Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.186
Cevap
184
Favori
366.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Benim İlk hatırladığım Bilgisayarımda
    İndirOyunu
    Counter Strike 1.6 indir - CS 1.6 Oyunu İndir
    http://www.indiroyunu.com/counte-strike-indir/counter-strike-16-indir.html
    Ondan Sonra Bu arada hava atmak gibi olmasın 7 kere bitirdim oyunu :) Daha Vardı Bayağı bi eski Contracht mıydı ne öyle bi oyun vardı Eğleniyoduk olum o zmnlar Şimdi FPS Diye tutturdular Gidiyorlar. :D

• Dakara kullanıcısına yanıt
    Contrath mı neydi hocam valla bnde arıyordumda adını bi çıkartamadım :)
  • X kare kullanıcısına yanıt
    hayır bu değil 3 karakteri aynı anda oynuyorduk dedim :) bu değil
  • teşekkür ederim
  • [TR]ExSuLiVe[TR] kullanıcısına yanıt
    Kardeş Ben Tam Olarak Emin Değilim Ama Robot Olup Olmadığına 2. Oyunun Adı:http://www.battlefieldheroes.com/tr/createHeroSignup? Ama Emin Değildim Robot Olup Olmadıgına Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuniorSedat

Kardeş Ben Tam Olarak Emin Değilim Ama Robot Olup Olmadığına 2. Oyunun Adı:http://www.battlefieldheroes.com/tr/createHeroSignup? Ama Emin Değildim Robot Olup Olmadıgına Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

Kardeşim Yok Online Oyun Değil O Oyunu Oynamıştım Terminatör oyunuydu %100 emin değilim ama %80 eminim boyle adamlar yada robotlar seciyodun ama tavsiyen icin teşekkürler bu oyunu bayadır oynamıyordum bırakmıştım deneyebilirim

• arkadaşlar benim aradığım oyun.friv sitesinde yeğenimin oynadığı ve çok sevdiği bi oyun du.fakat site bu oyunu kaldırdı.oyun da quartz taşlarını dizme oyunuydu.belli bi alanda aynı renkteki taşları diziyordun.oyunun adını bilen varsa yazabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

arkadaşlar benim aradığım oyun.friv sitesinde yeğenimin oynadığı ve çok sevdiği bi oyun du.fakat site bu oyunu kaldırdı.oyun da quartz taşlarını dizme oyunuydu.belli bi alanda aynı renkteki taşları diziyordun.oyunun adını bilen varsa yazabilir mi.

hocam zuma mı acaba ya ?
  • 52SaKoCaN52 5 kullanıcısına yanıt
    yok o değil.bunda kurbağa taşları koyuyor.benim dediğimde ise taşlar dizili geliyordu sen yerlerini değiştiriyordun.ama taşlar benziyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

yok o değil.bunda kurbağa taşları koyuyor.benim dediğimde ise taşlar dizili geliyordu sen yerlerini değiştiriyordun.ama taşlar benziyor :)

anladım. çok zor bu ^^
  • 52SaKoCaN52 5 kullanıcısına yanıt
    level atladıkça alanda daralıyordu.yaptığın hamleleri geri de alabiliyordun,oynayan ve hatırlayan yazarsa sevinirim
  • Günlerdir arıyorum bulamadım.Bilen vardır belki
    Beyler eski 90lı yıllara ait bir oyun arıyorum.Ama bir türlü ismini hatırlayamadım.Şimdi oyunda bir araba ile gidiyoruz gece yarısı sonra aniden arabamız yolda kalıyor.Arabadan iniyoruz biraz ileride terkedilmiş bir benzinlik var kulübe filan var.Oyun geceyarısında geçiyor heryer karanlık vs.Ortam gizemli ayrıca.Bu oyunu hatırlayananız varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Hocam Silent Hill 1 anlattığın gibi başlıyor ama hangi platformda oynadığını yazmamışsın

hocam silent hill gibi bilinen bir oyun değil.oynanış bakımındanda sadece mouse ile oynanıyor.fps tarzı ama.sadece ok yönlerinde hareket ediyoruz.oyun olarak eski black dahilia diye bir oyun vardı onun tarzında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [TR]ExSuLiVe[TR] kullanıcısına yanıt
    Önemli Değil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Hocam Silent Hill 1 anlattığın gibi başlıyor ama hangi platformda oynadığını yazmamışsın

hocam silent hill gibi bilinen bir oyun değil.oynanış bakımındanda sadece mouse ile oynanıyor.fps tarzı ama.sadece ok yönlerinde hareket ediyoruz.oyun olarak eski black dahilia diye bir oyun vardı onun tarzında.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treayntr

blood rayne 2
    seedi olan tek part torrent yada farketmez link istiyorum

www.ahmetturan.org
    BloodRayne 2 İndir Download Full | Full Oyun indir
    http://www.ahmetturan.org/oyun-indir/3349/bloodrayne-2-indir-download-full.html
    Bu Linki Deneyebilirsin Ben Sorunsuz Calışmakta Eğer Olmuyorsa Başka Link Arayıp Yardımcı OLmaya Calışırım Şimdiden Teşekkürler

• Merhaba Ben Daha Öncede Yazmıştım Görülmemiştir Diye Yeniden Yazmaya Karar Verdim 5 Gundur Cevap Alamadım Mağlum Okullar Acılıyor Cevap Alıp Oyunu Bulursam Oynamak İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun

1-- TERMİNATÖR OYNUYDU %90 EMİNİM OLMAYADA BİLİR BOYLE ROBOTLAR VARDI TERMİNATOR DEKİ GİBİ UCAK GİBİ OLAN ROBOT UCUYO YANLARINDA MİNİGUN OLAN ROBOT VE NORMAL İNSAN GİBİ OLAN ROBOT BOYLE ROBOTLAR VARDI İNSANLAR YADA ROBOTLAR GİBİ SECENEK VARMIYDI BILMIYORUM AMA İKİSİNDE SECEBİLİYORDUN OYUN İLERLEMELİ DEĞİLDİ Bİ ALAN BELİRLENMİŞ ORDA SUREKLİ SAVAŞIYORDUN BU KADAR HATIRLIYORUM HE BİDE ROBOT OLMUŞTUM Bİ KAÇ KERE KURŞUN İSABET ETTİĞİNDE SANA GORUŞ ACIN FALAN SARSILIYODU BOZULUYODU GİBİ BİŞEY OLUYODU Cevap Bekliyorum Yardımcı Olun

2-- BU OYUN UZAYDA GECİYORDU MAVİ Bİ ADAM VARDI TPS GORUNUŞLUYDU OYUN VE PC OYUNUYDU İLK BAŞTA BİYERE KAPSÜLLE DÜŞÜYORDUK SONRA YANIMIZA Bİ KAÇ ADAM DAHA DUSUYORDU GİDİYORDUK SAVAŞA GARİP YARATIKLAR VARDI KORKUNÇ DEĞİL AMA BİRDEN CIKINCA KORKUYODUN DEV ORUMCEKLER VARDI ORTA BOYDA BİZDEN BUYUK SAVAŞIYODUN ADAMLARININ HEPSİ OLURSE SEN TEK DEVAM EDİYODUN SONRA Bİ TANK GİBİ BİŞEY VAR KOCAMAN EV KADAR ONLARIN BOYLE SOLDA ORTADA VE SAĞDA GÜLLE ATARI VARDI ONLARI BIZE FIRLATIYORDU BİZ BİYERDEN ROKET ATAR BULUYODUK COK DEĞİŞİK BİŞEY NİŞAN ALIYODUK KİTLENİYODU ATEŞ EDİYODUK ROKET ORAYA DUMDUZ DEĞİL HAVAYA GİDİYO 5-6 SANİYE SONRA O GÜLLE ATARIN USTUNE DUSUYODU BOYLE YAPARAK BUTUN GULLE ATARLARI YOK EDİYORDUK BU KADAR HATIYLIYORUM

NOT: Dark Messiah Of Might And Magic Tek link Bulursanız Buraya Yazarsanız Sevinirim [YUKARDAKİ OYUNLARI BULMAYA CALISIN LUTFEN :(]

• Bütün konudaki mesajlara baktım ama istediğim oyunu tarif eden olmamış . Arkadaşlar yaklaşık 9 sene önce bir oyun oynuyordum ve oyun otel işletmeciliği yapıyordum fakat detaylı ve güzel bir oyundu . Eğer aklınıza eskilerden böyle işletme otel işletme tarzında oyun gelirse ve söylerseniz memnun olurum . Fakat hatırladığım kadarıyla oyun tycoon değildi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]ExSuLiVe[TR]

Merhaba Ben Daha Öncede Yazmıştım Görülmemiştir Diye Yeniden Yazmaya Karar Verdim 5 Gundur Cevap Alamadım Mağlum Okullar Acılıyor Cevap Alıp Oyunu Bulursam Oynamak İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun

1-- TERMİNATÖR OYNUYDU %90 EMİNİM OLMAYADA BİLİR BOYLE ROBOTLAR VARDI TERMİNATOR DEKİ GİBİ UCAK GİBİ OLAN ROBOT UCUYO YANLARINDA MİNİGUN OLAN ROBOT VE NORMAL İNSAN GİBİ OLAN ROBOT BOYLE ROBOTLAR VARDI İNSANLAR YADA ROBOTLAR GİBİ SECENEK VARMIYDI BILMIYORUM AMA İKİSİNDE SECEBİLİYORDUN OYUN İLERLEMELİ DEĞİLDİ Bİ ALAN BELİRLENMİŞ ORDA SUREKLİ SAVAŞIYORDUN BU KADAR HATIRLIYORUM HE BİDE ROBOT OLMUŞTUM Bİ KAÇ KERE KURŞUN İSABET ETTİĞİNDE SANA GORUŞ ACIN FALAN SARSILIYODU BOZULUYODU GİBİ BİŞEY OLUYODU Cevap Bekliyorum Yardımcı Olun

2-- BU OYUN UZAYDA GECİYORDU MAVİ Bİ ADAM VARDI TPS GORUNUŞLUYDU OYUN VE PC OYUNUYDU İLK BAŞTA BİYERE KAPSÜLLE DÜŞÜYORDUK SONRA YANIMIZA Bİ KAÇ ADAM DAHA DUSUYORDU GİDİYORDUK SAVAŞA GARİP YARATIKLAR VARDI KORKUNÇ DEĞİL AMA BİRDEN CIKINCA KORKUYODUN DEV ORUMCEKLER VARDI ORTA BOYDA BİZDEN BUYUK SAVAŞIYODUN ADAMLARININ HEPSİ OLURSE SEN TEK DEVAM EDİYODUN SONRA Bİ TANK GİBİ BİŞEY VAR KOCAMAN EV KADAR ONLARIN BOYLE SOLDA ORTADA VE SAĞDA GÜLLE ATARI VARDI ONLARI BIZE FIRLATIYORDU BİZ BİYERDEN ROKET ATAR BULUYODUK COK DEĞİŞİK BİŞEY NİŞAN ALIYODUK KİTLENİYODU ATEŞ EDİYODUK ROKET ORAYA DUMDUZ DEĞİL HAVAYA GİDİYO 5-6 SANİYE SONRA O GÜLLE ATARIN USTUNE DUSUYODU BOYLE YAPARAK BUTUN GULLE ATARLARI YOK EDİYORDUK BU KADAR HATIYLIYORUM

NOT: Dark Messiah Of Might And Magic Tek link Bulursanız Buraya Yazarsanız Sevinirim [YUKARDAKİ OYUNLARI BULMAYA CALISIN LUTFEN :(]

kardeşim imzandaki oyun ne oyunmuş^^ senin için aradım ama google amca bile yetişemedi^^

• quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]ExSuLiVe[TR]

Merhaba Ben Daha Öncede Yazmıştım Görülmemiştir Diye Yeniden Yazmaya Karar Verdim 5 Gundur Cevap Alamadım Mağlum Okullar Acılıyor Cevap Alıp Oyunu Bulursam Oynamak İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun

kardeşim imzandaki oyun ne oyunmuş^^ senin için aradım ama google amca bile yetişemedi^^

Haklısın Bulunmuyor :( Cok Aradım Bende

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.