Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (885. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Delimi kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim.fragmandan tanıdım.
  • murat122 kullanıcısına yanıt
    Çok sevinme ama film internette yok satın almak zorundasın. Satın alırsan bir yolunu bulup internette yüklersen sevinirim.
  • Muzoloji55 M kullanıcısına yanıt
    Chances Are 1989
    hatta bu adam kendi öz kızına aşık oluyordu.
  • Arkadaşlar 90 lı yıllarda seyrettiğim hint filminin adını bilen varsa yazarsa memnun olurum.
    konusu:

    Kadın, kocasının bir düşmanı kötü bir adam tarafından yol kenarında öldürülür ormanda bırakılır. Ne var ki ruhu eve gelir. Kaynanası kocasını başkasıyla evlendirmeye falan çalışıyor. Kadın engel olmaya çalışıyor ama durduramıyor. Ağlıyor ızdırap çekiyor, sonuç sıfır. Bu arada kendisini öldüren herif biraz maço takılan çete reisi gibi birşey. Çiftli özel bir sigara içiyor. Çocuğunu kaçırıp fidye istiyordu sanırım. Kadın en son gidip evindeki buda heykelinin önüne diz çöküp dua ediyor ağlayıp yalvarıyor. Budanın elindeki çiçek kadının eline düşüyor. Kadın cisimleri tutabildiğini farkediyor ve şükrederek oradan ayrılıyor. Kendisini öldürenlerden intikam almaya gidiyor. Kocasına kavuşuyor ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhabd -- 31 Ekim 2019; 13:19:0 >
  • Merhaba herkese, bir film var hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
    Kötü karakter, küçük bir kızı meryem ana gibi kendi kendine doğurtmaya çalışıyordu böyle bir konusu vardı umarım aklınızdadır :)
  • Haftasonu sabahlari cok veriliyordu eskiden. Yasli bir cift yanlis hatirlamiyorsam torunlarini veya torunlari yasta cocuklarini bir eve kitleyip kaciyorlardi. Evde de canavarlar falan vardi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackwar19

    Haftasonu sabahlari cok veriliyordu eskiden. Yasli bir cift yanlis hatirlamiyorsam torunlarini veya torunlari yasta cocuklarini bir eve kitleyip kaciyorlardi. Evde de canavarlar falan vardi
    Oha
    Bulursan haber ver ben de izleyeyim.
  • Daha evvel toplu halde film sormuştum, yardımcı olanlardan Allah razı olsun. Sorduklarım arasında bulunamayanlar var. Bilen, bulan, bilip de söylemeyen olursa teşekkür edeceğim.

    1.
    Uzakdoğu - tematik film
    Küçük bir çekik gözlü kız çocuğu okula gidebilmek için mücadele veriyor. Çok fakir bir ülke/bölgede yaşıyor. Öğretmeninin kaleminin mürekkebinin bitişi ve okulda yeterli tebeşirin olmayıp, öğretmenin öğrecilerin ailelerinden yeterli okul parası ödenmediği için şikeyet ederek, böyle giderse okula gelemeyeceklerini söylemesi... Kızın öğretmenine tükenmez kalem almak için bir küçük çoban tarafından kandırılması, sonra o çobanla evlendirilmeye çalışılması... Filmin sonunda tükenmez kalemi küçük yaşta gelin olan kızarkadaşına yetiştiriyor... Filmdekiler çekik gözlü. Çin gibi bir ülke. Şu yolda önü kesilen defteri elinden alınan kızın İran Filmi değil. Bundan on yıl kadar önce CNBC-E gibi bir kanalın belki de TNT kanalıydı tematik film kuşağında izledim.
    ------------------
    2.
    Çizgi dizi. Bir kız var. Poğacayı ya da çöreği seviyor. Filmin birçok yerinde gidip fırından poğaça(belki de çörek) alıyor ve yiyor. Kendisi çok fakir ve belki de öksüz. Hizmetçilik vb yaparak zar zor kazandığı parayla fırından çörek almaya çalışıyor. Filmin asıl konusu bu değil; bu, aradaki bir ayrıntı. Gerisini hatırlamıyorum. Bir sahnede aldığı poğaca ile küçük bir hayvanı/öksüz bir çocuğu besliyor olabilir.

    -----------------------
    3.
    Bir kovboy dizisi. Bir aile var. Ailede birkaç kişi yaşıyor ve kendisine “dayı” diye çağırdıkları adını bilmediğim bir adam var. Dizinin bir bölümünde küçük sarışın bir çocuk uçmak için tekerlekli bir arabayla evin damından düşüyor ve yaralanıyor. 91-92yıllarında TRTd’e sanırım her gün yayınlanan bir dizi idi. Jeneriğinde hızla akan takvim yaprakları olabilir. Bu dizinin jeneriği bir kemal sunal filminde TV’de geçiyor olabilir. Aklımda öyle kalmış...
    ------------------------
    4.
    Biraz erotik kaçan bir amerikan kovboy filmi. Bir evde biri oldukça genç iki erkek ve bir genç kadın yaşıyor. Erkekler ormanda baltayla ağaç keserek geçimlerini sağlıyorlar. Genç erkek eve geldiğinde çifti yatakta görüyor ve kadın kendisini farkederek bağırıyor. Kadınla birlikte olan erkek “hey ne bakıyorsun daha önce hiç yapmadın mı ha?” gibisinden birşeyler söylüyor. Daha sonra kadın, adamla konuşuyor, kendilerini iş üstünde yakalayan genç erkekle beraber olmayı teklif ediyor, kocası da nasılsa kabul ediyor. Genç erkekle kadın beraber oluyorlar. (Ertesi sabah kadının kocasına kahve getirmesi sahnesi...) ama daha sonra kadın iflah olmuyor. Kasabaya (antika bir)otombil ile yeni gelen bir adam bu kadına sataşıyor. Kadın bunu reddedince adam“pişman olucaksın” diyor, gerçekten de kadın sonradan pişman oluyor(şehvete kapılıyor) ve bu adamla beraber olabilmek için yemeden içmeden kesiliyor, kendini annesinin evinde bir odaya kapatarak her yerde adama sataşıyor(beraber olmak için)... çok da eski sayılmayan 90lı yılların filmi. Bildiğimiz TV filmi erotik değil. Yıllar evvel orta yerde öylece yayınlandı... Kadının genç adamla beraber olacağı sırada reklam girdi.
    -------------------------------
    5.
    Bir çizgi filmde çocuk, yatağının altından korkuyor (batıda oldukça yaygın yatak altı korkusu/cadı falan çıkacağını sanıyorlar). Uyandığında sanırım konuşan oyuncakları ile beraber yatağının altına gidiyor orada boya kalemleri ile falan karşılaşıyor. kendilerini yatağın altına öylece attığı için çocuğa düşman olabilirler. Çocuk çok badireler atlatıyor ve filmin sonunda uyanıyor. Meğer rüyaymış. Annesi yatağın altına çorabını atacakken çocuk durduruyor ve yatağın altına artık birşey atmayacağım derken film bitiyor. Anlaşılması güç olduğu için özet: çocuk rüyasında pasaklılığı nedeniyle kendisine düşman olan terkedilmiş eşya ve oyuncaklarının hışmıyla karşılaşıyor bu bir çocuk kitabından uyarlama olabilir.
    ---------------------------------
    6
    Bir çizgi film: karanlıkta ortaya çıkan ruhani bir varlık(buzların efendisi/karanlıkların efendisi ya da kötülüklerin efendisi olabilir) çocuklara kötülük yapacak, öldürecek ya da sonsuza kadar bir yerde hapsedecek. çocuklar yatak odalarında mahsur kalmışlar son mumları da sönmek üzere. ruhani varlığın rüzgar gibi bir özelliği var mumları söndüre söndüre yatak odalarının etrafında geziyor. duvarlar yıkılıyor ya da açılıyor pencere ve kapı etkisiz kalıyor çocuklar artık savunmasız... gerilim had safhada... En son sadece bir mum kalıyor ve filmin devamı yok, hatırlamıyorum. Çizgi film bu. Çok korkunç bir çizgi film. Sonunda ne oluyor hatırlamıyorum.

    -------------------------------------------
    7.
    Adı sihirli formül, ya da öyle birşey. Siyah renkli güçlü bir kimyasal madde buluyorlar. bir sahnesinde adam eski model külüstür bir arabayla yolda o kadar yavaş gidiyor ki trafik polisleri arabanın yanında sürerken "tamam yavaş gitmek kurallara uygundur bayım, ama bu kadar da yavaş gidilmez ki" diye adama gülüp geçip gidiyorlar. daha sonra adam arabayı yol kenarında durduruyor ve sihirli formülden bir damla depoya damlatıyor. araba oluyor bir fırtına. az önce kendisiyle dalga geçen polisleri jet gibi geçip giderken polislerin ağzı açıkta kalıyor. Yılı belli değil 90lardan ya da daha eski.
    ---------------------------------------------
    8.
    Kovboy kasabası gibi bir yer. Bir girişimci kadın petrol aramak için büyük yatırım yapıyor. Önce tuzlu su fışkırıyor sonra bir başka gün petrol çıkıyor zengin oluyor. Yıllar sonra o ilk petrol fışkıran gün üzerine petrol bulaşmış elbisesini buluyor eski günleri yadediyor.
    ----------------------------------------------
    9.
    İngiliz ailenin piyango biletinin peşinden koştuğu film. Adam karısını aldatıyor. Kendisine çıkan piyango biletini “iyi seks ansiklopedisi” adlı kitabın arasına koyuyor. Karısı kitabı çöpe atınca olaylar başlıyor. Fellik fellik biletin peşinden koşuyorlar film boyunca. Önce çöpleri karıştıran evsizler buluyor kitabı. Birbirlerine okuyup gülüyorlar. Bileti görüyorlar ama çıksa atmazlardı diyerek atıyorlar. Oradan çöp arabasına, çöp arabasından Ali’ye oradan Veliye derken...
    ------------------------------------------------
    10.
    Sadece kızılları (saçı sakalı turuncu ırk) işe alıcaz diye ilan veriliyor. Kızıllar binanın merdivenlerinde sıraya girmişler iş için. Sadece başrol işe kabul ediliyor. Buna bir ansiklopedi ya da bir kitabın kopyasını çıkarmasını istiyorlar iş olarak. Filmin yansıttığı dönem baya eski bir avrupa dönemi. Mürekkebe kaz tüyü batırarak yazı yazılan bir dönem. Matbaa yok. Adam işi alıyor, binbir güçlükle kağıt ve mürekkep alıyor. Bir sürü zorluktan sonra kitabın müsveddesini tamamlıyor. Adama bir kese altın/para veriyorlar karşılığında. Adam sevinerek tam çıkacakken “Haaa! Bay (bilmemkim), çalışanların ücretlerini vermeyi unutmayın” deniyor. Çalışanların ücretleri zaten adamın elindeki para kadar. İzleyiciye hay sizin yapacağınız işi dedirten bir film. Nedir bu film? İzleyen, bilen var mı?
    ---------------------------------------------------
    11.
    Bir uzakdoğu aşk filmi. Japon filmi de olabilir.
    Aşk konu alınıyor ama filmde birden fazla çift var. Her birinin sahnesi karma şekilde
    verilmiş. Birbirlerini bellerinden çarşaf gibi birşeyle bağlamış bir genç çift görüyoruz. Bunlar birbirlerini asla bırakmamak için yemin etmişler. Sokakta dolaşıyorlar ve lokantalardan artık yemek yiyorlar. Bir başka sahnede genç aşıklar var. Erkek fabrika işçisi. Kadın ona devamlı yemek getiriyor ve erkekle parkta buluşuyor. Parkta adam yemeğini yerken sohbet eder hasret giderirler. Fakat sonra adam artık uzaklara gideceğini, dolayısıyla tekrar görüşemeyeceklerini üzülerek belirtir. Kız çok üzülür ve adam giderken seni hep bu parkta bekleyeceğim der. Adam yıllar sonra yaşlanmış olarak parka gelir, oturur. Yine o banktadır. Kadın gelir, sevgilisinin oturması gereken banktaki(!) bu yaşlı adamın yanına çekinerek oturur. İki yaşlı sohbet ederken birbirlerini tanırlar ve yaşlı kadın elindeki yemek paketini adama verir. Adam aynen eski günler deki gibi yemeği açar yemeğe başlar. İkisinin de yüzü gülmektedir. Bir başka sahnesinde genç aşık ünlü şarkıcı olan platonik sevdiceğinin trafik kazasında bir gözünü kaybettiğini öğrenir. Evde maket bıçağıyla bir gözünü sakatlar ve genç şarkıcının karşısına çıkar. Şarkıcı kız olayı sezer, birlikte mutlu bir geleceğe... Film bu şekilde biter. Güzel ve yanılmıyorsam ödüllü bir filmdi. 2000li yılların başlarından olacak sanırım.
    ---------------------------------------------
    12.
    Karısına işkence yapan adam. Karavanda yaşayan komşularını adam öldürmeye karar verir ama kadın artık illallah eder ve herifi tüfekle vurur. Filmin adı sanı belli değil. Bir oğluna bir karısına işkence eden adam, son derece sinir bozucudur. Kadın sonunda illallah eder. Mahkeme suçsuz olduğuna karar veriyor ve film bitiyor. Karısının arkasına tesisat borusu falan sokmuş manyak herif işkence olsun diye. Kadın mahkemede hep anlatıyor bunları. İngiliz yapımı. Bir sahnede ailecek yemek yiyorlar. Adam uzun saçlı oğluna “sen domuz musun?” diye soruyor. Oğlan duruyor, “ne?” der demez burnuna yumruğu yiyor. Kadın itiraz edecekken o da feci bir yumrukla yere yığılıyor ve bayılıyor. Birkaç saat sonra kadın kendine geliyor. Akşam oğluyla konuşuyor. “Patatesleri kabuğuyla yemene sinir olduğunu biliyorsun neden yaptın bunu?” diyor, oğlu da “Kabuklarını da yiyorum çünkü tabağımda duruyorlar lanet olsun” diye yanıtlıyor. Oğlunun burnuna sumsuğu geçirmesinin nedeni buymuş. Kadın kocasını öldürdükten sonra esnaf kadını dışlıyor. Ama mahkemede anlattıklarını dinleyince hak veriyorlar falan filan.

    ------------------------------------
    13.
    Bir adam inşaatın en üst katına çıkar. Burada işçiler ahşaptan iskelet çatı çakmakla meşguldürler. Adam sarhoştur, kafası yerinde değildir ve işçiler kendisine “hey bayım burada bulunmanız yasak, güvenliğiniz için aşağı inin” falan derler. Bu esnada dakikada bir üzerlerinden yolcu uçağı geçmekte… Adam siyahi işçiyi karşısına alır, sen bir işçisin evine ekmek götürmenin ne olduğunu bilirim al şu 10 doları bakiyim falan fistan diyerek gaza getirir, adamı ikna ederek parayı verir. Ahşap iskeletin en üstüne çıkar, üzerinden çok yakından yolcu uçağı geçerken wuuhuuu! diye bağırır, kendi kendine saçma bir şeyler söyler, içkisinden bir yudum daha alıp kendini binadan aşağı bırakır… İşçiler şu klasik “hey! lanet olsun dostuuum neler oluyor haa! Şit lanet olsun” falan derler… Film böyle başlar. Film mi, dizi mi? Yapım yılı ve oyuncular… Onu da bilmiyorum.

    -------------------------------------
    14.
    Eski bir amerikan filmi. Yapım olarak da eski. Artık 50’ler falan olabilir bilemiyorum. Bir kızılderili’yi alıp medenileştirmeye çalışan kovboy gibi birileri var. Bu genç, 18-20 yaşlarında, uzun saçlı, esmer ve biraz vahşi. İnsanlardan korkuyor önce. Bu nedenle onu ahşap bir odaya kapatıyorlar. Yemek veriyorlar, yemiyor. Filmdeki iyi karakter içeriye giriyor. Bununla konuşuyor. Alıp yemeği yemeye başlıyor. Bu vahşi zaten aç. Adama da güveniyor. Alıyor tabağı diğerinden eliyle löp löp yiyor. Filmin devamında bu vahşiyi git gide eğitiyorlar. Bir yere seyahat etmek üzere istasyona geliniyor. Burada genç vahşi ilk defa tren görüyor, korkup kaçacak oluyor. Yanındaki iyi adam trene ayağıyla tekme atıyor “bak bir şey olmuyor” diye. Sonra vahşi de tekmeliyor, beraber treni tekmeleyip gülüyorlar… Devamı muallak. Nedir bu film?

    ---------------------------------------
    15.
    Bir deliyle ruhunu değiştiren adamın filmi. Tımarhanede çalışan, sarı dev’i çağrıştıran sarı uzun saçlı bir psikiyatr gibi bir adam var. Tımarhanedeki bir deliyi gözüne kestiriyor, bir deneyde kullanacak. Önce samimiyet kuruyor. Onu kendi mekanına getiriyor. İkisi de karşılıklı koltuklarda oturuyorlar. Makinenin amacı şu: beyinleri değiştiriyor ruhsal olarak. Yani onun ruhu ona, onunki ona geçecek. Makine başarılı çalışıyor. Psikiyatr seviniyor. Deliye “Şimdi de o önündeki düğmeye bas” diyor. Düğmeye basması gerekiyor ki terar kendi bedenlerine dönsünler. Bundan sonra olacakları tahmin edersin zaten… Deli, “s...m ne basıcam” diyor, basmıyor düğmeye. Doktor delinin bedeninde ve sandalyeye bağlı. Deli ise doktorun bedeninde, serbest… Macera başlıyor. Kendi bedenine geri dönmek için film boyunca abidik gubidik tıvist tıvist… Nedir bu film?

    ---------------------------------------
    16.
    Bir kadınla belki de bir/birkaç adam, teee eski dönemlerden kalma büyük bir malikaneye gelirler. Bu malikane eskiden çocuk işçileri ağır işlerde çalıştıran kötü kalpli bir adamın eviymiş. Burada çocukları tarlalarda çalıştırır, kırbaçlar, iyi çalışamayanlara işkence ederek cezanlandırırmış. Hatta çocukları öldürüp kalorifer kazanı gibi bir şey içerisinde yakarmış…Yıllar sonra kendisi de ölmüş ama nasılsa araf gibi iki arada bir derede sıkışıp kalmış bunların ruhları. Yaktığı çocukların kömürleşmiş kemiklerini evin bodrumunda çuvallarda falan buluyorlar filmin sonlarında. Bütün bu olayları araştıradursunlar, evde garip vakalar cereyan ediyor. Korku, gerilim, paranormal olaylar… Kadının yattığı yatağın başucundaki ahşapta çocuk başı işlemeleri var. Filmin sonlarında kadın kötü kalpli lordun ruhu tarafından öldürülmeye mi ne çalışılıyor. Bu çocuk başı işlemeleri canlanıyo, kadını uyarmaya çalışıyolar, kadına “anne” ya da “dadı” falan diyolar. Kadın yatağının kenarındaki tahta çocuk işlemeleri ile konuşuyo da falan da filan da sonra o da ölüyo, çocuklar gibi iki arada bir derede kalıyo… Çocuklarla mutlu ve iki arada bir derede hapsoluyo kadın. Bu film nedir? Filmin zamanı, hangi dönemi yansıttığı, oyuncuları bilinmiyor. İzlediğim zaman da hafızadan gitmiş. Sadece konuyu hatırlıyorum. Kadını cülya rabırts’a benzetiyorum zihnimde.

    ----------------------------------
    17
    Karanlık bir dünyada yaşayan, kör çocuğun çizgi filmi… 1990-1991’de muhtemelen TRT’den izlenmiş filmin ne adı belli, ne yapımcı şirketi… Bu çizgi film bir çocuğun hayatını anlatıyor. Çocuk kör doğuyor ama kör değil. Konuşmuyor, tepki vermiyor ama aslında, içinde yaşadığı karanlık dünyada, siyah bir zeminde hareket ediyor. Dış dünyadaki bazı figürler bu dünyaya kısıtlı olarak yansıyor… Bir doktor gözleri görüyor mu diye elini sallıyor gözlerinin yakınında, çocuk ise siyah zeminli karanlık ortamda sallanan bu dev eli yakalamak için emekleyerek ele ulaşmaya çalışıyor. İnsanlar bunu bilmiyor ve çocuğun sorununu araştırıyorlar. Filmin devamını hatırlamıyorum. Böyle ender karşılaşılan eski çizgi filmlerden. Belki de bu çizgi film bir çocuk klasiğidir, kitabı mitabı olabilir. Matrix gibi düşünün çocuğun durumunu. İçsel bir dünyada ama dışarıdakiler bunun farkında değil. Çocuğu felçli falan sanıyolar.

    ------------------------------------
    18.
    Ruhların seslerini ve görüntülerini bantlara kaydeden adamın filmi. Ufak bir oğlu var, kayıt yapmak için yeni müzik seti alıyor eve. Ruhların seslerini kasetlere kaydedip dinleye dinleye kafayı takıyor. Filmin sonunda inşaat gibi bir yerde yüksekten düşüp ölüyor. Öldükten sonra oğluna arabanın radyosundan “üzgünm evlat… üzgünüm… üzgünüm evlat…” diyor. Ölmeden evvel oğluna "senin yanından asla ayrılmayacağım" diye söz vermişti.

    -------------------------------------

    19.
    Bir anten istasyonuna gelen ana-kız filmi. Bir anne ile ergenliğin başlarındaki kızı, çöllük ıssız bir yere geliyorlar. Niye geliyorlar, mola mı vericekler, benzin mi alıcaklar orası muallak. Bu geldikleri yer TV anten istasyonu gibi bir yer. Burada bir adamla, kızla yaşıt oğlu yaşıyor. Kızla oğlan bina içinde TV tüplerinin bulunduğu bir odaya giriyorlar. Bu tüplerde karıncalı görüntüler, yayınlar falan var… Kız oğlana sırnaşıyor, “hadi o işi yapalım” diyor. Oğlan istemiyor, kızı reddediyor (salak). Daha sonra anlaşılıyor ki oğlan çocuğu psikopat. Kızı öldürmeye çalışıyor. Elinde bi tane pıçakla kızın peşine düşüyor. Kız anten direği gibi biryerlere tırmanıyor, çocuk yakaladı yakalayacak… Sonunu izlemedim meraktan çatlıyorum nedir bu film? Öldürdü mü öldürmedi mi? Kız kaçtı mı kaçmadı mı? Bu havuz kaç saatte dolar?..

    ----------------------------------------------------
    20.
    İngiliz ailenin piyango biletinin peşinden koştuğu film. Adam karısını bir genç kadınla aldatıyor. Kendisine çıkan piyango biletini “iyi seks ansiklopedisi” adlı kitabın arasına koyuyor. Karısı nedir bu saçmalık diyerek kitabı çöpe atınca olaylar başlıyor. Film boyunca fellik fellik biletin peşinden koşuyorlar. İngiliz yapımı bir film.

    ------------------------------------------

    21.
    Zaman skolastik avrupa dönemini çağrıştırıyor. Böyle sisli puslu eski avrupa sokakları, insanlar leş gibi… Biri kız iki çocuk, öksüz gibi bir şeyler. Bu iki çocuğu şişman, lokantada bulaşıkçı gibi bir kadın yanına alıyor, iyi davranıyor, besliyor. Bu kadının iyi bir dostu bir adam ziyarete geliyor. Adam şarapçı, ayık gezmiyor. Bu iki çocuğu hazine bulmak için mi ne, yanına alıyor, bir kayıkla denize açılıyorlar. Eski bir bazilika ya da kilise gibi bir yere geliyorlar. Burada bir zamanlar bilmemne rahipleri incil yazıyorlarmış. İçeri girdiklerinde örümcek ağları, yazı yazarken ölmüş bir rahibin masadaki iskeletiyle falan karşılaşıyorlar. Bu arada içerideki aramalarda şarapçı adam bir mahzen dolusu şarap buluyor, auuuuvvvv idris usta amerikada! Seviniyor. Hemen birini açıp dikiyor kafaya. Bir yandan da kitapları araştırıyorlar. Küçük kız çocuğu, zemindeki çatlağın içine kaçan karıncayı elindeki anahtarla ezmeye çalışırken anahtar çatlağın içine kaçıyor. Bu anahtar çok önemliydi. Erkek çocuk da elindeki harita gibi bir şeyi mum ışığına tutacağım derken yanmasına neden oluyor. Şarapçı ifrit oluyor iyice ama, çocuklara kızmıyor… konulu bu filmi bulana ve getirene teşekkür edeceğim :) Hazine aramalı bi film işte anlayın...
  • 4-5 kişilik bir grup araçları yağmurda kaza yapar
    yakınlardaki bir eve sığınırlar
    ev sahibi yaşlı adam onları eve alır ancak bodrum dan gelen küçük kız sesine rağmen bodrumu açmamalarını söyler
    ama tabi ki açarlar ve şeytani küçük kız serbest kalır

    arkadaşlar bu film hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Selam arkadaşlar yıllar önce tvde izlediğim bir filmi arıyorum ama adı ve konusu yemin ederim aklıma gelmiyor. Uzaylı teması vardı ondan eminim. Hatta filmde şu resimdeki obje sürekli gösteriliyordu. Filmde bayağı gerildiğimi hatırlıyorum


    Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz
  • iyi akşamlar arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim.
    film tek mekanda geçiyor.bisikletle bir yere giden genç çamura takılıp yere düşer.temizlenmek için su almaya hemen yakınındaki eve gider.kapıyı bir adam açar çocugu eve alır kapıyı kapar.çocuğu salmak için tek şartı vardır ustası olduğu satrançta onu yenmesi.
    böyle bir filmdi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • bende bir film arıyorum zenci bir adam vardı sürekli şeker yiyodu bonibonda olabilir polisle birlikte çalışıyodu hırsızımı soyguncularımı ne yakalamaya çalışıyodu her yapcağı hareketi tahmin ediyodu ama bir türlü yakalayamıyolardı film yakın zamanların filmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis71421

    iyi akşamlar arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim.
    film tek mekanda geçiyor.bisikletle bir yere giden genç çamura takılıp yere düşer.temizlenmek için su almaya hemen yakınındaki eve gider.kapıyı bir adam açar çocugu eve alır kapıyı kapar.çocuğu salmak için tek şartı vardır ustası olduğu satrançta onu yenmesi.
    böyle bir filmdi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Masum Hamleler olabilir mi?
    https://www.imdb.com/title/tt0108065/?ref_=ttls_li_tt
  • Yok kardesim olum defteriymis filmin adi
  • Merhaba Bi kaç yıl önce otobüste izlediğim, bir film vardı. Filmde kadınla kocası mutlu Bi şekilde yaşıyor. Ama kadın kocasının erkek kardeşinden rahatsızlık duyuyor. Birgğn kocasıyla kardeşi bir kaza geçiriyorlar ama kocası komaya giriyor kardeşi de hastaneden çıkıyor. Kardeşi kocasının karısına ruhlarının yer değiştirdiğini ve kocası oldugunu söylüyor eger ismini bulursanız çok sevinirim ben bulamadım çünkü
  • Aradığım film en az 20 sene öncesine falan aittir tahminen daha eski de olabilir. Korku gerilim türüne ait. Filmden çok şey hatırlamıyorum bir iki sahne aklımda bunlardan yola çıkarak dünyada insanlar başkalaşım geçiriyor veya buna dönüşmemek için kendini öldürüyor ( aklınıza zombi tarzı şeyler gelmesin değil ) ana karakterimiz bir adam dedektif sanırım yanında bir kadınla beraber bu olayların sorumlusu kişiyi arıyorlar. Aklımda kalan bu aradıkları kişi kitaplar yazıyor bu kitapların kapaklarından yerini buluyorlar.Bulmaca tarzı ilerliyordu sanki konu yani. Sanırım filmin sonunda o olayları yapan kişi onu arayan dedektifi dünyada yaşayan son insan olarak bırakıyordu, adam akıl salığı gitmiş vaziyette kan et parçaları aralarından elinde mısır sinemaya falan giriyordu. Hafızamda canlanddırabildiklerim bu kadar belki çok kaliteli bir film değildir belki fakat çocukken baya etkilenmişim ki ara ara aklıma geliyor fakat bir türlü bulamıyorum hangi film olduğunu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 8 Kasım 2019; 23:17:56 >
  • https://www.imdb.com/title/tt1331291/?ref_=tt_urv
    filmi buldu arkadaşlarım yinede teşekkürler.bu arada gerilim psikoloji türü seviyorsanız iyi bir örneği tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

    Aradığım film en az 20 sene öncesine falan aittir tahminen daha eski de olabilir. Korku gerilim türüne ait. Filmden çok şey hatırlamıyorum bir iki sahne aklımda bunlardan yola çıkarak dünyada insanlar başkalaşım geçiriyor veya buna dönüşmemek için kendini öldürüyor ( aklınıza zombi tarzı şeyler gelmesin değil ) ana karakterimiz bir adam dedektif sanırım yanında bir kadınla beraber bu olayların sorumlusu kişiyi arıyorlar. Aklımda kalan bu aradıkları kişi kitaplar yazıyor bu kitapların kapaklarından yerini buluyorlar.Bulmaca tarzı ilerliyordu sanki konu yani. Sanırım filmin sonunda o olayları yapan kişi onu arayan dedektifi dünyada yaşayan son insan olarak bırakıyordu, adam akıl salığı gitmiş vaziyette kan et parçaları aralarından elinde mısır sinemaya falan giriyordu. Hafızamda canlanddırabildiklerim bu kadar belki çok kaliteli bir film değildir belki fakat çocukken baya etkilenmişim ki ara ara aklıma geliyor fakat bir türlü bulamıyorum hangi film olduğunu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    in the mouth of madness
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cimboli

    aklımda kalan sahne filmin sonları idi sanırım. adam astronot kıyafeti gibi birşey giyiyor kaskın camına baktığı insanlar ile ilgili bilgiler geliyor. şu şekilde sesli mesaj da geliyor "İNSAN DEĞİL! İNSAN DEĞİL!"85 senesi civarlarında tv(sadece trt1 vardı) de izlediğim bir film. film de insanlar dıştan insan ama aslında başka birşeyler ne olduklarını hatırlamıyorum.

    Alıntıları Göster
    İnvitation To Hell (Cehenneme Davet)
    https://www.imdb.com/title/tt0087480/
  • Şimdi yaklaşık 25 yıl önceye dönüyoruz. 1994-95 yılları falan olmalı. Bir gece dedemle ben oturma odasında uyuya kalmışız. Uyandığımda TV'de bir korku filmi var. Hatırladığım kadarıyla bir aile araba(Station Wagon tarzı) ile yolculuk ediyor ve hepsi ya uzaylı yada yaratık ama insan formunda. İleride bir polis çevirmesi oluyor ve babannenin karnından kol gibi uzuvlar çıkıyor. The Thing tarzı kukla uzuvlar vardı o yüzden 70 en geç 80lerin ortası diyedir diye tahmin ediyorum filmin tarihine. Tek hatırladıklarım bunlar.

    Not : X-Files bölümü değil. Invaders From Mars(1986) değil. 1988 tarihli War of the Worlds dizisi mi bilmiyorum fakat kaynak bulamıyorum indirip bakmak için.
  • 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.