Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
182
Favori
359.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef hocam, bulamıcam galba çok eskiden oynamıştım bulsaydım bulurdum şimdiye kadar :S

Bu arada bir oyun daha aklıma geldi ps1 oyunu olabilir. Resident evil 2 gibi kamera açısı vardı ama biraz daha yukardan çekiyordu.
    Bir adam vardı kapıdan geçmeye çalışıyorduk kapı elektirikliydi geçemiyorduk.
    Adamın sarı gözlüğü vardı pek bişe hatırlayamıyorum ama bu oyunuda bulmak çok istiyorum yardımcı olabilirsen sevinirim. Ps1 oyunu derken PC de oynuyorduk ama program sayesinde, emin değilim PC oyunuda olabilir resident evil gibi karmaşık bir şeydi elektirikli kapılar felan vardı.
  • Küçükken ps2 de bir oyun oyamıştım 3 karakteri aynı oyunda yönetiyorduk büyücü tarzı savaşçı tarzı bide
    bazı yerlerde böle parıltılar oluyor oralar gelince görünmez olabilen ninja tarzı bir adamı yönetiyoruz ilerliyoruz falan işte kese kese yeni büyüler beceriler falan açıyoruz oyunun en iyi hatırladığım ksımı
    bir ejderhayı öldürmeye çalışıyoruz önce büyücü oluyoruz tuşlara basarak ejdere ışın atıyor ve serssemletiyoruz uzun süre böle olduktan sonra assasine geçiyoruz kafasına zıplayıp boynuna bıçak batırmaya başlıyoruz ve canı az kaldığı zaman savaşçı koşuyor koşuyor ve dev gibi kılıcyla başını kopartıyor ejderhanın oyunun sonunda böle satranç tahtası desenli bir yerde bir adamı öldürmeye çalışıyoruz boss fight yani işte ben orayı geçememiştim ismini bilen var mı müthiş bir oyundu çok zordu yıl en fazla 2007

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]ExSuLiVe[TR]

Merhaba Ben Aradağım Ama Bulamamadığım İki Oyun Söyliycem Şimdiden Cok Teşekkür Ediyorum Hatırladığım Kadar Size Anlatmaya Calışıcam

1=Mavi Bir Adam Vardı Tam Hatırlamıyorum Ama Uzayda Geçiyordu Oyunun Tps Gorunuşu Vardı Duvarlara Yaslanıyormuydu Hatırlamıyorum Ama Bi Bölümünde Böyle Cok Değişik Bi Tank MI Desem Artık Ondan Roket Atıyodu Onun Roket Yerlerini Böyle Değişik Bi Roket Atarla Bozuyorduk Ve İlerliyorduk 2. Bölümde Galba Örümcekler Cok Değişik Yaratıklar vardı Yanımızda 2 adam yada 3 adam olması lazımdı bu kadar hatırlıyorum Lütfen Yardımcı Olun :(

2=Bu Oyunda Terminatör Oyunuydu %100 Emin Olmasamda %80 Eminim İstediğin Tarafı Seciyodun Adamlar Ve Robotlar Varı Genellikle Robotları Secerdim Boyle Bayrak Kapma Gibi Yerler Vardı Orayı Ele Gecirince Orda Doğuyodun Araçlara Vb.. Şeylere Biniyordu Hatta Ben Boyle Ucak gibi Olan Robottan Olmuştum Havada Gidiyodu Bazen Değişik Bi Robot Oluyodum Böyle Yanlarında Minigun Vardı 2 yanındada Bu Kadar Hatırlıyorum Şimdiden Yardımlarını Bekliyorum :(

1.Lost Planet olabilir

Yok Değil Kardeşim :(

• Valla bende hatırladığım bir oyunu PSOne oyunu söyleyeyim;

Bizim eleman mavili idi, etrafda bolca kırmızı renk vardı. Tek hatırladığım ayrıntı budur başka hiçbirşey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Dino Crisis 2 olabilir.Değilsede biraz daha detay ver playstation uzmanı benim bu konuda

Dinozor felan yok böyle kapalı bir yerde geçiyor elektirikli kapılar var çıkmaya çalışıyoruz ordan ama ben zaten başını geçememiştim ama oyun aklımda kaldı bulmayı çok istiyorum korku oyununa benzemiyordu. Bu arada bütün ps2 oyunlarının listesini nerden bulabilirim resimli olarak?
  • emos123 kullanıcısına yanıt
    Birde Galerians vardı hocam onu soruyor olabilirsin. Wikipedia'dan bütün ps2 oyunlarına bakabilirsin ayrıca ama resim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]ExSuLiVe[TR]

Merhaba Ben Aradağım Ama Bulamamadığım İki Oyun Söyliycem Şimdiden Cok Teşekkür Ediyorum Hatırladığım Kadar Size Anlatmaya Calışıcam

1=Mavi Bir Adam Vardı Tam Hatırlamıyorum Ama Uzayda Geçiyordu Oyunun Tps Gorunuşu Vardı Duvarlara Yaslanıyormuydu Hatırlamıyorum Ama Bi Bölümünde Böyle Cok Değişik Bi Tank MI Desem Artık Ondan Roket Atıyodu Onun Roket Yerlerini Böyle Değişik Bi Roket Atarla Bozuyorduk Ve İlerliyorduk 2. Bölümde Galba Örümcekler Cok Değişik Yaratıklar vardı Yanımızda 2 adam yada 3 adam olması lazımdı bu kadar hatırlıyorum Lütfen Yardımcı Olun :(

2=Bu Oyunda Terminatör Oyunuydu %100 Emin Olmasamda %80 Eminim İstediğin Tarafı Seciyodun Adamlar Ve Robotlar Varı Genellikle Robotları Secerdim Boyle Bayrak Kapma Gibi Yerler Vardı Orayı Ele Gecirince Orda Doğuyodun Araçlara Vb.. Şeylere Biniyordu Hatta Ben Boyle Ucak gibi Olan Robottan Olmuştum Havada Gidiyodu Bazen Değişik Bi Robot Oluyodum Böyle Yanlarında Minigun Vardı 2 yanındada Bu Kadar Hatırlıyorum Şimdiden Yardımlarını Bekliyorum :(

Ya Hade Lütfen Bulun Cok Lazım :( :( Hangisini Biliyosanız Söyleyin Ya Lütfen

• Arkadaşlar benim adını hatırlayamadığım oyun bir Online oyundu. GTA tarzındaki bir yapıdaydı. Oynadığım sıralarda İngilizce'ydi. Oyuna kayıtta bir yaş sınırlaması vardı. Muhtemelen +18. Grafikleri güzel denebilecek bir haldeydi. Elimde hiçbir görüntüsü yok. Oyun içi bilgi gerekirse oluşturulan karakterimizle telefon klübelerinden görev felan alıyorduk galiba.Bir de oyuna başlandığında metro gibi bir yerden şehre çıkılıyordu. Oyunun haritası oynadığım dönemde bana küçük gelmişti. Tamamen GTA gibiydi hatta GTA 4 ün daha küçük haline çok benziyordu. Birde karakter seçiminde iki tür vardı. Polis ve Suçlular. Umarım bilgiler yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Bu konu çok iyi oldu hergün açılan şu oyununun ismi nedir gibi konulardan kurtulduk.

Harry Potter'ın bir oyunu vardı hem ilerlemeliydi ve görevleri yaparken böyle nasıl diyim şeker gibi şeyler topluyorduk mesela şövalye maketlerine vurunca bunlardan düşüyordu aynı zamanda okuldaki diğer takımlarla(aklıma gelmedi) yarışıyorduk.

ekleme : son görevlere doğru quitditch maçı yapıyorduk.

Harry Potter and Prisoner of Bu Olabilir Değilse Hicbir Fikrim Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUltimate

Soldier of Fortune'nin bi oyunu vardı galiba ambleminde üçgen içinde bi bıçak vardı hatırlayamadım gitti ?

Soldier of Fortune olduğna Eminmisin Delta Force 2 Yada Xtreme Olabilir Yada Serileri
    Arkadaşlar oyunu buldum : APB Reloaded
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar88

Arkadaşlar benim adını hatırlayamadığım oyun bir Online oyundu. GTA tarzındaki bir yapıdaydı. Oynadığım sıralarda İngilizce'ydi. Oyuna kayıtta bir yaş sınırlaması vardı. Muhtemelen +18. Grafikleri güzel denebilecek bir haldeydi. Elimde hiçbir görüntüsü yok. Oyun içi bilgi gerekirse oluşturulan karakterimizle telefon klübelerinden görev felan alıyorduk galiba.Bir de oyuna başlandığında metro gibi bir yerden şehre çıkılıyordu. Oyunun haritası oynadığım dönemde bana küçük gelmişti. Tamamen GTA gibiydi hatta GTA 4 ün daha küçük haline çok benziyordu. Birde karakter seçiminde iki tür vardı. Polis ve Suçlular. Umarım bilgiler yeterlidir.

APB Reloaded Olabilir Deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: treayntr

bu oyun için bloodrayne 2 indirme ilinki bulabilirmisin lütfen varsa seedli @siberarmi

HOCAM BUYRUN
    http://www.fulloyun.com/f9/bloodrayne-2-full-oyun-indir-download-yukle-3358/
  • quote:

Orijinalden alıntı: emos123

Selam beyler,

küçükken oynadığım bir araba yarışı oyunu vardı adını hatırlayamıyorum, bir kaç şey hatırlıyorum. Belki yardımcı olabilirsiniz bulamama, ama sanıyorsam çok tanındık bir oyun değildi flash türü bir oyun bile olabilir.

Yukardan oynadığımız araba yarışı oyunları vardır bilirsiniz (kuş bakışı araba yarışı oyunları) Arabayla giderken dolar toplamaya çalışıyorduk ve arkamızdan kutu felan atıyorduk tank felanda çıkıyordu karşımıza oyun muhtemelen 2001-2003 yılları arasında olması gerekiyor, yanılıyorda olabilirim. PC de oynuyorduk.

Eğer böyle bir oyunu hatırlayan birisi varsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Tank Felan Olmadığnı Biliyorum Ama Olabilir Diye Yazıyorum Re-Volt Denemediysen Bi Dene Derim

• bi oyun vardı bişey purshed mi neydi böle şehirde gezıyodun sonra arabaya yandan carpınca araba devrılırse seenın falan oluyodu bu oyunun ısmını hatırlayan varmı arkadaslar bi kücük ayrıntı daha vardı onuda soyleyeyım navigasyondan bı bolgeyi secınce haritada okla göstermesede araba otamatikmen senin dönmen gereken yöne sinyal veriyordu cok eskı bır oyun deıl en fazla 2010 oyunudur
  • BENCE DE sanırım combat arms. Mor CD^^
  • Ya Arkadaşlar şimdi aklıma geldide görselleri günümüzdeki normal yarış oyunlarıyla neredeyse aynı, fakat yarış değilde arabaya hız kazandırıp sert biryere çarpıp sürücüyü ön camdan en uzağa veya en yükseğe fırlatıp en yüksek puanı almaya çalışıyoduk. o oyunun adını ne zamandır arıyorum ama bulamıyorum. yardım edenlere bilenlere görenlere duyanlara yardımları için şimdiden teşekkürler :) iyi forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saate gelir aklıma hocam. hatırlamaya çalışıoyrum^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: treayntr

bu oyun için bloodrayne 2 indirme ilinki bulabilirmisin lütfen varsa seedli @siberarmi

kardeşim verdim ama demin bu da alternatif. bllodrayne 2 iiçin.

www.oyuncehennemi.com
    oyuncehennemi.com - oyuncehennemi Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.oyuncehennemi.com/bloodrayne-2-rip-2-link-no-rapid-turkishbrothers-guvencesiyle-t481292.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 7 Eylül 2013; 17:24:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_cayli

Ya Arkadaşlar şimdi aklıma geldide görselleri günümüzdeki normal yarış oyunlarıyla neredeyse aynı, fakat yarış değilde arabaya hız kazandırıp sert biryere çarpıp sürücüyü ön camdan en uzağa veya en yükseğe fırlatıp en yüksek puanı almaya çalışıyoduk. o oyunun adını ne zamandır arıyorum ama bulamıyorum. yardım edenlere bilenlere görenlere duyanlara yardımları için şimdiden teşekkürler :) iyi forumlar :)

flat out^^
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.