Şimdi Ara

Adını Unuttuğum Bir Japon Yemeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bozuk soya fasulyesinden yapılan çok yararlı olduğu söylenen ağır kokulu ve tadının çoğu kötü olduğu söylenen (sevenleri varmış) bir yemek vardı. Kuru fasulyeye benziyor ama sümüklü hali gibi bir şey. Pilav üstüne koyupta yedikleri oluyormuş. Hatırlayamadım. Bilen varsa ve belirtirse sevinirim.

• Giflisini atmadım değerimi bilin

• Suşi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suşi demişsin ne kadar kültürlüsün öyle.

Valla dünya'nın en yararlı yiyeceği bile diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Animelerden biliyordum unuttum şimdi acayip merak ettim up
  • Kimse yardımcı olmamış suşi
  • udon mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Giflisini atmadım değerimi bilin

Neredeyse tüm programlarını izledim ama bunun kadar iğrendiğim hiç olmamıştı. Ölü bir ağacın kütüğünden çıkartıyordu.Hatta bu yaptığı yılın en iğrenç olayı seçilmişti sanırım Discovery Channel'da.

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Bu olay değilde yerin altından kabuklu bir böcek açıp kurtçuk tarzı bir şey yiyordu... O bundan da iğrençti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Bu olay değilde yerin altından kabuklu bir böcek açıp kurtçuk tarzı bir şey yiyordu... O bundan da iğrençti

Hatırlayamadım.Ama özel bir bölüm çekilmişti "Enler" diye yaptığı en iğrenç en korkunç en zor vb. şeylerle ilgili.O daha iğrenç olsaydı onu seçerlerdi mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Bozuk soya fasulyesinden yapılan çok yararlı olduğu söylenen ağır kokulu ve tadının çoğu kötü olduğu söylenen (sevenleri varmış) bir yemek vardı. Kuru fasulyeye benziyor ama sümüklü hali gibi bir şey. Pilav üstüne koyupta yedikleri oluyormuş. Hatırlayamadım. Bilen varsa ve belirtirse sevinirim.

natto

şuşi diyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meert11 -- 22 Temmuz 2014; 23:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meert11

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Bozuk soya fasulyesinden yapılan çok yararlı olduğu söylenen ağır kokulu ve tadının çoğu kötü olduğu söylenen (sevenleri varmış) bir yemek vardı. Kuru fasulyeye benziyor ama sümüklü hali gibi bir şey. Pilav üstüne koyupta yedikleri oluyormuş. Hatırlayamadım. Bilen varsa ve belirtirse sevinirim.

natto

şuşi diyenler var

Heh çok sağol hatırlamaya çalışıyordum

• Natto olması lazım.

• Yapış yapış Natto. leş gibi de ses çıkarır.
  • Evet natto çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.