Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.207
Cevap
185
Favori
389.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

Arkadaşlar merhaba eski bir oyun ismini ögrenmek istiorum hatırlayamadım oyun hakkında biraz anlatayım Punisher tarzı bir oyundu eski kiralik katil gibi karanlik yerlerde saklanıp düsmanlar sizi göremiyodu taş alıp firkattıgında düsmanlar sese dogru kosuyolardı düsmanların kafasına poset sokup öldürüodu cekiç felan kullanılıyodu silah yoktu sanırım oyunda hapishane gibi biryerden kaçmaya calsıyodun .... oyun eskiden cok hosuma gidiodu ama ismini cıkaramadım oyunu indircem bilen hatırlıyan varsa cewap yazsın...

Manhunt

Eyvallah kardeş aradığım oyun buydu çok sağol. (MANHUNT)

• Arkadaşlar bundan en az 7-8 yıl önce oynadığım iki oyun vardı. İki oyunuda bilgisayarda oynamıştım.

1- Yanlış hatırlamıyorsam ince uzun bi kız ile bulutlar üstünde ve yerde ilerleyip yıldız falan topluyorduk. Mario benzeri biseydi.

2- Şehrin içinde motor kullanıyorduk. Yarış mı yapıyorduk bilmiyorum ama bizden başka motorcularda vardı. Kırmızı ışıkta teyzeyi ezebiliyorduk. Yanımıza gelen diğer motorcuya vurarak düşürüyorduk falan.

Hatırlayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboardminer -- 10 Ocak 2013; 16:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 1 aydır bi oyun arıyorum sinirden klavyeyi yicem 3-4 sene önce cafede oynamıştım oyunda 2 tane jack sparrow tipli adam var onlardan biri siz oluyosunuz sonra bi geminiz var limanda denize açıldığınızda aynı flash oyun gibi oluyo harita sonra bi gemiyle savaşa girdiğinizde grafikler 10 numara gemiyi batırmaya çalışıyosunuz batırırsanız kaptanla teke tek bi dövüşünüz oluyo eyer yenerseniz gemide top mermisi falan çıkıyo bide karakteriniz level atlıyo mesela 13 levele kadar gelmiştim bide unutmadan oyunun çoğu yerinde mesela şehire girdiğiniz zaman grafikler animasyon tarzı oluyo yanılmıyosam oyunda 4 ile 5gb falandı yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasmalı Kedi -- 12 Ocak 2013; 15:24:38 >

And she's buying a stairway to heaven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

Arkadaşlar uzaktan kumandalı arabaları kontrol ettiğimiz bir yarış oyunu vardı. çocukluğumun vazgeçilmeziydi. etraftaki ufak tefek şeyleri toplardık. hatırlayan var mı?

PC mi Playstation mı yoksa başka bir konsol mu?
  • Bir oyun vardı pc'de, oyun bize 4 adam veriyordu ve bu 4(veya daha az) askerle belirli görevleri yapmamızı istiyordu. Hatırladığım kadarıyla gizlilik falan önemliydi oyunda. Oyun yukardan bakış şeklinde oynanıyordu. Bir nevi strateji gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: uku_03

quote:

Orijinalden alıntı: uku_03

Arkadaşlar bir oyun var adını hatırlayamıyorum. Oyun çok eski bir atari oyunu sega nın oyunda anneleri civcivleri topluyodu ve bölüm atlanıyodu biliyorum saçma gelecek ne alaka diyeceksiniz ama cidden lazım adı yardım ederseniz çok sevinirim

kimse hatırlamıyo mu ki

Alıntıları Göster
    Fred Çakmaktaş ve Barni Moloztaş'la oynadığımız bi oyun vardı, Fred sopasıyla güç biriktirip yere bi vuruyodu herkes ölüyodu falan. Adı neydi bilen var mı? Hatta bi turda maden gibi bi yere falan giriyoduk, maden arabasıyla ilerliyoduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 12 Ocak 2013; 22:38:23 >

• quote:

Arkadaşlar uzaktan kumandalı arabaları kontrol ettiğimiz bir yarış oyunu vardı. çocukluğumun vazgeçilmeziydi. etraftaki ufak tefek şeyleri toplardık. hatırlayan var mı?

Revolt olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Bir oyun vardı pc'de, oyun bize 4 adam veriyordu ve bu 4(veya daha az) askerle belirli görevleri yapmamızı istiyordu. Hatırladığım kadarıyla gizlilik falan önemliydi oyunda. Oyun yukardan bakış şeklinde oynanıyordu. Bir nevi strateji gibi

Adı kolay kolay unutulurmu bilmiyorum ama sanırım Commandos'tan bahsediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

PC mi Playstation mı yoksa başka bir konsol mu?

PC oyunuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: diverapo

quote:

Revolt olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Bir oyun vardı pc'de, oyun bize 4 adam veriyordu ve bu 4(veya daha az) askerle belirli görevleri yapmamızı istiyordu. Hatırladığım kadarıyla gizlilik falan önemliydi oyunda. Oyun yukardan bakış şeklinde oynanıyordu. Bir nevi strateji gibi

Adı kolay kolay unutulurmu bilmiyorum ama sanırım Commandos'tan bahsediyorsun.

Dostum cok sagol Revolt'u okudugum anda beynimde simsekler cakti. Birden cocukluguma dondum diyebilirim. Tekrar tesekkur ederim.

• @Tasmalı Kedi

Sen sevinince bende sevindim. Eski bir oyun, umarım çalıştırmakta sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer551

Öncelikle iyi günler ilk bilgisayarımda olan bir oyundu bu.Klasörün adı zero 3 idi. kof.exe adıyla başlayan emusuz bir oyun.King of fighters adında dövüş oyunu aradığım.oyun teke tek ve klavyeden 2 kişi oynuyordu.birde krakterler dövüş esnasında can seviyesini gösteren yerde sayı olarakta soluk bi şekilde gösteriliyordu.Yanlış hatırlamıyorsam resimdeki gibi bir oyuncu seçim kataloğu vardı.Birde orochi adlı hayalete benzer bi karakter vardı.

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

oyun king of fighters 98 dir bende vardır çok zevklidir rugal adamımdır karakter seçerken starta basılı tutarsan orochi takımından seçtiğin herkez orochi olur...rugal deli rugala dönüşür..kyo kyo 1 olur ki oynamak daha zevklidir :D iyi oyunlar... bu arada evince çalışan mech warior 3 oyunu ve win 7 de çalışan nfs highstakes olan varmı
    HDD: |2 TB SEAGATE 7200 64 mb sata3 6gbs + 2 TB SEAGATE 7200 256 mb sata 3 6gbs | |2 TB samsung 7200 rpm sata2|
    Case|Dragos warfire white Plus Wtih 12cm Cooler Master Silent fans|----------CPU Cooler:|Noctua NH-D 14 Soğutucu|
    PSU:|XILENCE 1200W GAMING EDİTİON 80PLUS SILVER GÜÇ|----------Mobile:|Iphone 13 pro max 256 gb|-----------Monitör| Samsung 4k 150 Ekran TV |

• quote:

Re-Volt dostum senin dediğin oyun.
    Zamanında arkadaşın internet kafesinde çoooook oynardık.
    8 kişi multiplayer yapardık. Saatlerce başından kalkmazdık.

Win 7 için uyarlanmış bir güncel mod vardı. Eve gidince paylaşayım buradan sorunsuzca oynarsın. Ben hala arada açar oynarım

Bu arada 98-2001 yılları arasında internet kafede oynadığım bir oyun vardı.
    Oyun 2 Boyutlu idi. Metal Slug gibi sağdan sola ilerlemeli bir oyundu.
    Yanılmıyorsam karakterimiz çocuk-ergen gibi birşeydi. Elinde yıldırım-şimşek atar gibi bir silah vardı ve karşıdan gelen yaratıklar "gölge" görünümlü siyah şeylerdi.

O dönemlerde hatırlayan varsa yardımcı olursa çoooook sevinirim. Yıllardır kafamdadır bu soru, başlığı görünce yazayım dedim.
    Bundan sonra burada sorusu olan arkadaşlara da yanıt vereceğim. 1996'dan beri bir fiil oyun oynadığımdan, özellikle eski oyunları bilirim. Hatırlamayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım ederim.

• Arkadaşlar oyun onlineydi. en son 3 ay içinde oynadığımı hatırlıyorum. oyunda altın para birimi falan vardı. Asker yapıp elindeki silahı falan geliştirebiliyorduk. Web oyundu yani tarayıcı üzerinden oynanıyordu. Oyunun adını hatırlamıyorum Ve sanırım facebook üzerinden bağlanıyordu. Olmayadabilir. Lütfen bilenler söylesin
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • arabamız vardı. Bize görev tarzı şeyler verilirdi. Bu görevleri bitirince ara sokağa girer günü bitirirdik. Oyun hakkında sadece bunları hatırlıyorum :) 2000 ya da daha öncesi oyundu. umarım hatırlayan çıkar

Edit: aklıma başka bir oyun daha takıldı. Üste geçen adı geçen revolt gibi uzaktan kumandalı araçları yönettiğimiz bir oyundu. Haritaları cesitliydi. Kumsal, dağlık yerler, askeri alan tarzi yerler vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto0191 -- 14 Ocak 2013; 20:28:23 >
  • Arkadaşlar ben medivalı arkadaşımla beraber online oynamak istiyorum.. Fakat oynadığım bütün serilerde savaşlar sürekli battle olarak var.. Ben arkadaşımla beraber campaign oynamak istiyorum.. Medivalın herhangi bir serisinin böyle bir oyunu veya yaması var mı?

Veya medivala benzeyen arkadaşımla beraber campaign oynayabileceğim bir oyun var mı?

cevaplarınız için teşekkürler

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

arabamız vardı. Bize görev tarzı şeyler verilirdi. Bu görevleri bitirince ara sokağa girer günü bitirirdik. Oyun hakkında sadece bunları hatırlıyorum :) 2000 ya da daha öncesi oyundu. umarım hatırlayan çıkar

Edit: aklıma başka bir oyun daha takıldı. Üste geçen adı geçen revolt gibi uzaktan kumandalı araçları yönettiğimiz bir oyundu. Haritaları cesitliydi. Kumsal, dağlık yerler, askeri alan tarzi yerler vardı

uzaktan kumandali olan Twisted Metal olabilir mi yoksa yaris miydi? Hemen kurmam lazim re-volt niye aklima getirdin yav

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Win 7 için uyarlanmış bir güncel mod vardı. Eve gidince paylaşayım buradan sorunsuzca oynarsın. Ben hala arada açar oynarım

Yanılmıyorsam karakterimiz çocuk-ergen gibi birşeydi. Elinde yıldırım-şimşek atar gibi bir silah vardı ve karşıdan gelen yaratıklar "gölge" görünümlü siyah şeylerdi.

O dönemlerde hatırlayan varsa yardımcı olursa çoooook sevinirim. Yıllardır kafamdadır bu soru, başlığı görünce yazayım dedim.
    Bundan sonra burada sorusu olan arkadaşlara da yanıt vereceğim. 1996'dan beri bir fiil oyun oynadığımdan, özellikle eski oyunları bilirim. Hatırlamayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım ederim.

benim hayatimin oyunu abi o heart of darkness yanlis tahmin etmiyorsam win7 de calismiyodu win8de de denemek lazim eve gidince deniyim bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Arkadaşlar oyun onlineydi. en son 3 ay içinde oynadığımı hatırlıyorum. oyunda altın para birimi falan vardı. Asker yapıp elindeki silahı falan geliştirebiliyorduk. Web oyundu yani tarayıcı üzerinden oynanıyordu. Oyunun adını hatırlamıyorum Ve sanırım facebook üzerinden bağlanıyordu. Olmayadabilir. Lütfen bilenler söylesin

Bilen yok mu ya
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK

• quote:

Orijinalden alıntı: mandatorium

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

benim hayatimin oyunu abi o heart of darkness yanlis tahmin etmiyorsam win7 de calismiyodu win8de de denemek lazim eve gidince deniyim bi.

Aboooo

Allah razı olsun dostum valla muhteşemsin

Var ya en az 5-6 senedir düşünürüm adını, hep bu oyunun adı neydi diye sorardım kendime ama hiç böyle bir konuya mesaj atıpta bulmak aklıma gelmemişti. Geçen gördüm iyiki de görmüşüm. Valla Allah razı olsun hem yıllardır aradığım oyunu hatırladım hem eskilere döndüm

En kısa sürede oyunu indirip oynayacağım. Gerekirse HDD ye sanal makine kurup Win98 yükleyeceğim, eski oyunları da sorunsuz oynamak için. Çok sağol tekrardan.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.