Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.047
Cevap
1.064
Favori
5.625.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merakla bekliyoruz ozer45 :) Sizden başka kimse yararlanmadıysa kampanyadan bu şekilde verirler diye tahmin ediyorum puanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer45

ocak 18 de yüklenecek.Hoş benim puanlar 2 seferdir direkten dönüyor umarım son anda bi sıkıntı yaşamam...

Bence sorun yaşamazsın müşteri hizmetlerine telefon görüşmelerini hatırlatırsın baktın ikna olmuyorlar Y.K. Genel Müdürüne döşersin maili.
  • Emeklilik müşteri hizmetleri gercekten çok yardımcı oldu.hatta bazen aradığımda beni tanır hale geldiler.bu arada sözleşmemi dondurdum.bankacılık tarafı sözleşmemi donduramayacagimi , aktif sözleşme şarti arandığını belirtti.durumu emeklilik kısmına belirtince , aktif yerine yürürlükte ibaresini koydurdular ve dondurulabilecegimizi şartlara ilave ettiler.bankacılık kısmında Zeynep hanım ve takımı ,emeklilik kısmında funda hanım gercekten konuya hakimler ve yardımcı oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 12 Aralık 2011; 18:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA
    Şimdi kafam karıştı, ben de çekleri normal kasadan ödemeye çalışayım bir dahaki sefere.
    Önceki alışverişler boşa gidebilir o zaman :(

Dostum banada aynısını söylediler, burdaki postda kampanyaya dahil diye ama ilk çeki 08.12.2011 tarihinde alıp yapı kredi müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum işlemin incelenip kampanyaya dahil olup olmadığını bildirin dedim, hala cevap gelmedi. Bende 11.12.2011 ve bugün (12.12.2011) çek alımını normal kasalardan ödememmi yaptırdım.

Şimdi müşteri hizmetlerinden gelecek cevabı bekliyorum, kampanyaya dahilse sorun yok ama, kampanyaya dahil değilse hemen iptal ettirim tekrar kasalardaki posttan çektirip 3x75 TL üstü işlemi tamamlamış olacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break23

Merhabalar

Kipalarda da 200 Tl tek sefer alışverişe 20 Tl puan var.

Kipada da hediye çeki kampanyası var.

Acaba kipa da kasalardan geçiyormudur hediye çekleri

deneyen bilen bir arkadaşımız varmı?

Isparta kipada alışverişle hediye çeki aynı fişte olmaz ayrı ayrı çekilecek dediler. sadece çek alsaydım kasadan geçebiliyorlardı. bende tamamına alışveriş yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhimmet

quote:

Merhabalar

Isparta kipada alışverişle hediye çeki aynı fişte olmaz ayrı ayrı çekilecek dediler. sadece çek alsaydım kasadan geçebiliyorlardı. bende tamamına alışveriş yaptım

üstad nerelerdesin sen ya.
    senide adios başlığında görmek çok güzel.
    corsa duruyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

Merhabalar

corsa duruyormu.

slmlar bende seni bu konuda gördüğümde şaşırmıştım. Maşallah Max 1.0cc araçlar hakkında aktif olduğun kadar buradada aktifsin. corsaya devam borctan korkar olduk artık. Bende sen gibi araba değiştirmeyi düşünürken ev aldım araç değişikliği bi başka bahara kaldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar

corsa duruyormu.

slmlar bende seni bu konuda gördüğümde şaşırmıştım. Maşallah Max 1.0cc araçlar hakkında aktif olduğun kadar buradada aktifsin. corsaya devam borctan korkar olduk artık. Bende sen gibi araba değiştirmeyi düşünürken ev aldım araç değişikliği bi başka bahara kaldı.

hayırlısı olsun.
    artık motorlu araçlar kısmına yazmıyorum tadı tuzu kalmadı.hep çoluk çocuk. burada paylaşım güzel.
    ev hayırlı olsun darısı başımıza artık.

• http://www.bookinturkey.com 'da erken rezervasyon indirimleri sözde başlamış ama fiyatlar astronomik. Adios puanlarını 4'le çarpsalar bile çok mantıksız buradan otel almak.
  • Arkadaşlar beklenen cevap geldi. "Danışma posu kampanyaya dahil" 08.12.2011 tarihli yaptığım danışmadan alınan çek içn ödemeyi danışma posunda yaptım ve müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum kampanyaya dahilmi diye. Şimdi arayıp kampanyaya dahil olduğunu belirttiler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar beklenen cevap geldi. "Danışma posu kampanyaya dahil" 08.12.2011 tarihli yaptığım danışmadan alınan çek içn ödemeyi danışma posunda yaptım ve müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum kampanyaya dahilmi diye. Şimdi arayıp kampanyaya dahil olduğunu belirttiler....

Teşekkürler hocam bu bilgi iyi oldu.
  • Her yılbaşında 5 x 100 alışverişe 50 lira puan gibi kampanyalar düzenliyordu YKB. Bu yıl da benzer bir kampanya düzenlerse ve ikisinden birden faydalanırsak 500 liralık harcamaya 150 liralık puan gelebilir. Biraz daha beklemek lazım bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Her yılbaşında 5 x 100 alışverişe 50 lira puan gibi kampanyalar düzenliyordu YKB. Bu yıl da benzer bir kampanya düzenlerse ve ikisinden birden faydalanırsak 500 liralık harcamaya 150 liralık puan gelebilir. Biraz daha beklemek lazım bence :)

Haklısın ama bu sene biraz yavaş kaldı yapı kredi şimdiye kadar milli piyango bileti falan gibi 2-3 kampanya çıkması lazımdı.
  • quote:

Arkadaşlar beklenen cevap geldi. "Danışma posu kampanyaya dahil" 08.12.2011 tarihli yaptığım danışmadan alınan çek içn ödemeyi danışma posunda yaptım ve müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum kampanyaya dahilmi diye. Şimdi arayıp kampanyaya dahil olduğunu belirttiler....

Teşekkür ediyorum, iyi haber. Ben de oluşturmuştum kayıt, gerek kalmadı bu sayede.
  • ayın 15 ini bekleyin arkadaşlar sol avucum kaşınıyor. böyle olunca kampanya geliyor demektir.
  • quote:

quote:

Teşekkür ediyorum, iyi haber. Ben de oluşturmuştum kayıt, gerek kalmadı bu sayede.

World kartın sitesinde kampanya müşteri bazındadır ibaresi var. Bu durumda hem yapıkredi hem teb world ile kampanyadan ayrı ayrı yararlanamazmıyız. Kayıt sms ini ikisinde de aynı numaradan 3160 a göndereceğiz. Yoksa burada bahsedilmek istenen aynı anda bütün yapıkredi kartlarıyla yararlanamazsınızmı?(adios-play gibi)

• quote:

ayın 15 ini bekleyin arkadaşlar sol avucum kaşınıyor. böyle olunca kampanya geliyor demektir.

Bende önümüzdeki 15 günde bol bol kampanya göreceğimizi düşünüyorum.

Hatta Darty'nin önceki kampanyalarını düşünürsek önümüzdeki 7-10 gün içerisinde televizyon ve cep telefonlarına tekrar %18 puan kampanyası yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantia

quote:

quote:

World kartın sitesinde kampanya müşteri bazındadır ibaresi var. Bu durumda hem yapıkredi hem teb world ile kampanyadan ayrı ayrı yararlanamazmıyız. Kayıt sms ini ikisinde de aynı numaradan 3160 a göndereceğiz. Yoksa burada bahsedilmek istenen aynı anda bütün yapıkredi kartlarıyla yararlanamazsınızmı?(adios-play gibi)

hem ykb, hem teb, hem vakıfbank world kartlarıyla ayrı ayrı katılabiliriz elbette,,, netekim ben öyle yapıyorum,,,

• Arkadaşlar 1 iyi 1 de kötü haberim. Yapi kredi yeni kampanyaları yayınlamış avrupaya 249 TL.lik puanla uçak bileti var ama daha güzel haber puanlar 5 kata kadar değerli demişler.

Kötü haber ise sitede puan kullanım katsayıları aynen duruyor değişim yok.

• quote:

Arkadaşlar 1 iyi 1 de kötü haberim. Yapi kredi yeni kampanyaları yayınlamış avrupaya 249 TL.lik puanla uçak bileti var ama daha güzel haber puanlar 5 kata kadar değerli demişler.

Kötü haber ise sitede puan kullanım katsayıları aynen duruyor değişim yok.

hocam o kampanya sanırım eski kampanya zaten tek devam eden kampanya olarak o kaldı.
    5 kata kadar değerli kullanımda yine kendi kampanyalarında bu şekilde kullanımlar olabiliyor onu kast etmişler. yeni bir şey yok gibi

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.