Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.207
Cevap
185
Favori
389.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Giriş
    Arcade bir bilgisayar oyunu vardı bi rus sitesinden indirdiğim. Muz bir adam vardı bölüm sonunda ailesiyle kavuşuyordu Mario gibi. oyunu bir türlü bulamıyorum. indirdiğim siteyi de talan ettim ama yok. Sene 2007 ya da 2008 olması lazım.
    Not: Banana Island, Banana Kong, Banana Rocks, Benji Bananas değil
  • Arkadaşlar merhaba bu oyun eski bir oyun en azından 10-15 senelik olması lazım win98 işletim sisteminde 2001-2002 yıllarında oynamıştım heralde,o pc de midtown madness da vardı,neyse oyun doom 3 ricochet e filan benziyor,silahları öyle uzaylı silahları gibi herkes tek herkes birbirini öldürüyor,kadın,erkek karakterler filan var,bölge bölge sadece gemili bölümü hatırlıyorum,mesela bazı silahlarla adamlara sürekli ateş edersen sanki türk filmdeymiş gibi kurşun yiye yiye ayakta kalabiliyorlardı,oyunda ışınlanma vardı bir bölgeden diğer bölgeye gidebiliyorduk,Çok açıklayıcı değil ama aklımdakiler bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,bu olabilir hocam,aradan o kadar çok zaman geçti ki hayal mayal hatırlıyorum,ama o zaman hatırladığım kadarıyla grafikleri daha iyiydi,tabi çocuktum o zaman ondan şimdi grafikler kötü gelmiş olabilir,%100 emin değilim ama sanırım bu oyun.
    O zamanlar 3dfx kartı diye bir şey vardı, oyunların daha iyi gözükmesini sağlayan ve ekran kartına bağlanarak kullanılan bir çeşit ikinci ekran kartı... tabi daha sonra tek kart olanları da çıktı. Neyse oyunun 3dfx versiyonunu oynamışsındır. Unreal turnament 1 candır.
  • Selam dostlar Aklıma çocukluğum dan kalan bir oyun geldi arayıp arayıp duruyorum ama malisef bulamadım oyun tarayıcı oyunuydu bence elbet oynamış olmalısınız oyunda Sarı saçlı sarı giyimli bir genç vardı ve stage stage ilerliyorduk ana ekranda silah vb alıyorduk hatta en son yakın dövüş silahı olarak ışın kılıcı vardı tarayıcı oyunu oyun içinde şişko kaslı moblar vardı zor ölürdü minigunlarla falan gelirlerdi bazı stageler.. Dedigim gibi Sarı saçlı ve kıyafeti sarıydı hatta kıyafetin boğazı ile azını örterdi her hangi bir anısı olan var mı yada bileni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 18-20 sene önce oynadığım playstation 1 oyunu vardı. bir hortlak vardı mezarından kalkıyordu. gözünden bir örümcek ağı çıkarıyordu. oyun içinde ise kolunu koparıp düşmanlarını koluyla öldürüyordu filan.

Orijinalden alıntı: nemoberk

yaklaşık 18-20 sene önce oynadığım playstation 1 oyunu vardı. bir hortlak vardı mezarından kalkıyordu. gözünden bir örümcek ağı çıkarıyordu. oyun içinde ise kolunu koparıp düşmanlarını koluyla öldürüyordu filan.

Medievil olabilir.
  • bnm 2 yıllık bi oyun var dı zombi oyunu eskizamanlardan oyunu eski tüfeklerden fln vardı ismi çok uzundu oyunu başlangıcında bi filmi gibi şey giriyo nasıl desem sizanladınız şte tanıtımı giriyo işte tanıtımda bi zombimsi gibiyaratık var arkasından teller çıkıyo her askeri öldürmüş böyle hacada arkasından teller çıkıyo bizim kaakrtede yerde yatıyodu kalktıgında onu görüyo sonra oyun başlıyo bi adm tarıfında eir alınmışız oraya kadar hatırlıyom ltfe bilen varsa yazsın lütfen

• murat343 M kullanıcısına yanıt
    Resistance, ps3 oyunu, sanıyorum o. Unutmadan ekleyeyim, sadece ps3'te 3 resistance oyunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa277 -- 8 Temmuz 2017; 23:32:8 >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    yo kakrdeş o değil ya ama benziyo ama değil :D bilen yok mu burda
    aradıgım bi oyun var 2 3 yıl önce oynamışdım çok efsane bi oyundu oyunun ismi çok uzundu oyuna başladıgımızda ekrana film gibi oynatılıyo tanıtımı işte tanıtımda bizombi var havada arkasından teller çıkıyo bütün bizimaskerleri fln ölürmüş hepsi yerde bizde yerden kalkıyoz zombi görüyoruz zombi de tellerle yani arkasından çıkan tellerle adamları kesiyo bazlılarıını ondan sonra oyun başlıyo oyunda eski silahlar var hani Call of Duty 1.oyunu nnda eski silahlar vardır tüfekli o silahlar bundada var bazıları işte oyunu sonlarına dogru makinelei silahlar fln geliyo boslar var hayaletler fln naxi oyunnuna benziyo ama nazi zombi dğeil asker zombi gibi bişey pc oyunu bu arada lütfen bilen varsa yazın çok memmun olurum çokkkkkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat343 -- 9 Temmuz 2017; 13:33:6 >

• murat343 M kullanıcısına yanıt
    Necrovision

• Pc için 2000-2006 arası çıktı diye tahmin ettiğim eskiden oynadığım bir oyun. 3rd person shooter tarzı bir oyundu. Birden fazla karakteri yönetiyorduk diye hatırlıyorum grup olarak geziliyor.Gezilen şehirlerde duvarlarda Wanted olarak posterlerimiz oluyordu oyun ilerledikçe başına konulan ödül artıyordu. Uzun zamandır arayıp da bulamadığım bir oyundur kendileri. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTiger -- 11 Temmuz 2017; 15:19:19 >
  • Çocukken beş altı yaşlarındayken ataride sıkça oynadığım bir uzay oyunu vardı. Atariden kastım Nes bu arada. Shooter türünde bir oyundu, o tür oyunlara tam olarak bir isim veriliyor ancak şimdi aklıma gelmedi. Oyunda ekranın yukarısına doğru sürekli gidyorsunuz ve len çeşitli uzay araçlarını vs. patlatıyorsunuz. Bu türde çok fazla oyun var ve böyle söyleyince pek bir anlam ifade etmiyor onun da farkındayım ancak oyunla alakalı aklıma detay olarak pek bir şey gelmiyor. Sadece çocuk yaşta ataride grafiksel anlamda bir devrim gibi göründüğünü düşündüğümü hatırlıyorum. Googlea Nes Space Game yazıp arattım şöyle bir foto denk geldi, bu olması kuvvetle muhtemel. Bu olmasa bile bu şekildeydi tarif de ettiğim üzere.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.