kalan ay süresi ile çarpılması sonucunda bulunacak tutarın da ayrıca hesap özetime tek seferde yansıtılacağını , bunların hesabıma borç kaydedilmesi sonucu kredi kartı hesabımın yasal sınırlar içerisinde limit aşımına uğrayabileceğini kabul ve beyan ederim. Taahhüt vermiş olduğum kredi kart(lar)ımın isteğime bağlı olarak veya Bankanız tarafından kapatılması ya da son ödeme tarihi itibariyle asgari ödeme tutarının altında ödeme yapmam durumunda; kampanya iptal şartlarının aynen uygulanacağını kabul ve beyan ederim.

• arkadaşlar otomatik ödeme talimatı puanları ne zaman yatacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

tatil haftasının çarşamba gününe toplantımız varmış, akademik takvimi soranlara selam olsun

izin istesem verirler, kötü bir ortam yok diye düşünüyorum ama insan "nedense" mahcubiyet yaşıyor izin isterken. o tip konuşmaları da hiç sevmem.
    devlet izin hakkı veriyor, yazarsın dilekçeni gidersin ama üniversitelerde işler kanunla kuralla yürümüyor maalesef. "soft code" geçerli.

özel sektörde çok daha rahattım. üniversiteye girmek isteyen arkadaşlarıma şunu diyorum:

"arkadaşlar sakın gelmeyin tünelin ucu bomb.k bi yere çıkıyor"

o, tünelde izlediğiniz yola bağlı biraz da hocam.

işini bilen bir öğretim üyesi, haftada 2 günden fazla çalışmaz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

arkadaşlar otomatik ödeme talimatı puanları ne zaman yatacaktı?

Ayin 15inde yatacakmis, ben de sabirsizlikla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adiosçu değilim ama Uzakdoğu çok konuşulmuş geçen yaz gittim yazayım dedim. Kore, Çin, Kamboçya ve Taylandı gezdim. Kore insanları adına en nezih yer. Hem modern hem de geleneksel öğelerini hala içlerinde barındırıyorlar. Tarihsel zenginlik adına Çin kadar etkileyici değil belki ama ben sevdim. Diğer 3 ülkede sürekli sizi kazıklamaya çalışan insanlardan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Kamboçya'da sizi kazıklasalar bile ucuz diyebilirim, bence yemekleri de güzeldi. Ama Tayland ve Çin turistik yerlere gideceğinizi de düşünerek söyleyeyim pahalı. Phuket'ten dönerken havaalanında konuştuğum bir turist birkaç yıl öncesine göre en az % 20 daha pahalı her şey demişti. Çin'de de seyyar satıcıları geçtim turistik yerlerin içindeki resmi hediyelik eşya mekanlarında bile kazıklıyorlar. Eşyaların üzerinde yazan hiç bir fiyat aslında gerçek fiyat değil. Her şey için pazarlık etmeniz lazım ve öyle % 10 20'lik marjlardan bahsetmiyorum. Uydurmasyon bir tshirte 30$ fiyat çekilip 4 dolara düşüldüğünü birkaç metre aşağısındaki bir kadının 1$'a ben veririm dediğini gördüm mesela Çin Seddinde. Bu arada Çin Seddinin farklı bölümleri var. Eğer doğa manzarası ilginizi çekiyorsa kesinlikle Mutenyu'yu tercih edebilirsiniz. Çinlilerin hiç bir yönlendirmesine inanmayın, hele hele gelin sizi çay seromonisine götürelim derlerse koşarak kaçın. Gitmediğim ülkelerde insanları nasıl kandırıyorlar dolandırma yolları nedir diye hep araştırdığım için ucuz atlattım, tekseniz özellikle cidden dikkatli olmalısınız. Tayland'da Phuket daha bir pahalıydı Bangkok'a göre, Tayland'da da şu tapınak kapalı seni şuraya götüreyim yada çok komik ötesi bedellere seni bir gün gezdireyim diyen hiç bir kişiye inanmayın. Bu iki ülkede en ucuz olan şey ulaşım ama onda da dediğim gibi uyanık olmak zorundasınız her zaman. Tayland'da en uzak durulacak şey kesinlikle tuktukçular, Kamboçya'da da otelinizin size sağladığı nispeten daha güvenilir olanlarını tercih edin. Tayland(Phuket hariç) ve Çin'de özellikle taksi kullanın ve taksimetre açmazlarsa binmeyin. Taksimetre olmadan size söyleyecekleri tutar en az iki katı olacaktır.

• Aynen kart numara ve şifreleri aynı sadece özellikleri farklı olacak.

Eskisini kırıp atabilirsiniz. Yada diğeri kaybolabilir kırılabilir düşüncesi ile güzel bir yerde saklayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberone2000

Aynen kart numara ve şifreleri aynı sadece özellikleri farklı olacak.

Eskisini kırıp atabilirsiniz. Yada diğeri kaybolabilir kırılabilir düşüncesi ile güzel bir yerde saklayabilirsiniz.

öyle bir şansın yok.. yenisini 1 kez kullandıktan sonra eskisi geçersiz hale geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

öyle bir şansın yok.. yenisini 1 kez kullandıktan sonra eskisi geçersiz hale geliyor..

Ben diğer kartımı bulamayıp eskisi ile alışveriş yapmıştım. Sonuçta numaralar dahil herşey aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Ben diğer kartımı bulamayıp eskisi ile alışveriş yapmıştım. Sonuçta numaralar dahil herşey aynı.

yenisini hiç kullanmadıktan sonra eskisini sonsuza kadar kullanabilirsin..

kart numaraları aynı olabilir ama çip diye bir teknoloji var.. 14 yıldır..

• Öyle bir şey olmuyor. Premiumu kullanmaya başlayınca benim diğer kart iptal olmuştu.
  • arkadaşlar setur ve bookingturkey'e baktım , makedonya veya kosova'da otel yok, sanırım puanlarla otel almam mümkün değil, daha önce bu ülkelere gidenlerin gezi tavsiyesini alabilirim ( konu kirliliği olmaması açısından p.m de olabilir) eski öğrencim makedonyada öğrenci davet ediyor, sömestir tatilinin bir kısmını bu şekilde değerlendirmek istiyorum.
  • Vakıfbank worldkartta mil plusa üye olsak puanlarımız siliniyor mu?
  • eyvallah dostum, ekledim listeme.
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış biliyorum demekki. Eski arkadaşlar daha iyi bilir. O zaman eski kartı güzelce kırıp atmakta fayda var.
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Ayni sey bendede mevcut ,telefon acip sordum musteri hizmetlerine ,14 ocakta yuklenecekmis ...bekliyelim bakalm 2 gun daha ...

• quote:

Orijinalden alıntı: realpascal

Ayni sey bendede mevcut ,telefon acip sordum musteri hizmetlerine ,14 ocakta yuklenecekmis ...bekliyelim bakalm 2 gun daha ...

o zaman değişmiş demek ki

eskiden ayın 8.günü idi

6 adet fatura talimatı 100 puan da 15 ocaktaymış
  • Arkadaşlar Adios Premium kartım var, kampanyalardaki kazanılan worldpuanlar şu şu tarihte yüklenecek şu şu tarihte geri alınacaktır diyor ya, bu Adios'da geçerli değil miydi neydi sanki öyle bir şey hatırlıyorum. Doğrulayabilecek var mı? Yani eksi puanda olmasak bile yatırılan puanlar silinmiyor mu Adios'da?
  • Silinmiyor. İlk sayfada bilgi mevcut

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Adiosta kazanılan puanlar silinmez....
  • 
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.