Şimdi Ara

Adını unuttuğum yarış oyunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selam. bir araba yarışı oyunu vardı tek kişilikti. Arabanın anahtarlarına yarış yapıyorduk görev falan vardı oyunda böyle bir oyun hatırlayan var mı küçükken çok oynardım adını unuttum




  • Pink Slip olayı olan Juiced vardı ama görev olayı yoktu onda sanırım.

    Biraz daha detay verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

  • Yani çok bir bilgim yok ama oyunda dediğim gibi yarış oyunuydu veya oyunun başlarında birisiyle araba anahtarına yarış yapıyorduk

  • Biraz daha detay verin denmiş ama sanırım araba yarışı ve anahtarına yarış yapıldığı dışında akılda kalan bir şey yok . Benimde ilk başta aklıma juiced geldi ama daha eskiye gidersek (tabi yaş kurtarıyorsa) 1989 ve 1991 yıllarında çıkan street rod 1 ve 2 var. Anahtarına yarış yapılan , aracını gazete ilanlarına bakıp satın aldığın ve garajına getirip modifiye ettiğin (böyle mekaniklere sahip bir oyun daha görmek sanırım mümkün olmayacak ) müthiş bir yarış oyunu idi ama dediğim gibi yaş kurtarıyorsa o bahsedilen oyun budur muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet4999 M kullanıcısına yanıt
    Sadece başlarında mı anahtarına yarış yapılıyordu? Most Wanted olmasın?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Vay be hocam Street Rod ile geçmişe götürdünüz. Zamanında Amiga'da oynamıştım çok orjinal bi yapımdı. Normalde eski oyunların hemen hepsinin ismini hatırlarım ama bunu unutmuşum. Mesajda görüp aratınca hatırladım unutmam artık :) Test Drive ve Lotus'un gölgesinde kaldı heralde o zamanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    O zamanlarda da şimdi de popüler olanın dışında ve hatta zamanının ötesindeki yapımların hepsi aşırı ilgi çekmeyebiliyordu. Street rod o dönemler en azından benim çevremde epey popüler idi ama sizin de söylediğiniz gibi lotus ve test drive gibi oyunlar ana akımdılar. Street rod bir kült olarak kaldı şu anda. Yani değeri sonradan daha fazla bilindi ve cidden çok özel bir yapım . Ben PC de deneyim etmiştim , aşırı beğendiğim bir yapımdır ve şu an da da dosbox ile oynarım güncel PC de :) Bir ara üçüncü oyun için bir beta yayınlandı ama asla tam sürüme geçemedi . Üç boyutlu hale gelmişti ve heyecan uyandırmıştı, sene 1999 idi sanırım . O zamanlar benim PC de cardex 3dfx voodoo Rush var öyle bir dönem yani:))) keşke bir remake ile gelse. Onca oyun yapıyorlar ama street rod hiç dönmedi. North and south yapımının bile remake i oldu ama bu gelmedi ne yazık ki .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Bazı oyunlarda remake asla eski tadı vermiyor maalesef. Mesela bu ay Flashback 2 çıkacak, ilk oyunu oynadınız mı bilmiyorum ama o da zamanının ötesinde bir oyundu özellikle karakter animasyonlarıyla. 2'nin videolarına bakıyorum, imkanlar ne kadar gelişti ama asla ilk oyundaki kalite yok. 2023 oyununda animasyonlar ilk oyunun çok gerisinde. 2D kült olan oyunları genelde 3D bozuyor diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, kesinlikle katılıyorum. Her remake keşke çok başarılı olsa ama çok kötü örnekler var ortada. İlk flashback i halihazırda şu an oynuyorum ve cidden hem çıktığı zaman için çok iyi bir oyundu hemde şu an kendini oynatmayı biliyor . Bir de şu sıralar Another World oynamaktayım , o da henüz ortada sinematik sunuma sahip half life vb yapım yokken çok özel bir şeyi başarmış bir yapım bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle. O adamların aynı tarzda oyunlar yapmaya devam etmesini çok isterdim. Flashback'i snes emülatörüyle bitirmiştim. Another World'e ise defalarca başlayıp sinirlenip yarım bıraktım hep Adını unuttuğum yarış oyunu.  Bu tarz platform oyunları seviyorsanız PS1 zamanından Heart of Darkness'ı da öneririm. Oynamadıysanız tabi :) Bir de yeni çıkan Lunark var, Flashback tarzı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Yaş 40a gelmiş oynamaz olur muyum hiç Heart of Darkness'ı :) Döneminde ayıla bayıla oynamıştım hemde... Fakat Lunark'a bakacağım, onu bilmiyorum çünkü.Adını unuttuğum yarış oyunu. 

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    :) Ben de yeni başladım Lunark'a. Flashback'i baya andırıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Revhead oyununu şiddetle tavsiye ederim.

    95 senesinde geçiyor ve gazete ilanlarından bakarak araba alıyor, yedek parça sipariş ediyorsunuz.

    Aldığınız arabanın "yıkık" olma ihtimali hep oluyor. Ayrıca garajınızda arabanızı ister tamir için ister performans için kurcalayabiliyorsunuz. Yani bitik bir parçayı değiştirip arabanızı düzgün çalışır hale getirebildiğiniz gibi, iyi durumdaki bir parçayı "Performans" parçası ile değiştirebiliyorsunuz. Hatta gösterge tablosundaki kadranları bile tek tek değiştirmek mümkün, turbo taktığınız araca aman OEM ama Custom turbo basınç göstergesi ilave edebiliyorsunuz v.b çok detaylı oyundur. Tabii bir yandan da ekmek parası uğruna garajda müşteri arabası tamir edebilir, çekici ile yolda kalanları garaja çekebilirsiniz. Dediğim gibi mutlaka bakmanız gereken bir oyun.

    Sonra yaptığınız araba ile gezintiye çıkabilir ya da millete "Kapışalım mı" diyebilirsiniz. Ama motor ısınmadan kapışmayın çünkü motor yağı ve soğutma suyu falan da var. Adını unuttuğum yarış oyunu. 


    Edit: Bahsetmeyi unuttum, parçaların bir de ömrü var. Ne kadar hor kullanırsanız o kadar çabuk tükeniyorlar. Bu yüzden olabilecek en büyük turboyu takayım en güçlü arabayı süreyim olayı tam olmuyor. Adını unuttuğum yarış oyunu. 

    Adını unuttuğum yarış oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 9 Kasım 2023; 19:10:39 >




  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım. 2003 senesinde çıkan street legal racing Redline oyunu ile bu gibi yapımlarda aşırı derecede patlama oldu . Çoğu gerçi kötü kopyalardan ibaret oyunlardı ama bana street rod un havasını en çok hissettiren street legal racing Redline olmuştu . Tabi tonla bug içermesi yüzünden keyif almakta zorlanıyordum ama oyun konsepti beni o kadar çok etkilemişti ki bırakmıyordum oyunu resmen . Bir adet serbestçe dolaşabildiğiniz şehir ve garajınızda toplayıp bir canavara çevirdiğiniz aracınız ile o sokaklarda gezmek ve yarışmak çok iyi bir fikirdi . Ama bu oyuna da mutlaka bakacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Street Legal Racing ile çok benzer mekaniklerde. Sadece motorun içi işlenmemiş oyunda. Yani piston, biyel kolu gibi parçalar yok ancak motor dışı parçalar ile performans artırmak mümkün. Hatta buji ateşleme zamanlarına kadar ayarlayabiliyorsunuz.

    Öte yandan oyunda bug denilecek pek bir şey yok. Her şey gayet olması gerektiği gibi çalışıyor. Seveceğinize inanıyorum.


    Bir de My Summer Car var, bakmadıysanız ona da bakın derim. Aşırı detaylı bir oyundur o da.

    Adını unuttuğum yarış oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 10 Kasım 2023; 16:26:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.